עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פירקתי כבר 4.5 של אקסטרים אבל אין כל כך מה להשוות.לדעתי לך על הגיינר של אקסטרים של ה 9קילו
זה חבילה משתלמת שזה גיינר שמחזיק להרבה זמן
לא משנה שהוא תוצרת ישראלית עדיין גיינר זה גיינר ופחמימות וקלוריות זה קלוריות.
יש שם עם אני לא טועה 30מנות
שבכל מנה 1250 קלוריות ו 50 חלבון
עם תלוקח חצי מנה ביום זה יספיק לך לחודשיים
עם תלוקח פחות אפשר להחזיק איתו גם 3חודש
לדעת אם קניתי חכם..א. אם כבר קנית אז מה יעזור לך אם יגידו כדאי או לא כדאי היה לקנות?
ב. אתה יכול בקלות לענות על זה לבד פשוט תשווה ערכים ומחיר של מוצרים שונים ותראה מה יותר משתלם
600 שקל ל2 ארגזים של 5.5הגיינר של דיימטייז הוא גיינר טוב מחברה אמינה, ואם הוא מתאים לך לערכים היומיים זו בחירה טובה.
השאלה היא כמה הוא עלה לך ביחס למחיר שלו בשוק.
תשמע כשהתחלתי הייתי 60 קילו ואני בן 19 גובה 1.78 ככה שממש ממש רזה.. מתאמן בערך חודש עליתי 2 קילו כבר ופשוט התחלתי לאכול כמה שיותר בכמויות פחמימות וחלבונים בעיקר, אז לדעתך הסופר מאס טוב לי?זה תלוי מה חסר לך בתפריט, אם אתה שחיף מטבעך ובקושי אוכל, גיינר עם יחס גבוה של פחמימה (סופר מאס לדגומה) יכול להתאים לך.
אם אתה בעל נטייה להשמנה וצריך להיות הרבה יותר עם אצבע על הדופק בנוגע לכמות הפחמימות והקלוריות שאתה מכניס אז גיינר עדין\חלבון נקי
יהיו עדיפים.
מעולהתשמע כשהתחלתי הייתי 60 קילו ואני בן 19 גובה 1.78 ככה שממש ממש רזה.. מתאמן בערך חודש עליתי 2 קילו כבר ופשוט התחלתי לאכול כמה שיותר בכמויות פחמימות וחלבונים בעיקר, אז לדעתך הסופר מאס טוב לי?