הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט וRDL

התכוונתי שליצור אובראקסטנשן לא יפתור את בעיית הבאט ווינק וזה מה שהיית עושה בסרטונים קודמים. אובראקסטנשן משמע הקשתה של הגב התחתון כלומר סיבוב אגן כלפי חוץ
בלבלת.
אין דבר כזה סיבוב כלפי חוץ - יש קדימה ואחורה.
אמרתי לו לסובב קדימה. סיבוב מוגזם קדימה מביא לאובראקסטנשן. סיבוב סביר - מביא לאקסטנקשן.

• פותח/ת השרשור
בלבלת.
אמרתי לו לסובב קדימה. סיבוב מוגזם קדימה מביא לאובראקסטנשן. סיבוב סביר - מביא לאקסטנקשן.
אז בעיקרון מה שאני צריך לשפר לאימון הבא זה סיבוב אגן בתחתית,הוצאת ברכיים החוצה ולהצר את העמידה.
מה אני צריך לעשות כדי לנסות למנוע/לצמצמם את הגוד מורנינג שנוצר לי?
והאם הרמה של הבאט ווינק שקיימת אצלי יכולה לגרום לפציעה?

בלבלת.
בלבלת. סיבוב אחורה גורם לאובראקסטנשן. לא סיבוב קדימה.

הופך גוטה, קדימה.
חפש תמונה של anterior pelvic tilt ותבין את ההבדל בין זה לבין posterior[/QUO
ניסיתי לסובב את האגן שלי קדימה ואחורה. המסקנות שהגעתי אליהן הן שאני צודק, אתם טועים וכואב לי הגב התחתון.

ניסיתי לסובב את האגן שלי קדימה ואחורה. המסקנות שהגעתי אליהן הן שאני צודק, אתם טועים וכואב לי הגב התחתון.
אתה עדיין טועה.
ant-pelvic-tilt.jpg

בקיצור ההבנה שלי למושג "סיבוב לבפנים" וסיבוב לבחוץ הפוכה לתמונות שהעלית. כשאני מדמיין אגן מסתובב לבחוץ אני מדמיין תנועה שגורמת לאובראקסטנשן. זה גם הגיוני. אין לי מושג איך אפשרלהבין את זה הפוך

בקיצור ההבנה שלי למושג "סיבוב לבפנים" וסיבוב לבחוץ הפוכה לתמונות שהעלית. כשאני מדמיין אגן מסתובב לבחוץ אני מדמיין תנועה שגורמת לאובראקסטנשן. זה גם הגיוני. אין לי מושג איך אפשרלהבין את זה הפוך
כי אתה ממשיך לדבר על סיבוב לפנים וסיבוב לבחוץ, במקום קדימה ואחורה כמו שהאנושות עושה.

אתה יודע איפה האגן שלך? 😳

גם מורן אמר סיבוב לבפנים למה אתה לא מתקן אותו?
כולנו כתבנו בשלב מסויים כאן בשרשור סיבוב לפנים, אני אתה ויוסי.
מה שלא הצלחתי להבין זה איך אחרי שהצגתי לך תמונות של התנועה האנטומית עדיין טענת שאנחנו טועים.

כולנו כתבנו בשלב מסויים כאן בשרשור סיבוב לפנים, אני אתה ויוסי.
מה שלא הצלחתי להבין זה איך אחרי שהצגתי לך תמונות של התנועה האנטומית עדיין טענת שאנחנו טועים.
כי התמונות טועות. איך זה יכול להיות שבסיבוב האגן קדימה (apt) האגן נמצא בנקודה יותר אחורית מבסיבוב האגן אחורה? איפה ההגיון???

כי התמונות טועות. איך זה יכול להיות שבסיבוב האגן קדימה (apt) האגן נמצא בנקודה יותר אחורית מבסיבוב האגן אחורה? איפה ההגיון???
🤦‍♂️
תקשיב. בסיבוב האגן הזה שאני, מורן והעולם קוראים לו קדימה - עצמות האגן מסתובבות קדימה. בסיבוב אחורה - העצמות האלה מסתובבות אחורה. אין שום קשר למיקום האגן ולא ברור איך הוא זז לך קדימה או אחורה כשמדברים על סיבוב סביב ציר ולא על תנועה אופקית.
מה אני צריך לעשות כדי לנסות למנוע/לצמצמם את הגוד מורנינג שנוצר לי?
והאם הרמה של הבאט ווינק שקיימת אצלי יכולה לגרום לפציעה?
להקפיד על כיווץ גב תחתון ולהוציא חזה.
אי אפשר לענות על השאלה השניה.

תקשיב. בסיבוב האגן הזה שאני, מורן והעולם קוראים לו קדימה - עצמות האגן מסתובבות קדימה. בסיבוב אחורה - העצמות האלה מסתובבות אחורה. אין שום קשר למיקום האגן ולא ברור איך הוא זז לך קדימה או אחורה כשמדברים על סיבוב סביב ציר ולא על תנועה אופקית.
וזה למה אני תמיד אומר לכם להפסיק להגיד לאנשים בביקורת טכניקה לסובב אגן כי זה לא מובן ולא חד משמעי בשיט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית