הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוטמין

doredri58

משתמש מתחיל
3
2
נק' מוניטין:
2
3
2
היי אני די חדש עם כל עניין התוספים..
וכשקניתי אבקת חלבון המליץ לי המוכר על גלוטמין... אני לא ממש יודע מה זה או מה זה עושה אבל לא היה אכפת לי לרכוש את זה...
המוכר אמר לי לקחת את זה אחרי אימון עם החלבון ובפתק מאחורה רשום לקחת ליפני אימון עם מים....
השאלה היא איך משתמשים בזה מה זה עושה... האם זה מומלץ?
ועל הדרך גם קיבלתי סוכר ענבים מתנה... אותן שאלות... תודה לעונים:)

קבצים מצורפים

• 20151219_200850.jpg
    20151219_200850.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 175
  • 20151219_200850.jpg
    20151219_200850.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 142
אז לסיכום, קנית משהו שאין לך מושג מה זה, לא יודע אם צריך, ולא יודע איך משתמשים. העיקר יש לזה שם של משהו של אימונים כלשהו.

לבאס אותך?

אם התשובה היא לא אז תשתה לפי ההוראות.

אם התשובה היא כן, בזבזת כסף

• פותח/ת השרשור
לבאס אותי ? לא ממש.... כמו שאמרתי לא היתה לי בעיה לרכוש את זה....
מעדיף תשובה יותר עניינין מאשר תקח את זה או בזבוז כסף....
הייתי שמח להבין מה ההשפעות של זה... ואם באמת כדאי לקחת..
לא על עניין של כסף על ענין של אם יעיל כן או לא.... אתה לא מבאס אותי הכל טוב!

א) תקרא את זה תבין מה זה אם זה מעניין אותך : גלוטמין – ויקיפדיה

ב) לגבי היעלות, אף חומצה אמינית לא הוכחה כמשפרת משהו כאשר יש צריכת חלבון ראויה. זאת אומרת, כאשר אתה צורך את כמות החלבון שאתה צריך אתה תקבל מספיק חומצות אמיניות ולכן תיסוף של חומצה X כל שהיא אינו מוסיף כלום. (copy paste על כל חומצה אמינית שינסו למכור לך)

ג) מוכרים בחנויות כאלה ינסו לדחוף לך כל דבר אפשרי, החל מחומצות אמיניות ועד שורפי שומן. להבא תתייעץ לפני הרכישה.

ד) אם יש לך אפשרות להחזיר ולקבל את הכסף חזרה, עדיף ותקנה אבקת חלבון. אם נתקעת אם זה. שתה לפי ההוראות שיש על זה - נזק זה לא אמור לעשות

אז בעצם רק חלבון מספיק... לא צריך כלום מסביב?
אני אחזיר ואקח את הכסף חזרה
תודה רבה על העזרה
תלוי למה, מבחינת חלבון כן. אם אתה מגיע לכמויות החלבון הרצויות ביום (ואתה לא אוכל רק מוצר אחד כל היום אלא מגוון) אין שום סיבה שלא תגיע לכמויות הנכונות של חומצות אמיניות, אם אתה מתסף עם אבקת חלבון אתה בכלל על ה"צד הבטוח".

תמיד מומלץ לתסף באומגה 3 (מאחר ולא ניתן להגיע לכמות הרצויה מהתזונה), קפאין גם אחלה של תוסף למקרה של אימונים בשעות שקשה להתעורר בהן.

בחיטוב מומלץ גם אבץ ומגנזיום
ולמסה קריאטין (לא תמיד ולא מההתחלה)

תלוי למה, מבחינת חלבון כן. אם אתה מגיע לכמויות החלבון הרצויות ביום (ואתה לא אוכל רק מוצר אחד כל היום אלא מגוון) אין שום סיבה שלא תגיע לכמויות הנכונות של חומצות אמיניות, אם אתה מתסף עם אבקת חלבון אתה בכלל על ה"צד הבטוח".

תמיד מומלץ לתסף באומגה 3 (מאחר ולא ניתן להגיע לכמות הרצויה מהתזונה), קפאין גם אחלה של תוסף למקרה של אימונים בשעות שקשה להתעורר בהן.

בחיטוב מומלץ גם אבץ ומגנזיום
ולמסה קריאטין (לא תמיד ולא מההתחלה)
מה בדיוק הבעיה עם קריאטין על ההתחלה במסה?

מה בדיוק הבעיה עם קריאטין על ההתחלה במסה?
אין באמת בעיה, אבל לא לכולם זה מתאים מבחינת צבירת נוזלים ולפעמים עדיף לחכות להתייצבות של המשקל ורק אז לתסף

זה החלק הלא מובן.
כשיוצאים מחיטוב ומתחילים להעלות קלוריות יש עלייה של נוזלים ולכן תמיד כשיוצאים מחיטוב מעלים בהדרגה את הקלוריות והפחמימות כדי לא לחטוף ריבאונד של נוזלים\שומן. במקרה של הקראטין עדיף באמת לחכות קצת עד שהמשקל יתייצב לאחר החיטוב ואז רק להתחיל לתסף כדי לא לעלות באיזה 5-6 (או יותר) קילו נוזלים בחודש.

כשיוצאים מחיטוב ומתחילים להעלות קלוריות יש עלייה של נוזלים ולכן תמיד כשיוצאים מחיטוב מעלים בהדרגה את הקלוריות והפחמימות כדי לא לחטוף ריבאונד של נוזלים\שומן. במקרה של הקראטין עדיף באמת לחכות קצת עד שהמשקל יתייצב לאחר החיטוב ואז רק להתחיל לתסף כדי לא לעלות באיזה 5-6 (או יותר) קילו נוזלים בחודש.
מה זה משנה כמה עולים בנוזלים?

מה זה משנה כמה עולים בנוזלים?
זה יכול לשנות בעיקר מבחינת מראה שמשתנה מהר מדי או פסיכולוגית לפעמים לעלות המון בבום לא קל.
לא לכולם, שוה אני אדגיש. אבל לקהל הגדול הייתי אומר לחכות שהמשקל יתייצב על התפריט מסה ורק אז להוסיף קריאטין

גם במסה מגנזיום זה מומלץ
כן, אבל אפשר להגיע מתזונה לכמות נכונה אם מסדרים את התפריט.

לגבי השינה שזה נותן אני לא אתווכח, בגלל זה אני ממשיך לקחת במסה. זה מפיל אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית