עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שטויות,אם תיהיה ירידה בטסטוסטרון היא תיהיה מיזערית ביותר,ולא יפגע לך בביצועים,הפוך שמעתי משהו אחר(לא יודע עד כמה זה נכון) בקיום יחסי מין רמות הטסטוסטרון יעלו ובאוננות יכולה להיות ירידה מזערית אם בכלל.תהיתי הרבה פעמים לגבי מקרה שיש ירידה ברמות הטסטוסטרון בגוף (המקרה הקלאסי והנפוץ הוא סקס בערב כאשר יש אימון משקולות בבוקר שלמחרת) האם תהיה השפעה על הביצועים באימון ?
שאלה נוספת היא לכמה זמן תהיה ירידה ברמת הטסטוסטרון בגוף במקרה כזה?
זו התעסקות בשטויות, אין לזה השפעה ממשית על האימוניםתהיתי הרבה פעמים לגבי מקרה שיש ירידה ברמות הטסטוסטרון בגוף (המקרה הקלאסי והנפוץ הוא סקס בערב כאשר יש אימון משקולות בבוקר שלמחרת) האם תהיה השפעה על הביצועים באימון ?
זניח לחלוטין, ההשפעה היא נטו פסיכולוגית (לא באמת קורה משהו - אתה זה שמדמיין לעצמך שכן)תהיתי הרבה פעמים לגבי מקרה שיש ירידה ברמות הטסטוסטרון בגוף (המקרה הקלאסי והנפוץ הוא סקס בערב כאשר יש אימון משקולות בבוקר שלמחרת) האם תהיה השפעה על הביצועים באימון ?
מאיפה הטענה הזאת?בסקס ההורמונים עולים חזרה מאוד מאוד מהר אחרי זה ולעומת זאת אוננות לבד זה מאט קצת
מזאת אומרת? מאותו מחקר שהוכיח שאם תיגע בעצמך תתעוור.מאיפה הטענה הזאת?
מזאת אומרת? מאותו מחקר שהוכיח שאם תיגע בעצמך תתעוור.
סקס זה אקט שמשלב את כל החושיםמאיפה הטענה הזאת?
אחלה, אבל שוב, מאיפה הטענה?סקס זה אקט שמשלב את כל החושים
אוננות זה אקט שהגוף שלך לא מתלהב ממנו וחוץ מלעשות הדמייה של הפרייה הגוף לא פעיל כלכך
משום כך יש הטוענים כי סקס תורם לטטוסטרון ולדפוק ביד לבד בבית לא
מאמרים ומחקרים שקראתי לפני שנה+אחלה, אבל שוב, מאיפה הטענה?
מההיגיון שלך? ממחקר כלשהו? מאמר? מי טוען?
בהזדמנות.מאמרים ומחקרים שקראתי לפני שנה+
ואני בטוח שאם תכתוב באנגלית בגוגל סקס וטטוסטרון תמצא איזה מחקר טוב
מאמרים ומחקרים שקראתי לפני שנה+
ואני בטוח שאם תכתוב באנגלית בגוגל סקס וטטוסטרון תמצא איזה מחקר טוב
הגיוני שסקס יגרום לעליה בטסטוסטרון, כי הוא אחראי על ייצור זרע, אבל אני לא רואה איך אוננות תהיי שונה בהקשר הזה.סקס זה אקט שמשלב את כל החושים
אוננות זה אקט שהגוף שלך לא מתלהב ממנו וחוץ מלעשות הדמייה של הפרייה הגוף לא פעיל כלכך
יכול להיות שיש דברים שמשפיעים, אבל בין אם יש השפעה כלשהי היא מינורית בהחלטשום דבר (חוקי) לא משפיע על רמות הטסטוסטרון. תרגעו.