עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזה אומר יותר שריר משומן? איך אני שולט בזה? ז"א בזה שאני אתאמן חזק אז המסה של השריר תעלה וככה גם המשקל? ופשוט לשלב עם מאזן קלוריות חיובי אבל לא מוגזם מדי?? כמה א.ש מומלץ להגיע? או שגם זה תלוי?נראה בערך 17 א.ש
למרות זאת תתחיל מאסה, כדי לצבור שריר ולהתחזק
כמה תעלה? לא יכולים לנבא
חשוב שתעלה איכותי - יותר שריר משומן, זה האידיאל, ובשאיפה ליחס של 1:2 או 1:3 במקרה הטוב, לטובת שריר
לעניות דעתי אין ממש יכולת לשלוט על זה, הגנטיקה משחקת יותר תפקיד.מזה אומר יותר שריר משומן? איך אני שולט בזה? ז"א בזה שאני אתאמן חזק אז המסה של השריר תעלה וככה גם המשקל? ופשוט לשלב עם מאזן קלוריות חיובי אבל לא מוגזם מדי?? כמה א.ש מומלץ להגיע? או שגם זה תלוי?
לעניות דעתי אין ממש יכולת לשלוט על זה, הגנטיקה משחקת יותר תפקיד.
מה שכן אפשר זה לשמור על תפריט נקי ובכל ערכים תזונתיים, כזה שישרת את המטרות.
לשמור על פי 2 חלבון למ.ג, פי 1 שומן וכל השאר להרכיב מפחמימות.
פלוס קלורי מתון כהתחלה ועם הזמן להעלות, ככל שיהיה צורך מבחינת הצורך בהתאוששות טובה יותר.
נראה בערך 17 א.ש
למרות זאת תתחיל מאסה, כדי לצבור שריר ולהתחזק
כמה תעלה? לא יכולים לנבא
חשוב שתעלה איכותי - יותר שריר משומן, זה האידיאל, ובשאיפה ליחס של 1:2 או 1:3 במקרה הטוב, לטובת שריר
להתחיל מ 10 עד 12 זה נחשב אידיאל לפי רוב,מצד שני במקרה שלך מסת השריר נמוכה ואחוז שומן התחלתי די גבוה, אז אחרי חיטוב אתה בכלל תיהיה שחיף ולא תאהב את התוצאה על 10 אחוז שומן,אם לא אכפת לך להתלכלך קצת ולעלות עוד כמה אחוזי שומן וכמה קילוגרמים של שריר ואז לעשות חיטוב אז לך על זה,אני במקומך הייתי עושה חודש חודשיים חיטוב כדי להתחיל מסה ארוכה שזה מה שאני עשיתי ,ירדתי ל 10 אחוז מאחוז שומן הרבה יותר משלך בין 28 ל 30, ועכשיו אתחיל מסה,אבל זאת רק דעתי,תחליט עבור עצמך.אוקיי, תודה רבה לך!
רגע, אמרת שאני 17 א.ש... וקראתי שצריך להתחיל מסה מ11-12 א.ש, לא?
זה בסדר שאני אתחיל מכזה אחוז שומן את המסה שלי? ועד איזה אחוז שומן לעשות מסה? או בדר"כ עד איזה אחוז עושים בערך?
במצב של מאסת שריר לא הכי גבוהה למול א.ש סביר, אזי כדאי להמשיך מאסהאוקיי, תודה רבה לך!
רגע, אמרת שאני 17 א.ש... וקראתי שצריך להתחיל מסה מ11-12 א.ש, לא?
זה בסדר שאני אתחיל מכזה אחוז שומן את המסה שלי? ועד איזה אחוז שומן לעשות מסה? או בדר"כ עד איזה אחוז עושים בערך?