ייעוץ שילוב של אימוני כושר קרבי" וריצה ואימוני כוח

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
אהלן. רציתי להתייעץ איתכם על איך לשלב את האימונים הללו: "כושר קרבי" בעיקרון הרבה שכיבות שמיכה, גלגל של הבטן ( "דדליפט של הבטן ) מתח, ריצה של 2 ק"מ בהמשך יותר ואימוני כוח (כנראה SL ) חמש על חמש.
אני לא בטוח אם לעשות את כל האימונים האלו שלושה פעמים בשבוע. כל האימונים ביום ראשון ואז מנוחה ואז שלישי אימון ואז רביעי מנוחה וכו...

אם כן אז האם כדאי לי לעשות SL ?
והתזונה היא לא לפי תפריט אך מקפיד על שומן פחמימה וחלבון (כמה שאפשר).

תודה רבה
מישהו??

אם כן אז האם כדאי לי לעשות SL ?
זאת תכנית עם נפח פסיכי, בטח שלא כזה שיאפשר לך לשלב אימוני כושר קרבי, אתה צריך להבין שבתכנון אימונים כזה אחד יבוא על חשבון השני, כושר קרבי דורש הרבה סבולת, תתחיל בריצות על קצב שתוכל להתמיד בו לאורך זמן, לאחר מכן תהיה יותר ספציפי למרחק מסויים כמו ריצת 2000.
לגבי האימוני כוח, קח תכנית פחות תובענית, כזו שתוכל להתקדם בה במשקלי עבודה משבוע לשבוע, ואין בה נפח הזוי כמו SL

• פותח/ת השרשור
זאת תכנית עם נפח פסיכי, בטח שלא כזה שיאפשר לך לשלב אימוני כושר קרבי, אתה צריך להבין שבתכנון אימונים כזה אחד יבוא על חשבון השני, כושר קרבי דורש הרבה סבולת, תתחיל בריצות על קצב שתוכל להתמיד בו לאורך זמן, לאחר מכן תהיה יותר ספציפי למרחק מסויים כמו ריצת 2000.
לגבי האימוני כוח, קח תכנית פחות תובענית, כזו שתוכל להתקדם בה במשקלי עבודה משבוע לשבוע, ואין בה נפח הזוי כמו SL
מצטער התבלבלתי, התכוונתי למדקאו 5X5 לינארית. האם זה בסדר לשלב? לעשות אימון "כושר קרבי", מדקאו וריצה באותו יותר ואז יום מנוחה וככה ? או שאיך ? והתוצאות יהיו בהתאם ?

מצטער התבלבלתי, התכוונתי למדקאו 5X5 לינארית. האם זה בסדר לשלב? לעשות אימון "כושר קרבי", מדקאו וריצה באותו יותר ואז יום מנוחה וככה ? או שאיך ? והתוצאות יהיו בהתאם ?
אם אתה משלב תקפיד לאכול הרבה ותקשיב לגוף שלך .. גם אני שילבתי וזה הביא אותי פצוע לגיבוש שהתכוננתי אליו (למרות שהצלחתי בו) ... הייתה לי סוג של דלקת בכתף וכאבי ברכיים מהשילוב של הזחילות והריצות עם אימוני כוח כבדים

• פותח/ת השרשור
אם אתה משלב תקפיד לאכול הרבה ותקשיב לגוף שלך .. גם אני שילבתי וזה הביא אותי פצוע לגיבוש שהתכוננתי אליו (למרות שהצלחתי בו) ... הייתה לי סוג של דלקת בכתף וכאבי ברכיים מהשילוב של הזחילות והריצות עם אימוני כוח כבדים
בעיקרון אני רוצה ללכת "על הדרך" ולא לאכול כל כך הרבה כיאילו לאכול אבל להיות בגריעון קלורי...
דרך אגב איזה גיבוש סיימת?

בעיקרון אני רוצה ללכת "על הדרך" ולא לאכול כל כך הרבה כיאילו לאכול אבל להיות בגריעון קלורי...
דרך אגב איזה גיבוש סיימת?
גרעון קלורי יביא אותך מהר לפציעה אם תשלב ... עשיתי את הגיבוש לרוכב שמיים ומורן (רציתי לקבל חיר במנילה ולעשות גיבוש יחטיות אבל לא הכל קרה כמו שתכננתי)

• פותח/ת השרשור
גרעון קלורי יביא אותך מהר לפציעה אם תשלב ... עשיתי את הגיבוש לרוכב שמיים ומורן (רציתי לקבל חיר במנילה ולעשות גיבוש יחטיות אבל לא הכל קרה כמו שתכננתי)
אני בערך 18 אחוז שומן... להיות בפלוס קלורי ?
ועדיין רוכב שמיים ובמיוחד מורן זה מעולה, אתה לא צריך להיות מאוכזב

תהיה בפלוס, כמה אתה שוקל? אם אתה שוקל הרבה תהיה בפלוס קטן ... מורן זה ממש לא מעולה אבל לא נכנס לזה

אני לא באמת מבין אני סתם אומר את דעתי.
למה שלא תסיים את החיטוב כמו שצריך ותגיע ל12%+- ואז תוכל לעשות מסה ארוכה מאוד עם פלוס קלורי נמוך?
יש לך עוד המון זמן עד הגיוס וגם עוד הרבה זמן עד תחילת המבחנים,בנוסף יהיה לך הרבה יותר קל להצליח במבחנים עם אחוז שומן נמוך יותר

• פותח/ת השרשור
ואיך אתה יודע שאתה 18 אחוז שומן ? יש לך עבר באימוני כוח ?
לא רציני כל כך. ובגלל שאני הערכתי לעצמי וגם עוד כמה חברה מהפורום
אני לא באמת מבין אני סתם אומר את דעתי.
למה שלא תסיים את החיטוב כמו שצריך ותגיע ל12%+- ואז תוכל לעשות מסה ארוכה מאוד עם פלוס קלורי נמוך?
יש לך עוד המון זמן עד הגיוס וגם עוד הרבה זמן עד תחילת המבחנים,בנוסף יהיה לך הרבה יותר קל להצליח במבחנים עם אחוז שומן נמוך יותר
אני כבר הרבה זמן לא עושה "חיטוב". הגעתי למסקנה שתפריטים פשוט לא מתאימים לי...
בגלל זה חשבתי שאם אהיה בסוג של גרעון לא לפי תפריט אבל על ידי אולי תזונה טבעונית ואימונים ארד על הדרך במשקל

לא רציני כל כך. ובגלל שאני הערכתי לעצמי וגם עוד כמה חברה מהפורום

אני כבר הרבה זמן לא עושה "חיטוב". הגעתי למסקנה שתפריטים פשוט לא מתאימים לי...
בגלל זה חשבתי שאם אהיה בסוג של גרעון לא לפי תפריט אבל על ידי אולי תזונה טבעונית ואימונים ארד על הדרך במשקל
בסדר לא אמרתי לך לעשות תפריט,העיקר שתרד באחוזי השומן.
ואחר כך תעשה מסה נקייה ומסודרת.

• פותח/ת השרשור
בסדר לא אמרתי לך לעשות תפריט,העיקר שתרד באחוזי השומן.
ואחר כך תעשה מסה נקייה ומסודרת.
נו בגלל זה אני שואל אם זה בסדר להיות בגרעון קלורי בזמן שאני משלב את שתי סוגי האימונים בגרעון... ואני יודע שיש זמן לצבא ולמיונים אבל אני חושב ששנה ליום סיירות זה מעולה להתחיל להתכונן לבחור כמוני אם כושר אירובי ששואף ל0

נו בגלל זה אני שואל אם זה בסדר להיות בגרעון קלורי בזמן שאני משלב את שתי סוגי האימונים בגרעון... ואני יודע שיש זמן לצבא ולמיונים אבל אני חושב ששנה ליום סיירות זה מעולה להתחיל להתכונן לבחור כמוני אם כושר אירובי ששואף ל0
תמשיך עם הגירעון הקלורי,תעשה את הלינארית ואל תגזים עם האירובי. הכי חשוב זה לעשות הכל בהדרגה כי אחרת באמת יגיעו פציעות

• פותח/ת השרשור
תמשיך עם הגירעון הקלורי,תעשה את הלינארית ואל תגזים עם האירובי. הכי חשוב זה לעשות הכל בהדרגה כי אחרת באמת יגיעו פציעות
זה הרעיון. ואני לא מגזים כל כך אבל בגלל זה פתחתי את האשכול לדעת אם לשלב הכל באימון אחד ואז מנוחה או נגיד אימון לינארית ואז יום למחרת אימון אירובי (ריצה ואימון ) ככה ושבת מנוחה. אבל אני חושב שאני אעשה את שתי האימונים באותו יום

מה שמעניין אותו זה ביצועים ולא מראה אז איזה סיבה יש לו להיות בגרעון ?

מה שמעניין אותו זה ביצועים ולא מראה אז איזה סיבה יש לו להיות בגרעון ?
אם הוא עכשיו ב18% אחוז שומן והוא יהיה בפלוס קלורי אז הוא יעלה באחוזים.
אתה באמת חושב שאפשר להתקבל לסיירת כלשהי עם 20% שומן? אני בטוח שמעט מאוד אנשים מצליחים.

אם הוא עכשיו ב18% אחוז שומן והוא יהיה בפלוס קלורי אז הוא יעלה באחוזים.
אתה באמת חושב שאפשר להתקבל לסיירת כלשהי עם 20% שומן? אני בטוח שמעט מאוד אנשים מצליחים.
לא בטוח שהוא יעלה באחוזים בגלל שזה אחוז גבוהה וכן תתפלא גם שמנמנים וחזקים מתקבלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית