הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה או חיטוב? (יש תמונות)

Combine

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
טוב אז אני חייל משוחרר ככה שכרגע אני מתחיל להתאמן... גובה 175 ומשקל 73

לפי התמונות והנתונים מה כדאי לעשות??

קבצים מצורפים

• 20151216_162516-01.jpeg
    20151216_162516-01.jpeg
    KB 37.6 · צפיות: 440
  • 20151216_162506-01.jpeg
    20151216_162506-01.jpeg
    KB 37.2 · צפיות: 437
  • 20151216_162453-01.jpeg
    20151216_162453-01.jpeg
    KB 44.8 · צפיות: 431
  • 20151216_162442-01.jpeg
    20151216_162442-01.jpeg
    KB 37 · צפיות: 412
נראה בערך 17 א.ש
למרות זאת תתחיל מאסה, כדי לצבור שריר ולהתחזק
כמה תעלה? לא יכולים לנבא
חשוב שתעלה איכותי - יותר שריר משומן, זה האידיאל, ובשאיפה ליחס של 1:2 או 1:3 במקרה הטוב, לטובת שריר

• פותח/ת השרשור
נראה בערך 17 א.ש
כמה תעלה? לא יכולים לנבא
חשוב שתעלה איכותי - יותר שריר משומן, זה האידיאל, ובשאיפה ליחס של 1:2 או 1:3 במקרה הטוב, לטובת שריר
מזה אומר יותר שריר משומן? איך אני שולט בזה? ז"א בזה שאני אתאמן חזק אז המסה של השריר תעלה וככה גם המשקל? ופשוט לשלב עם מאזן קלוריות חיובי אבל לא מוגזם מדי?? כמה א.ש מומלץ להגיע? או שגם זה תלוי?

מזה אומר יותר שריר משומן? איך אני שולט בזה? ז"א בזה שאני אתאמן חזק אז המסה של השריר תעלה וככה גם המשקל? ופשוט לשלב עם מאזן קלוריות חיובי אבל לא מוגזם מדי?? כמה א.ש מומלץ להגיע? או שגם זה תלוי?
לעניות דעתי אין ממש יכולת לשלוט על זה, הגנטיקה משחקת יותר תפקיד.
מה שכן אפשר זה לשמור על תפריט נקי ובכל ערכים תזונתיים, כזה שישרת את המטרות.
לשמור על פי 2 חלבון למ.ג, פי 1 שומן וכל השאר להרכיב מפחמימות.
פלוס קלורי מתון כהתחלה ועם הזמן להעלות, ככל שיהיה צורך מבחינת הצורך בהתאוששות טובה יותר.

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי אין ממש יכולת לשלוט על זה, הגנטיקה משחקת יותר תפקיד.
מה שכן אפשר זה לשמור על תפריט נקי ובכל ערכים תזונתיים, כזה שישרת את המטרות.
לשמור על פי 2 חלבון למ.ג, פי 1 שומן וכל השאר להרכיב מפחמימות.
פלוס קלורי מתון כהתחלה ועם הזמן להעלות, ככל שיהיה צורך מבחינת הצורך בהתאוששות טובה יותר.

אוקיי, תודה רבה לך!
נראה בערך 17 א.ש
כמה תעלה? לא יכולים לנבא

רגע, אמרת שאני 17 א.ש... וקראתי שצריך להתחיל מסה מ11-12 א.ש, לא?

זה בסדר שאני אתחיל מכזה אחוז שומן את המסה שלי? ועד איזה אחוז שומן לעשות מסה? או בדר"כ עד איזה אחוז עושים בערך?

אוקיי, תודה רבה לך!

זה בסדר שאני אתחיל מכזה אחוז שומן את המסה שלי? ועד איזה אחוז שומן לעשות מסה? או בדר"כ עד איזה אחוז עושים בערך?
להתחיל מ 10 עד 12 זה נחשב אידיאל לפי רוב,מצד שני במקרה שלך מסת השריר נמוכה ואחוז שומן התחלתי די גבוה, אז אחרי חיטוב אתה בכלל תיהיה שחיף ולא תאהב את התוצאה על 10 אחוז שומן,אם לא אכפת לך להתלכלך קצת ולעלות עוד כמה אחוזי שומן וכמה קילוגרמים של שריר ואז לעשות חיטוב אז לך על זה,אני במקומך הייתי עושה חודש חודשיים חיטוב כדי להתחיל מסה ארוכה שזה מה שאני עשיתי ,ירדתי ל 10 אחוז מאחוז שומן הרבה יותר משלך בין 28 ל 30, ועכשיו אתחיל מסה,אבל זאת רק דעתי,תחליט עבור עצמך.

אוקיי, תודה רבה לך!

במצב של מאסת שריר לא הכי גבוהה למול א.ש סביר, אזי כדאי להמשיך מאסה

ברוך הבא לחיי האזרחות קודם כל 😃

תתחיל מסה נקייה, כמו שאמרו.
אתה מתאמן מתחיל לכן סביר שהיחס שריר שתעלה ביחס לשומן יהיה מיטבי לטובת השריר (תעלה יותר שריר משומן)
לכן במסה נקייה כמתאמן מתחיל יש סיכוי שאפילו תרד באחוז שומן בזמן שתעלה במסת השריר (לא בכמות אלא באחוז מיחס משקל הגוף).

מסה, וממליץ שתעבוד על היציבה שלך. האגן שלך מסובב מדי לפנים וזה גורם לרפיון של שרירי הבטן. אולי זו הסיבה שבגללה חשבת לרגע שיש לך צורך בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית