הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית האימונים של טנק

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חברים,

לפני פחות משבוע התחלתי אחרי כ-4 חודשים ב SS את התוכנית AB של טנק.

מצורף קישור: תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני

עכשיו השאלה שלי היא לגבי אימון A:

באימון A יש אוברהד פרס ובנ'ץ פרס השאלה היא איך אני עושה רוטציות או עושה בדיוק לפי מה שרשום בתוכנית?

אני פשוט אחרי כשבוע וחצי שלא התאמנתי בבנ'ץ ואוברהד פרס בגלל דלקת שהתחילה להיות בכתף.

ואם כן איך לעשות ביניהם רוטציות? האם לעשות אימון אחד בנ'ץ ואימון שני פרס?

תודה לעוזרים!

באימון A יש אוברהד פרס ובנ'ץ פרס השאלה היא איך אני עושה רוטציות או עושה בדיוק לפי מה שרשום בתוכנית?
למען האמת מזמן חשבתי על לבצע את השינוי הזה מפני שהתוכנית הזאת נועדה ל4 אימונים שבועיים אבל כשתכננתי אותה חשבתי על היישום שלה כABA BAB. מתאמן מתחיל יוכל לבצע גם אוברהד פרס וגם בנץ' באותו האימון, כשמתאמן מתקדם יותר יצטרך לבצע רוטציה, תלוי ברמת המתאמן שלך.
המלצה שלי - אם האימון מרגיש עצים מדי, תבצע רוטציה בצורה הבאה:
בנץ' פרס/אוברהד פרס 3X5
במקום שני התרגילים ביחד, כלומר, אימון אחד תבצע בנץ' במתכונת 3 כפול 5 ובאימון השני פרס במתכונת 3 כפול 5.
@White Walker תוכל לערוך לי את התוכנית שהאימון יראה בצורה שכתבתי למעלה? הAB תתאים יותר למתאמן שעבר את שלב פיצול הFBW והנפח הקודם יקשה עליו ככל הנראה.

@White Walker תוכל לערוך לי את התוכנית שהאימון יראה בצורה שכתבתי למעלה? הAB תתאים יותר למתאמן שעבר את שלב פיצול הFBW והנפח הקודם יקשה עליו ככל הנראה.
לא מצליח לערוך לך את האשכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית