הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה ב ss בעקבות יום סיירות

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
יש לי יום סיירות עוד חודש ואני לקראת הסוף של ss, ואני חייב לעשות לפחות ריצות וספרינטים, יש דרך לשלב את זה פעמיים בשבוע ואם לא לפחות פעם אחת?

אני חושב שזה עניין של סדר עדיפויות.
תחליט מה יותר חשוב לך.
בכ"מ בשלבים מאוחרים של SS לשלב ריצות יפגעו מאוד בהתאוששות ויקשו עליך להגיע למקסימום שתוכל.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה עניין של סדר עדיפויות.
תחליט מה יותר חשוב לך.
בכ"מ בשלבים מאוחרים של SS לשלב ריצות יפגעו מאוד בהתאוששות ויקשו עליך להגיע למקסימום שתוכל.
כרגע יותר חשוב לי לעשות את היום סיירות טוב ולעבור אותו, היום סיירות זה הזדמנות אחת, אבל ss אני יכול להיתקע בה ואז להמשיך, אבל כרגע אני מעדיף להתאמן חודש על ריצות וספרינטים, איך אפשר לשלב את זה ככה שזה יפגע לי מינימום בתוכנית?

כרגע יותר חשוב לי לעשות את היום סיירות טוב ולעבור אותו, היום סיירות זה הזדמנות אחת, אבל ss אני יכול להיתקע בה ואז להמשיך, אבל כרגע אני מעדיף להתאמן חודש על ריצות וספרינטים, איך אפשר לשלב את זה ככה שזה יפגע לי מינימום בתוכנית?
@hanan אשף ריצות.
אני בקושי עולה על ההליכון .

לדעתי חודש לפני יום סיירות, הייתי עובר לשני אימונים כוח בעצימות 80%.
ומבצע את החלק השני של הכנה לריצת 2000 מהפורטל.
ספרינטים בשלב זה כבר מיותרים

• פותח/ת השרשור
לדעתי חודש לפני יום סיירות, הייתי עובר לשני אימונים כוח בעצימות 80%.
ומבצע את החלק השני של הכנה לריצת 2000 מהפורטל.
ספרינטים בשלב זה כבר מיותרים
מה הכוונה עצימות 80%, לעשות 80 מהמשקל שאני עושה עכשיו ולא לעלות משקל?
ולא שווה לעשות ספרינטים? כי בכל זאת זה חלק גדול מהיום סיירות

מה הכוונה עצימות 80%, לעשות 80 מהמשקל שאני עושה עכשיו ולא לעלות משקל?
ולא שווה לעשות ספרינטים? כי בכל זאת זה חלק גדול מהיום סיירות
אם אתה עושה היום 3 סטים עם 60, תעשה 3 סטים עם 50, אתה יכול לעלות פעם בשבוע משקל ב 2.5 קילו
הסיכוי שבחודש הקרוב תפצע בגלל ספרינטים יותר גדול מהשיפור שתשיג. לא עושים ספרינטים יותר מפעם בשבוע אז 3-4 אימונים לא יתנו לך כלום.

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה היום 3 סטים עם 60, תעשה 3 סטים עם 50, אתה יכול לעלות פעם בשבוע משקל ב 2.5 קילו
הסיכוי שבחודש הקרוב תפצע בגלל ספרינטים יותר גדול מהשיפור שתשיג. לא עושים ספרינטים יותר מפעם בשבוע אז 3-4 אימונים לא יתנו לך כלום.
בשני אימונים לעשות 80% ובשלישי אני יוכל לעלות משקל אם אני אצליח?
וצריך לעשות 80% בכל התרגילים או רק בסקוואט?

בשני אימונים לעשות 80% ובשלישי אני יוכל לעלות משקל אם אני אצליח?
וצריך לעשות 80% בכל התרגילים או רק בסקוואט?
אני הייתי יורד ל 80% בכל התרגילים וכן מעלה משקל כל אימון שלישי.

כנראה שאני ירוץ רק פעם בשבוע ואני לגיבוש של צנחנים יותר מוכן, אבל אם אני רץ רק פעם בשבוע מתי הכי כדאי לרוץ?
ריצה פעם בשבוע למשך חודש לא תתרום לך כלום, יש הפרש גדול מדי בין אימון לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית