עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אינץ זה? אין בעיית שימוש ברצועות שורש כף היד ושרוולי ברכיים בכל תחרות נכון?אלה מעולים
![]()
לא זוכר כמה אינץ, נראה לי 19. לא סגור על זה.כמה אינץ זה? אין בעיית שימוש ברצועות שורש כף היד ושרוולי ברכיים בכל תחרות נכון?
19.5 , יש לי כאלו, מאוד מרוצה.כמה אינץ זה?
אוקיי . מה ההבדל בין ה19.5 ל24 אינץ?לא זוכר כמה אינץ, נראה לי 19. לא סגור על זה.
לפני כל תחרות יש חוקים שמפורסמים וכתוב באיזה ציוד מותר ובאיזה אסור.
אתה מתכוון רייג'?על הדרך אני רוצה לשאול על האמוניה ? וריג
כמות התמיכה, אבל אני לא חושב שיש צורך ללכת על המקסימום.מה ההבדל בין ה19.5 ל24 אינץ?
?במשקלים שפויים
אתה יודע, כשאתה עושה בנץ' 200 כדאי ללכת על 24 ולא 19.5..
כשאתה עושה בנץ 200, זה הדבר האחרון שיעשה את ההבדל 😃אתה יודע, כשאתה עושה בנץ' 200 כדאי ללכת על 24 ולא 19.5..
למה? זה יתן תמיכה יותר טובה ויוריד את הסיכויים לפגיעה בשורש כף היד.כשאתה עושה בנץ 200, זה הדבר האחרון שיעשה את ההבדל 😃
ואם אתה לוחץ 140? אין קשר למספרים.למה? זה יתן תמיכה יותר טובה ויוריד את הסיכויים לפגיעה בשורש כף היד.
לא ברור מה הכוונה שלך, ברור שגם ב140 ישנה עדיפות ל24. כעיקרון תמיד יש, אבל במשקלים לא גבוהים במיוחד זאת הוצאה כספית מיותרת.ואם אתה לוחץ 140? אין קשר למספרים.
כתבת משקלים שפויים ורציתי לראות מה זה לא שפוי בעינך 😃לא ברורה מה הכוונה שלך, ברור שגם ב140 ישנה עדיפות ל24. כעיקרון תמיד יש, אבל במשקלים לא גבוהים במיוחד זאת הוצאה כספית מיותרת.
140 זה שפוי לחלוטין.כתבת משקלים שפויים ורציתי לראות מה זה לא שפוי בעינך 😃
אז רגע, גם 140 זה לא שפוי? 😲
כתבת שיש עדיפות ל 19 כל עוד מדובר במשקלים שפויים.140 זה שפוי לחלוטין.
ברור שגם ב140 ישנה עדיפות ל24
אני אישה.כתבת שיש עדיפות ל 19 כל עוד מדובר במשקלים שפויים.
וכתבת ש 140 זהו משקל שפוי.. אבל בכל זאת כתבת ש-
😲
אני אישה.
בקיצור, תיקח 19.5, אתה לא תתחרט.
1. מה ששלחת לי יש בקטלוג 19.5 ו24 אינץ מה לקנות? ולגבי השרוולי ברך ה325 שקל יתאים עבורי או שאצרך את ה399?אתה מתכוון רייג'?
אני לא משתמש באמוניה באימונים, אז לא יודע לומר לך לגביי זה.
שימוש קבוע בטח ישרוף לך כמה תאים במוח 😆
בתחרויות נהוג להשתמש בזה בכדי לקבל רייג'. לא ניסיתי 😃