ייעוץ עייפות - מה חסר ?

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
התקופה האחרונה אני מרגיש שאני עייף מהרגיל , אני כמעט בטוח שמשהו חסר בתזונה ואני לא מצליח להבין מה חסר לי .. עכשיו רק קלטתי שאני קם בתקופה האחרונה עם העיניים דביקות (כאילו בקושי נפתחות ומרגישים כמו דבק כזה אולי בגלל שיבש בעין פתאום) 😳

אז עכשיו אולי זה יעזור לקלוט מה חסר - כשעייפים והעיניים דביקות ?

זה לא מחייב שזה קשור לתזונה, זה יכול להיות קשור לזה שאתה נמצא בתקופה לחוצה בין אם זה בעבודה או לימודים וזה מעייף אותך. יכול להיות שאתה מתאמן חזק והגוף שלך פשוט צריך מנוחה וגם יכול להיות הקשר של תזונה.

אתה נמצא בגרעון קלורי? אם כן אז יש קשר לעייפות גם לא תמיד מחייב... אתה צורך קפאין בכמויות גדולות? כי אם כן במשך היום אתה יכול להרגיש עירני, אבל זה סוג של מסכה ואז העייפות מצטברת לה.
תבדוק.

צריך מעבר לזה כדי להגיד. יש מיליון חוסרים שיכולים לגרום לעייפות.
עדיף שתתן תפריט מלא לגמרי פלוס כל התוספים שאתה לוקח
ואולי קצת על תוכנית האימונים ואז ניתן יהיה (בערך) להעריך אם יש מצב שחסר לך משהו

התקופה האחרונה אני מרגיש שאני עייף מהרגיל , אני כמעט בטוח שמשהו חסר בתזונה ואני לא מצליח להבין מה חסר לי .. עכשיו רק קלטתי שאני קם בתקופה האחרונה עם העיניים דביקות (כאילו בקושי נפתחות ומרגישים כמו דבק כזה אולי בגלל שיבש בעין פתאום) 😳

אז עכשיו אולי זה יעזור לקלוט מה חסר - כשעייפים והעיניים דביקות ?
יכולות להיות מיליון ואחת סיבות, כמה אתה ישן? די קשה להגיע למחסור כ"כ משמעותי בתזונה שגורם לך להיות עייף כל הזמן, אומרים שעודף פחמימות מעייף אבל קשה לי להאמין שזה יכול להגיע לרמה שזה ממש מפריע בתפקוד. תנסה לבדוק את כל הכיוונים שרשמו לך פה ולפרט יותר.

יכול להיות שזה חוסר בברזל, שאמנם זה די נדיר אצל גברים, אבל גם זה קיים.
החוסר בברזל יכול לגרום לחולשה.
לגבי הדביקות בעיניים, אין לי מושג.

מה לא מובן פה?
אם אתה שותה קפה (או כל דבר שיש בו קפאין) אתה תרגיש ערני לפרק זמן מסוים
ואם אתה שותה הרבה קפה במשך היום אז אתה מרגיש כל היום ערני אבל לא בזכות זה שאתה ישן טוב והכל בסדר אצלך אלא בגלל הקפאין ואז יש עייפות מצטברת....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית