הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שימוש בפרווירון וחשק מיני

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
בתחילת הסייקל לקחתי למשך 3 שבועות פרווירון כדור ביום, הפסקתי ועכשיו בשבוע השביעי חזרתי לקחת כדור ביום.

שמתי לב שבתקופה שהייתי בלי הפרווירון החשק המיני שלי היה גבוה יותר, ועכשיו בזמן השימוש עדיין יש יותר מהרגיל אבל לא כמו שהיה, יש מצב שהפווירון משפיע?

הסייקל הוא בולד וטסט אנתת

בתחילת הסייקל לקחתי למשך 3 שבועות פרווירון כדור ביום, הפסקתי ועכשיו בשבוע השביעי חזרתי לקחת כדור ביום.

שמתי לב שבתקופה שהייתי בלי הפרווירון החשק המיני שלי היה גבוה יותר, ועכשיו בזמן השימוש עדיין יש יותר מהרגיל אבל לא כמו שהיה, יש מצב שהפווירון משפיע?

הסייקל הוא בולד וטסט אנתת
קרא עוד על פרווירון כאן:
דיון - התחלת סייקל בולדנון וסוסטנון

פרווירון עשוי בהחלט לעזור במהלך הסייקל בחשק המיני, אך קח בחשבון שבהיותו אנדרוגני מאוד (וגם אנאבולי, אך בלי היכולת לממש זאת),ישנן תופעות לוואי (אמנם אינדיבידוליות) ממנו.
כדור 1 ביום הוא מינון נמוך ולא הכי אפקטיבי; מינון טוב יהיה 2 או 3 כדורים ליום, בחלוקת זמן שווה בין כל כדור.
בסייקל שלך משולב בולדנון - זהו חומר מאוד אנאבולי (ביחס לאנדורגניות שהוא מבטא), ועל כן עשוי לגרום לירידה בחשק המיני בעת השימוש בו. הפתרון הפשוט הוא שמירה על מינון טסט מספיק גבוה אל מול מינון הבולדנון (במקרה דנן לא חייב להיות גבוה ממינון הבולד, בניגוד, למשל, כאשר מדובר במשפחת NOR-19)

• פותח/ת השרשור
קרא עוד על פרווירון כאן:
דיון - התחלת סייקל בולדנון וסוסטנון

פרווירון עשוי בהחלט לעזור במהלך הסייקל בחשק המיני, אך קח בחשבון שבהיותו אנדרוגני מאוד (וגם אנאבולי, אך בלי היכולת לממש זאת),ישנן תופעות לוואי (אמנם אינדיבידוליות) ממנו.
כדור 1 ביום הוא מינון נמוך ולא הכי אפקטיבי; מינון טוב יהיה 2 או 3 כדורים ליום, בחלוקת זמן שווה בין כל כדור.
בסייקל שלך משולב בולדנון - זהו חומר מאוד אנאבולי (ביחס לאנדורגניות שהוא מבטא), ועל כן עשוי לגרום לירידה בחשק המיני בעת השימוש בו. הפתרון הפשוט הוא שמירה על מינון טסט מספיק גבוה אל מול מינון הבולדנון (במקרה דנן לא חייב להיות גבוה ממינון הבולד, בניגוד, למשל, כאשר מדובר במשפחת NOR-19)

דווקא בלי הפרווירון החשק מיני שלי היה גבוה יותר, בגלל זה אני שואל אם לקיחת הפרווירון יכולה להוריד קצת?

אני על 750 טסט ו600 בולד.

דווקא בלי הפרווירון החשק מיני שלי היה גבוה יותר, בגלל זה אני שואל אם לקיחת הפרווירון יכולה להוריד קצת?

אני על 750 טסט ו600 בולד.
אני חושב שזה יותר פלציבו, מאשר אמת.
מינון טסט ובולד הגיוניים וסינרגיים.
לא חושב שהירידה בחשק המיני (אם באמת) היא בשל מינון לא נכון או שימוש בפרווירון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית