הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה דחופה לפני שאני עושה טעות

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום חברים חבר שלי פה לידי התחיל סייקל כבר 4 ימים של דיאנבול 2 כדורים בוקר 2 ערב מינון 40 מליגרם ביום לקח בערך 20 כדור עד עכשיו והבין שעושה טעות שהתחיל באוראלי ורוצה לעבור לטסט ....הוא צריך לעבור סוג של ניקוי ? הוא יכול להפסיק לקחת את הדיאנבול ?איך עושים את המעבר והעם נגרם סוג של נזק מ20 כדור שנלקחו עד עכשיו.תודה רבה מראש על העזרה לפני שהוא יעשה תטעות שלי .

קודם כל לפני הכל שיקרא את המדריך לסייקל ראשון פה בפורום בשביל למנוע טעויות אחרות .
סייקל טסט 500 מ"ג שבועי מחולק לפעמיים .+ פרגניל מאוד חשוב ואז PCT .
לא חושב שצריך לקחת משהו אחרי כמה כדורים.

שפשוט יתחיל זריקות של טסט כמו שנאמר 250 מ"ג שני זריקות בשבוע.
לגבי הדיבול לרוב הייתי אומר לא לקחת בסייקל ראשון אבל פה כבר רכשת ואף התחלת להשתמש אז הייתי כבר ממשיך לקחת לעוד 3 שבועות עד שהטסט יתחיל לתת פוש

• פותח/ת השרשור
תודה אחי ישמח לעוד תשובת ושוב אחי לא עניין של הכסף פה בסיפור מצידי לזרוק תדיבול לפח העיקר הבריאות שלי והעם אני "ניצלתי" מטעות בזמן לפי דעתכם? או שכבר אני בתוך החרא? ש
שפשוט יתחיל זריקות של טסט כמו שנאמר 250 מ"ג שני זריקות בשבוע.
לגבי הדיבול לרוב הייתי אומר לא לקחת בסייקל ראשון אבל פה כבר רכשת ואף התחלת להשתמש אז הייתי כבר ממשיך לקחת לעוד 3 שבועות עד שהטסט יתחיל לתת פוש[/QUOTE אחי לא עניין של הכסף פה בסיפור מצידי לזרוק תדיבול לפח העיקר הבריאות שלי והעם אני "ניצלתי" מטעות בזמן לפי דעתכם ...

ראשית, בהנחה שאתה לא טרול הכותרת שלך לא אינפורמטיבית.
שנית, בהנחה שאתה לא טרול פתחת כבר נושא דומה ואין צורך בנוסף.
שלישית, בהנחה שאתה לא טרול יש לך חברים בעייתיים.
ולסיום, ככל הנראה אתה טרול.

• פותח/ת השרשור
ראשית, בהנחה שאתה לא טרול הכותרת שלך לא אינפורמטיבית.
שנית, בהנחה שאתה לא טרול פתחת כבר נושא דומה ואין צורך בנוסף.
שלישית, בהנחה שאתה לא טרול יש לך חברים בעייתיים.
ולסיום, ככל הנראה אתה טרול.
לא הבנתי מילה ממה שהגבתה

לא הבנתי מילה ממה שהגבתה

אני אסביר המערכת זיהתה שאתה טרול, על מנת להסיר את הזיהוי עליך ללחוץ על העיגול הירוק שנמצא הפינה העליונה השמאלית של ההודעה הזו, אתה תוכל לזהות את העיגול עם סימן +, אח"כ עליך לכתוב את המשפט הבא בחלון שייפתח לך:
'אבל אני לא טרול'
מאוד פשוט, תעשה את זה ואני אוכל לדעת אם אתה טרול.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית