עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע יותר חשוב לי לעשות את היום סיירות טוב ולעבור אותו, היום סיירות זה הזדמנות אחת, אבל ss אני יכול להיתקע בה ואז להמשיך, אבל כרגע אני מעדיף להתאמן חודש על ריצות וספרינטים, איך אפשר לשלב את זה ככה שזה יפגע לי מינימום בתוכנית?אני חושב שזה עניין של סדר עדיפויות.
תחליט מה יותר חשוב לך.
בכ"מ בשלבים מאוחרים של SS לשלב ריצות יפגעו מאוד בהתאוששות ויקשו עליך להגיע למקסימום שתוכל.
@hanan אשף ריצות.כרגע יותר חשוב לי לעשות את היום סיירות טוב ולעבור אותו, היום סיירות זה הזדמנות אחת, אבל ss אני יכול להיתקע בה ואז להמשיך, אבל כרגע אני מעדיף להתאמן חודש על ריצות וספרינטים, איך אפשר לשלב את זה ככה שזה יפגע לי מינימום בתוכנית?
מה הכוונה עצימות 80%, לעשות 80 מהמשקל שאני עושה עכשיו ולא לעלות משקל?לדעתי חודש לפני יום סיירות, הייתי עובר לשני אימונים כוח בעצימות 80%.
ומבצע את החלק השני של הכנה לריצת 2000 מהפורטל.
ספרינטים בשלב זה כבר מיותרים
אם אתה עושה היום 3 סטים עם 60, תעשה 3 סטים עם 50, אתה יכול לעלות פעם בשבוע משקל ב 2.5 קילומה הכוונה עצימות 80%, לעשות 80 מהמשקל שאני עושה עכשיו ולא לעלות משקל?
ולא שווה לעשות ספרינטים? כי בכל זאת זה חלק גדול מהיום סיירות
בשני אימונים לעשות 80% ובשלישי אני יוכל לעלות משקל אם אני אצליח?אם אתה עושה היום 3 סטים עם 60, תעשה 3 סטים עם 50, אתה יכול לעלות פעם בשבוע משקל ב 2.5 קילו
הסיכוי שבחודש הקרוב תפצע בגלל ספרינטים יותר גדול מהשיפור שתשיג. לא עושים ספרינטים יותר מפעם בשבוע אז 3-4 אימונים לא יתנו לך כלום.
אני הייתי יורד ל 80% בכל התרגילים וכן מעלה משקל כל אימון שלישי.בשני אימונים לעשות 80% ובשלישי אני יוכל לעלות משקל אם אני אצליח?
וצריך לעשות 80% בכל התרגילים או רק בסקוואט?
אוקיי, תודה על העזרה!אני הייתי יורד ל 80% בכל התרגילים וכן מעלה משקל כל אימון שלישי.
לא מבין מספיק אולי @Beast and cheat יוכל להרחיבאוקיי, תודה על העזרה!
אתה אולי מבין טיפה בכל הקטע של הגיבושים בצבא, ואיך הולך היום סיירות?
כנראה שאני ירוץ רק פעם בשבוע ואני לגיבוש של צנחנים יותר מוכן, אבל אם אני רץ רק פעם בשבוע מתי הכי כדאי לרוץ?לא מבין מספיק אולי @Beast and cheat יוכל להרחיב
ריצה פעם בשבוע למשך חודש לא תתרום לך כלום, יש הפרש גדול מדי בין אימון לאימון.כנראה שאני ירוץ רק פעם בשבוע ואני לגיבוש של צנחנים יותר מוכן, אבל אם אני רץ רק פעם בשבוע מתי הכי כדאי לרוץ?
אם אני אעשה פעמיים זה יוכל לעזור?ריצה פעם בשבוע למשך חודש לא תתרום לך כלום, יש הפרש גדול מדי בין אימון לאימון.
פעמיים זה יותר טוב. פעם אחת אחרי אימון ועוד פעם באחד מהיומיים מנוחה בין האימוניםאם אני אעשה פעמיים זה יוכל לעזור?
ומתי כדאי לרוץ? אחרי אימון/ ביום מנוחה?
בסדר, תודה על העזרה.פעמיים זה יותר טוב. פעם אחת אחרי אימון ועוד פעם באחד מהיומיים מנוחה בין האימונים