הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר

• פותח/ת השרשור EdenT
  • פורסם בתאריך

EdenT

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
על איזה גיינר הייתם ממליצים?
קניתי 2 קרטונים של דימטייז היה עדיף לי לקנות משהו אחר או שזו הייתה קנייה חכמה?

א. אם כבר קנית אז מה יעזור לך אם יגידו כדאי או לא כדאי היה לקנות?
ב. ‫אתה יכול בקלות לענות על זה לבד פשוט תשווה ערכים ומחיר של מוצרים שונים ותראה מה יותר משתלם

לדעתי לך על הגיינר של אקסטרים של ה 9קילו
זה חבילה משתלמת שזה גיינר שמחזיק להרבה זמן
לא משנה שהוא תוצרת ישראלית עדיין גיינר זה גיינר ופחמימות וקלוריות זה קלוריות.
יש שם עם אני לא טועה 30מנות
שבכל מנה 1250 קלוריות ו 50 חלבון
עם תלוקח חצי מנה ביום זה יספיק לך לחודשיים
עם תלוקח פחות אפשר להחזיק איתו גם 3חודש

• פותח/ת השרשור
לדעתי לך על הגיינר של אקסטרים של ה 9קילו
זה חבילה משתלמת שזה גיינר שמחזיק להרבה זמן
לא משנה שהוא תוצרת ישראלית עדיין גיינר זה גיינר ופחמימות וקלוריות זה קלוריות.
יש שם עם אני לא טועה 30מנות
שבכל מנה 1250 קלוריות ו 50 חלבון
עם תלוקח חצי מנה ביום זה יספיק לך לחודשיים
עם תלוקח פחות אפשר להחזיק איתו גם 3חודש
פירקתי כבר 4.5 של אקסטרים אבל אין כל כך מה להשוות.
א. אם כבר קנית אז מה יעזור לך אם יגידו כדאי או לא כדאי היה לקנות?
ב. ‫אתה יכול בקלות לענות על זה לבד פשוט תשווה ערכים ומחיר של מוצרים שונים ותראה מה יותר משתלם
לדעת אם קניתי חכם..

הגיינר של דיימטייז הוא גיינר טוב מחברה אמינה, ואם הוא מתאים לך לערכים היומיים זו בחירה טובה.
השאלה היא כמה הוא עלה לך ביחס למחיר שלו בשוק.

• פותח/ת השרשור
הגיינר של דיימטייז הוא גיינר טוב מחברה אמינה, ואם הוא מתאים לך לערכים היומיים זו בחירה טובה.
השאלה היא כמה הוא עלה לך ביחס למחיר שלו בשוק.
600 שקל ל2 ארגזים של 5.5
איך אני בודק לפי יחסים מה הכי מתאים לי?

זה תלוי מה חסר לך בתפריט, אם אתה שחיף מטבעך ובקושי אוכל, גיינר עם יחס גבוה של פחמימה (סופר מאס לדגומה) יכול להתאים לך.
אם אתה בעל נטייה להשמנה וצריך להיות הרבה יותר עם אצבע על הדופק בנוגע לכמות הפחמימות והקלוריות שאתה מכניס אז גיינר עדין\חלבון נקי
יהיו עדיפים.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי מה חסר לך בתפריט, אם אתה שחיף מטבעך ובקושי אוכל, גיינר עם יחס גבוה של פחמימה (סופר מאס לדגומה) יכול להתאים לך.
אם אתה בעל נטייה להשמנה וצריך להיות הרבה יותר עם אצבע על הדופק בנוגע לכמות הפחמימות והקלוריות שאתה מכניס אז גיינר עדין\חלבון נקי
יהיו עדיפים.
תשמע כשהתחלתי הייתי 60 קילו ואני בן 19 גובה 1.78 ככה שממש ממש רזה.. מתאמן בערך חודש עליתי 2 קילו כבר ופשוט התחלתי לאכול כמה שיותר בכמויות פחמימות וחלבונים בעיקר, אז לדעתך הסופר מאס טוב לי?

תשמע כשהתחלתי הייתי 60 קילו ואני בן 19 גובה 1.78 ככה שממש ממש רזה.. מתאמן בערך חודש עליתי 2 קילו כבר ופשוט התחלתי לאכול כמה שיותר בכמויות פחמימות וחלבונים בעיקר, אז לדעתך הסופר מאס טוב לי?
מעולה

Back
למעלה תחתית