הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנסת אירובי

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
אני כרגע עודה ab כדי לפתח את הגוף בזמן מסה האם יש אפשרות להכניס אירובי כדי לפתח את הסיבולת לב ריאה שלי בלי שזה יפגע בשריר או בצורה מינמליצ

פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לסיכום
פעילות אירובית בזמן תקופת המאסה מועילה עבור רוב הציבור המתאמנים, כל עוד היא מבוצעת באופן מתון. נציין שוב, שאימון אירובי טומן בחובו יתרונות רבים המפורטים בגוף המאמר, כאשר החסרונות המצויינים תקפים בעיקר כאשר האירובי עצים או בתדירות/נפח גבוהים.
כדאי לבצע את האירובי לפחות 3 פעמים בשבוע (עד 5) ל-20-30 דקות (מקסימום 40) על מקסימום של 70% מהדופק המירבי.

• פותח/ת השרשור
פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לסיכום
פעילות אירובית בזמן תקופת המאסה מועילה עבור רוב הציבור המתאמנים, כל עוד היא מבוצעת באופן מתון. נציין שוב, שאימון אירובי טומן בחובו יתרונות רבים המפורטים בגוף המאמר, כאשר החסרונות המצויינים תקפים בעיקר כאשר האירובי עצים או בתדירות/נפח גבוהים.
כדאי לבצע את האירובי לפחות 3 פעמים בשבוע (עד 5) ל-20-30 דקות (מקסימום 40) על מקסימום של 70% מהדופק המירבי.
את המאמר ששלחת כבר קראתי אבל קראתי דווקא עוד מספר מאמרים שדווקא סותרים אותו ומסכמים בקו שדווקא עדיף ספרינטים
בכל מקרה בי י נתי ם אני כן יתחיל כמו שכתוב במאמר הנל אבל סתם מעניין אותי לדעת
בנוסף שאלה האם להכליל בתפריט את כמות הקולריות שאני מוציא בריצה או בימים שבהם אני רץ לאכול את הקלוריות. שאני מוציא?

את המאמר ששלחת כבר קראתי אבל קראתי דווקא עוד מספר מאמרים שדווקא סותרים אותו ומסכמים בקו שדווקא עדיף ספרינטים
בכל מקרה בי י נתי ם אני כן יתחיל כמו שכתוב במאמר הנל אבל סתם מעניין אותי לדעת
בנוסף שאלה האם להכליל בתפריט את כמות הקולריות שאני מוציא בריצה או בימים שבהם אני רץ לאכול את הקלוריות. שאני מוציא?
ספרינטים עושים עד 1-2 בשבוע כי זה פוגע בהתאוששות. זה גם תלוי בתוכנית שלך.
@hanan יתן לך תשובה יותר ברורה לגבי השאלה מה עדיף אימון בעצימות בינונית או ספרינטים בתקופת המסה.

לגבי השאלה השניה ברור שכן.

אני לא בעד ספרינטים כי העומס על הגוף הוא מאוד גבוה.
לשלב אירובי בעצימות קלה עד בינונית, 20-30 דקות פעמיים בשבוע לא אמור להשפיע עליך מאוד.
אישית, אני לא בעד אירובי בזמן מסה כי התועלת האירובית לעומת הפגיעה בהתאוששות לדעתי לא משתלמת

• פותח/ת השרשור
לשלב אירובי בעצימות קלה עד בינונית, 20-30 דקות פעמיים בשבוע לא אמור להשפיע עליך מאוד.
אישית, אני לא בעד אירובי בזמן מסה כי התועלת האירובית לעומת הפגיעה בהתאוששות לדעתי לא משתלמת
ספרינטים עושים עד 1-2 בשבוע כי זה פוגע בהתאוששות. זה גם תלוי בתוכנית שלך.
@hanan יתן לך תשובה יותר ברורה לגבי השאלה מה עדיף אימון בעצימות בינונית או ספרינטים בתקופת המסה.

לגבי השאלה השניה ברור שכן.
זה לא שאלה של כןולא זהשאלה שלמתי האם כל הזמןו או רק בימים שאני רץ
אז איזה ברירה יש לי אם אני צריך להשיג סיבולת(בשביל גיבוש)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשלב 2 אימוני ריצה יחד עם 2/3 אימוני כוח בעצימות בינונית
אני עושה AB מה שאומר ש4 אמוני כח בשבוע
בנוסף יכול לענות לי לגבי השאלה אם לאכול יותר בימי הריצות? או לאכול יותר בכל יום בגלל שאני רץ עוד פעמיים בשבוע

אני עושה AB מה שאומר ש4 אמוני כח בשבוע
בנוסף יכול לענות לי לגבי השאלה אם לאכול יותר בימי הריצות? או לאכול יותר בכל יום בגלל שאני רץ עוד פעמיים בשבוע
4 אימוני כוח פלוס 2 אימוני ריצה לדעתי זה עומס גדול מדי
אני מעדיף לחלק את הקלוריות באופן שווה ולא להשלים קלוריות

אני עושה תמיד 4 אימוני כוח ו- 3 אימוני ריצה (בחיטוב 4 אימוני ריצה), כאשר 2 אימוני ריצה מיד אחרי אימון משקולות ועוד אימון ריצה ביום חופשי, מה שמשאיר אותי עם 2 ימי מנוחה טוטאלית (בחיטוב יום מנוחה אחד).
אימון ריצה אצלי זה חצי שעה ריצה (סביבות 5.5 ק"מ), אני לא מרגיש עומס מיוחד למבד שלפעמים כואב לי הסולאוס קצת במהך הריצה.

נשמע בעייתי ? ,ייתכן וזה יוביל לפציעות באימוני כוח (סקוואט\מכרעים) ?

• פותח/ת השרשור
4 אימוני כוח פלוס 2 אימוני ריצה לדעתי זה עומס גדול מדי
אני מעדיף לחלק את הקלוריות באופן שווה ולא להשלים קלוריות
אז נגיד בריצות (סתם זורק) אני מוציא 700 קלוריות בשבוע אז להוסיף לכל יום בשבוע עוד 100 קלוריות?

אני כרגע עודה ab כדי לפתח את הגוף בזמן מסה האם יש אפשרות להכניס אירובי כדי לפתח את הסיבולת לב ריאה שלי בלי שזה יפגע בשריר או בצורה מינמליצ
מה זה עבורך פיתוח סיבולת לב ריאה?
יש לך מדדים אישיים לכך?
יהיה נוח לדעת לאן אתה חותר, כדי לעזור לך.

השאלה אם הריצה פוגעת רק במאזן הקלורי או גם בדברים אחרים מעבר כמו התאוששות של השריר וכו׳
פוגעת במאזן?
לא ניתן לפגוע במאזן - ניתן לשנות אותו.
ולא צריך להמציא את הגלגל, קרא כאן:
אימוני ריצה עם אימוני כוח - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
HIIT - אימון אינטרוולים בעצימות גבוהה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
השפעה הורמונאלית ע"י תזמון אימונים אירוביים - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
מה זה עבורך פיתוח סיבולת לב ריאה?
יש לך מדדים אישיים לכך?
יהיה נוח לדעת לאן אתה חותר, כדי לעזור לך.
אני מתכוון לבקש מיונים לקורס טיס ורוצה לעבור את הגיבוש בקלות
ובאותו הזמן אני מתכוון גם לפתח את הגוף ולא רוצה שהריצה תפגע בבניית השריר הבנתי שריצה מפרקת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית