הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לא טרול ולא ספאם , צריך עזרה בדחיפות.

מצב
השרשור נעול

Daniel233

מושעה
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
קיבינימט צריך לפתוח ארבע נושאים כדי לקבל תשובה מסכנה ולדעת אם אפשרי או לא אפשרי?

@Daniel Barack כבר תייגתי אותך בפוסט הקודם , הגבת בו , ענית וכאילו "לא ראית" את השאלה האחרונה ששאלתי או שבחרת להתעלם אם אני לא טועה.

אפשרי לתת זריקת פרגניל של 2500 בלי שום מים בקרטיוסטטים , רק מים סטרילים והאבקה עצמה , ולשמור את החצי השני בתוך המזרק במקרר לעוד 10 ימים?

יש איזו בעיה עם זה? מישהו התנסה יודע משהו?

קיבינימט צריך לפתוח ארבע נושאים כדי לקבל תשובה מסכנה ולדעת אם אפשרי או לא אפשרי?

@Daniel Barack כבר תייגתי אותך בפוסט הקודם , הגבת בו , ענית וכאילו "לא ראית" את השאלה האחרונה ששאלתי או שבחרת להתעלם אם אני לא טועה.

אפשרי לתת זריקת פרגניל של 2500 בלי שום מים בקרטיוסטטים , רק מים סטרילים והאבקה עצמה , ולשמור את החצי השני בתוך המזרק במקרר לעוד 10 ימים?

לא מומלץ..אפשר..
אפשר גם להזריק טסטווירון שלוש פעמים עם אותה המחט ואלי לא יקרה כלום..אולי:Confused:
בד"כ לא קורה כלום בכללי כדאי שתדע שמים סטריליים מיועדים להזרקה חד פעמית !

תודה אלכס תודה אשר אני מהמר והולך על זה
יום טוב חברים

התפיסה העצמית שלך על הפנים, מזה "אני מהמר והלך על זה"??? בתחום הזה לא מהמרים, הולכים על בטוח ואם צריך תקנה עוד חבילה של פרגניל מי ישמע, זה עולה גרושים אז על זה להמר?

• פותח/ת השרשור
התפיסה העצמית שלך על הפנים, מזה "אני מהמר והלך על זה"??? בתחום הזה לא מהמרים, הולכים על בטוח ואם צריך תקנה עוד חבילה של פרגניל מי ישמע, זה עולה גרושים אז על זה להמר?

תגיד לי מה אתה מבלבל לי תמוח שאלתי שאלה פשוטה אין פה מה להמר אין פה מקום לטעויות , לוקח חצי סיסי במזרק 0.5 של פרגניל שזה 2500 יחידות , שומר את העוד חצי סיסי לעוד עשרה ימים

איפה הבעיה

אני מבצע ככה בקביעות. 2500 בכל יום ראשון, מזריק ושם במקרר לשבוע אחרי.

תחלק ל 3 במקום ל 2

ולמה את החצי השני אחרי 10 ימים? אתה אחרי סייקל ולפני פי סי טי ?

גם אם תייגת,
גם אם עניתי ואז שוב לא (במקרה ובתמימות),
וגם אם "נאלצת" לפתוח אשכול דחוף מחדש, זה לא סיבה להתנסח כך.
להבא שמור על רמת הקלדה סבירה, ולכל הפחות "תקפיץ" את האשכול הישן מחדש, ואל תפתח חדש.

ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית