הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושש לפציעה..

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
עשיתי היום לואו באר סקווט 100 קילו...סט ראשון 4 חזרות מלאות טובות בלי ספוטר, סט שני הבאתי ספוטר עשיתי 3 חזרות טובות וברביעית פשוט עיגלתי את הגב וסיימתי את החזרה..סט שלישי עשיתי 2 חזרות טובות...
עכשיו אני מרגיש מין הרגשה מוזרה בעצם הזנב...לא כואב, אבל מרגיש את העצם לא יודע להסביר.. פרנויה או חשש לפציעה?

עשיתי היום לואו באר סקווט 100 קילו...סט ראשון 4 חזרות מלאות טובות בלי ספוטר, סט שני הבאתי ספוטר עשיתי 3 חזרות טובות וברביעית פשוט עיגלתי את הגב וסיימתי את החזרה..סט שלישי עשיתי 2 חזרות טובות...
עכשיו אני מרגיש מין הרגשה מוזרה בעצם הזנב...לא כואב, אבל מרגיש את העצם לא יודע להסביר.. פרנויה או חשש לפציעה?
אני מאמין שאם הייתה לך פציעה רצינית אז היית מרגיש אותה, תראה איך יהיה בימים הקרובים, אם עדיין תרגיש שמשהו לא בסדר לך להיבדק.

• פותח/ת השרשור
האמת שאמא שלי מרגישה גם כאבים בעצם הזנב ושתינו עשינו חיסון לפני שלוש ימים נגד שפעת, יכול להיות מזה?

אין קשר בין החיסון לכאבים, הכאב בגב נפוץ כי ב LOW BAR מרגישים נורא את הגב התחתון ומפעילים אותו בין היתר אם עושים בטכניקה נכונה, יעבור לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית