הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה

Dor1234ss

משתמש מתחיל
57
8
נק' מוניטין:
26
57
8
חיטובים
במסה כבר 10 חודשים כרגע על משקל 87 קילו מאוד מתקשה לעלות אשמח לחוות דעת בהקשר להמשך מסה ,אחוז שומן,ודגש על שרירים שכדי להתמקד בהם ..(דרך אגב גיינר פעמיים ביום ) אם יש למישהו המלצה כדי לעלות במסה אשמח לשמוע
2015-12-15 18.22.30.png
2015-12-15 18.22.30.png
2015-12-15 18.21.55.png
2015-12-15 18.23.10.png
2015-12-14 22.02.52.png

ראשית, נראה טוב מאוד.
מאוד מתקשה לעלות אשמח לחוות דעת בהקשר להמשך מסה
מה התפריט שלך? (וערכיו הסופיים.)
פרטים עליך? (גובה, משקל, גיל.)
ללא תמונת פרונט וצד ללא כיווץ לא ניתן לתת לך הערכה אופטימלית.
ודגש על שרירים שכדי להתמקד בהם
מהתמונות להלן לא ניתן באמת לתת עזרה בנושא.
(דרך אגב גיינר פעמיים ביום )
*לדעתי* מיותר. עדיף להתבסס על מזון "רגיל".

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה בהמשך העלה תמונב כמו שחשוב אבל כרגע נתמקד בדבר שבאמת חשוב לי אז ככה גובה 1.80 שוקל 87 אז כה הגיינר זה כי אני עובד פיזית ומאוד קשה לי להחזיר תקלוריות האלה מאוכל ..אני לא אפרט תנזון עצמו .. אני מגיע לערך קלורי של 4000 קלוריות ביום .. אני מקפיד על פחמימות כמו אורז פסטה ולחם החלבון זה קוטג בבוקר אחר כך ביצים ובצהריים חזה עוף לפעמים דגים ובערב אני מסיים עם גיינר ואם אני מצצליח דוחף עוד ארוחה לפעמים ממש כואב לי מהארוחות הגדולות האלה .. אבל עקרונית ממש מקפיד על האוכל לגבי השומן זה גבינה צהובה או טחינה בשר לא ממש אוהב
בן 24

שים תמונות נורמליות של כל הגוף מכל מיני זוויות ופוזינג של השרירים.

מה משקל התחלתי?
בכמה התקדמת במשקלי העבודה?
מה הערכים הסופיים של התפריט, מהו הפלוס הקלורי ועל אילו מזונות מתבסס?

• פותח/ת השרשור
משקל התחתלתי 62 קילו... בנצ פרס התחלתי 40 קילו היום דוחק 90.. סקוואט התחלתי 50 קילו עומד על 115 היום ..דדליפט תרגיל שהתחלתי בו לםני כחודשיים התחלתי על 70 קילו היום 100 קילו לחיצות כתפיים התחלתי ב30קילו היום דוחק 60 קילו .. הפלוס בקלורי לרוב עומד 700 קלוריות לפעמים זה משחק אני לא יודע בדיוק כמה כי זה תלוי כמה קשה עבדתי אותו יום בעבודה אני עובד פיזית קשה .. אז קשה לי בדיוק לדעת אני מעריך שביום של עבודה קשה זה עומד על פלוס 400 אני מתבסס לרוב על אורז טחינה חזה עוף /דגים וירקות ..יש פעמים שאני מרשה לעצמי "להתלכלך " באיזה אדבל מק רויאל או לאפה שווארמה .. אבל אין בעייה מבחינת שומן אין לי כול כך נטייה להשמין ..

• פותח/ת השרשור
תקראו לזה אנורקס או איך שבאלכם עבדתי ממש קשה .. זה אני 62 קילו שחיף רצח חח
2015-12-15 20.06.54.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית