עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את המאמר ששלחת כבר קראתי אבל קראתי דווקא עוד מספר מאמרים שדווקא סותרים אותו ומסכמים בקו שדווקא עדיף ספרינטיםפעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לסיכום
פעילות אירובית בזמן תקופת המאסה מועילה עבור רוב הציבור המתאמנים, כל עוד היא מבוצעת באופן מתון. נציין שוב, שאימון אירובי טומן בחובו יתרונות רבים המפורטים בגוף המאמר, כאשר החסרונות המצויינים תקפים בעיקר כאשר האירובי עצים או בתדירות/נפח גבוהים.
כדאי לבצע את האירובי לפחות 3 פעמים בשבוע (עד 5) ל-20-30 דקות (מקסימום 40) על מקסימום של 70% מהדופק המירבי.
ספרינטים עושים עד 1-2 בשבוע כי זה פוגע בהתאוששות. זה גם תלוי בתוכנית שלך.את המאמר ששלחת כבר קראתי אבל קראתי דווקא עוד מספר מאמרים שדווקא סותרים אותו ומסכמים בקו שדווקא עדיף ספרינטים
בכל מקרה בי י נתי ם אני כן יתחיל כמו שכתוב במאמר הנל אבל סתם מעניין אותי לדעת
בנוסף שאלה האם להכליל בתפריט את כמות הקולריות שאני מוציא בריצה או בימים שבהם אני רץ לאכול את הקלוריות. שאני מוציא?
אני לא בעד ספרינטים כי העומס על הגוף הוא מאוד גבוה.
לשלב אירובי בעצימות קלה עד בינונית, 20-30 דקות פעמיים בשבוע לא אמור להשפיע עליך מאוד.
אישית, אני לא בעד אירובי בזמן מסה כי התועלת האירובית לעומת הפגיעה בהתאוששות לדעתי לא משתלמת
זה לא שאלה של כןולא זהשאלה שלמתי האם כל הזמןו או רק בימים שאני רץספרינטים עושים עד 1-2 בשבוע כי זה פוגע בהתאוששות. זה גם תלוי בתוכנית שלך.
@hanan יתן לך תשובה יותר ברורה לגבי השאלה מה עדיף אימון בעצימות בינונית או ספרינטים בתקופת המסה.
לגבי השאלה השניה ברור שכן.
אז איזה ברירה יש לי אם אני צריך להשיג סיבולת(בשביל גיבוש)אני לא בעד ספרינטים כי העומס על הגוף הוא מאוד גבוה.
לשלב אירובי בעצימות קלה עד בינונית, 20-30 דקות פעמיים בשבוע לא אמור להשפיע עליך מאוד.
אישית, אני לא בעד אירובי בזמן מסה כי התועלת האירובית לעומת הפגיעה בהתאוששות לדעתי לא משתלמת
אני עושה AB מה שאומר ש4 אמוני כח בשבועאתה יכול לשלב 2 אימוני ריצה יחד עם 2/3 אימוני כוח בעצימות בינונית
4 אימוני כוח פלוס 2 אימוני ריצה לדעתי זה עומס גדול מדיאני עושה AB מה שאומר ש4 אמוני כח בשבוע
בנוסף יכול לענות לי לגבי השאלה אם לאכול יותר בימי הריצות? או לאכול יותר בכל יום בגלל שאני רץ עוד פעמיים בשבוע
אז נגיד בריצות (סתם זורק) אני מוציא 700 קלוריות בשבוע אז להוסיף לכל יום בשבוע עוד 100 קלוריות?4 אימוני כוח פלוס 2 אימוני ריצה לדעתי זה עומס גדול מדי
אני מעדיף לחלק את הקלוריות באופן שווה ולא להשלים קלוריות
כןאז נגיד בריצות (סתם זורק) אני מוציא 700 קלוריות בשבוע אז להוסיף לכל יום בשבוע עוד 100 קלוריות?
מה זה עבורך פיתוח סיבולת לב ריאה?אני כרגע עודה ab כדי לפתח את הגוף בזמן מסה האם יש אפשרות להכניס אירובי כדי לפתח את הסיבולת לב ריאה שלי בלי שזה יפגע בשריר או בצורה מינמליצ
פוגעת במאזן?השאלה אם הריצה פוגעת רק במאזן הקלורי או גם בדברים אחרים מעבר כמו התאוששות של השריר וכו׳
אני מתכוון לבקש מיונים לקורס טיס ורוצה לעבור את הגיבוש בקלותמה זה עבורך פיתוח סיבולת לב ריאה?
יש לך מדדים אישיים לכך?
יהיה נוח לדעת לאן אתה חותר, כדי לעזור לך.