הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני התחלת טסט רפואי

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
שלום לחברי הפורום, אחרי שבשנה האחרונה רמות ההורמונים שלי צונחות בעשרות אחוזים, קיבלתי מרשם :
Testoviron 250 מג פעם בחודש

השאלות שלי הן כאלו:
1. ההתחשב במצב ההורמונים שצירפתי, כמה משמעותי יהיה ההבדל?
2. האם 250 זה לא מעט מדי? כמובן שזה עדיף מכלום ומהמצב הנוכחי.
3. מה דעתכם על מצב בו אקח 250 מג פעם ב10/14 ימים (כלומר פעמיים או שלוש בחודש?(
לפי הרופא שמטפל בי, פרופסור אנדוקרינולוג, הרמות בדם עם הטסטווירון יהיו לא יציבות מאחר והן יהיו בשיא בערך שבועיים לאחר הזריקה ושוב יצנחו עד הזריקה הבאה.
הוא הסביר לי שישנה זריקה גם של חומר בשם נבידו שמכיל גרם ולוקחים פעם ב3 חודשים, אך הוא לא בסל.
מי שמע ויודע להגיד מה עדיף?

נתונים שלי לצורך העניין אם נחוץ:
80+- קג
בן 21
1.76 מ

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-12-21-10-31-00-1.png
    Screenshot_2015-12-21-10-31-00-1.png
    KB 14.4 · צפיות: 380
  • Screenshot_2015-12-21-10-31-06-1.png
    Screenshot_2015-12-21-10-31-06-1.png
    KB 15.8 · צפיות: 358
הם כולם מנסים לדחוף נבידו (טסט אנדקנואט), כניראה שהם מקבלים פרמיות או משהו. תתעקש על טסטווירון, ותכוון לשתי אמפולות בחודש. אח"כ תזריק 125 מ"ג בשבוע. אני עושה כך כבר מספר שנים, מרגיש מצויין.

אין שום היגיון בהזרקת 250 מ"ג אחת לחודש כי מה שיקרה אז זה שתהיה בפיק 10 ימים לאחר הזריקה(זמן מחצית החיים) ולאחר מכן רמות הטסט יצנחו ותהיה בדאון (שלא נאמר שאט דאון ) עד הזריקה הבאה..
את ההיגיון של האנדוקרינולוגים כאן אני ממש לא מבין!! כאילו שהבעיה הגדולה שמטרידה אותך כרגע היא המחט.
תזריק חצי אמפולה בשבוע כמו שאמרו לך

• פותח/ת השרשור
כן כבר חשבתי על זה, אני תכף אקבל את האמפולה הראשונה ואזריק 125 אחת לשבועיים, אחכה במשך חודש לראות מה מצב הרמות בדם ואף אעשה בדיקת דם ואעקוב אחרי זה, אעדכן.
אשמח לעוד תגובות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שממש קשה לקבל מרשם לTRT, מעניין אותי אם עשו לך ת'מוות וכמה זמן לקח כל התהליך של קבלת מרשם.
כבר ברגע הראשון רצו לתת לי, העניין הוא שבדקו הרבה דברים מעבר לכך, ועשיתי כמה פעמים בדיקות דם (לדעתי 4-5) כדי לבדוק מה המצב של ההורמונים בכל רגע נתון , והאם אחד פוגע בשני .
לצורך העניין בבדיקה הנוכחית לא צילמתי פרולקטין אבל הוא ברמה תקינה והוא לא מהווה גורם לבעיה.
לפני שנה וחודשיים בבדיקת דם ראשונה שעשיתי היו רמות טסט 10.5-11 ננומילוליטר ורמות טסט חופשי בדם 0.220
כפי שנראה ירדו הרמות ב30 אחוז

כבר ברגע הראשון רצו לתת לי, העניין הוא שבדקו הרבה דברים מעבר לכך, ועשיתי כמה פעמים בדיקות דם (לדעתי 4-5) כדי לבדוק מה המצב של ההורמונים בכל רגע נתון , והאם אחד פוגע בשני .
לצורך העניין בבדיקה הנוכחית לא צילמתי פרולקטין אבל הוא ברמה תקינה והוא לא מהווה גורם לבעיה.
לפני שנה וחודשיים בבדיקת דם ראשונה שעשיתי היו רמות טסט 10.5-11 ננומילוליטר ורמות טסט חופשי בדם 0.220
כפי שנראה ירדו הרמות ב30 אחוז
גם לי יצא פעם בבדיקה 8.1
הייתי לא מזמן אצל אנדוקרינולוגית באסותא, אמרתי לה שלא היו לי זקפות בוקר כבר כמעט שנתיים, והיו תקופות שהייתי בדיכאון.
אמרה לי תוריד חולצה הסתכלה עליי... אמרה הכל בסדר לא צריך שום בדיקה.
זה די ביזיון כל ענף האנדוקרינולוגיה.
לא הסכימה לתת אפילו עוד פרופיל הורמונאלי 😕

גם זה שבתור רופאים אין להם מושג כנראה מה זה זמן מחצית חיים של תרופה.
וגם ממתי מראה קובע אם לבן אדם יש בעיה הורמונאלית או לא? גם אתה בחור לא קטן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גם לי יצא פעם בבדיקה 8.1
הייתי לא מזמן אצל אנדוקרינולוגית באסותא, אמרתי לה שלא היו לי זקפות בוקר כבר כמעט שנתיים, והיו תקופות שהייתי בדיכאון.
אמרה לי תוריד חולצה הסתכלה עליי... אמרה הכל בסדר לא צריך שום בדיקה.
זה די ביזיון כל ענף האנדוקרינולוגיה.

גם זה שבתור רופאים אין להם מושג כנראה מה זה זמן מחצית חיים של תרופה.
וגם ממתי מראה קובע אם לבן אדם יש בעיה הורמונאלית או לא? גם אתה בחור לא קטן.
אומנם בחור לא קטן אבל איבדתי 20 קילו בשנתיים האלו, אני מצטמק מרגע לדודלי, @shum_klum שיעיד

• פותח/ת השרשור
שקלת יותר מ- @Tom
ואתם בערך באותו גובה.

אתה לא אמור להבין קצת בחומרים?
גם היית מתאמן של דני, לא?
אני יכול להבין, אבל תמיד טוב להתייעץ עם אנשים אחרים שמבינים יותר.
כן הייתי מתאמן של דני
מה זה משנה ששקלתי יותר ממנו?

אני יכול להבין, אבל תמיד טוב להתייעץ עם אנשים אחרים שמבינים יותר.
כן הייתי מתאמן של דני
מה זה משנה ששקלתי יותר ממנו?
שאם השתמשת בחומרים בעבר אתה צריך להיות מודע לכך שמחצית החיים של טסטוסטרון אננתת היא 10.5 ימים בערך... בזמן הזה כמות החומר בדם ירדה ב-50%

אם תזריק פעם ב-30 יום, אתה תסבול מ-9 ימים של רמת טסטוסטרון 0 מוחלט בסוף כל חודש... עד הזריקה הבאה.
וגם הרופאה שלך הייתה אמורה לדעת את זה, אז תעמיד אותה במקומה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שאם השתמשת בחומרים בעבר אתה צריך להיות מודע לכך שמחצית החיים של טסטוסטרון אנתת היא 10.5 ימים בערך... בזמן הזה כמות החומר בדם ירדה ב-50%

אם תזריק פעם ב-30 יום, אתה תסבול מ-9 ימים של רמת טסטוסטרון 0 מוחלט בסוף כל חודש... עד הזריקה הבאה.
וגם הרופאה שלך הייתה אמורה לדעת את זה, אז תעמיד אותה במקומה.
טסטווירון זה לא אננתת אלא שילוב של שני האסטרים
וכבר כתבתי שהתוכנית שלי היא להזריק אחת ל14 יום

חחחחח
שילוב של איזה אסטרים??
בדרך שלך לא תהיה לך יציבות של טסט
בדם וגם יהיה לך קשה לקבל אינדיקציה לרמות הטסט בדם...זה יהיה תלוי מאוד ביום בו תתבצע הבדיקה...
קח אחת לשבוע

• פותח/ת השרשור
חחחחח
שילוב של איזה אסטרים??
בדרך שלך לא תהיה לך יציבות של טסט
בדם וגם יהיה לך קשה לקבל אינדיקציה לרמות הטסט בדם...זה יהיה תלוי מאוד ביום בו תתבצע הבדיקה...
קח אחת לשבוע
אחת לשבוע זה אומר אפילו לא 75 מג בשבוע
אני אנסה איכשהו להסתדר על חצי גרם בחודש, אבל כרגע יש לי רק את ה250.
וממה שקראתי ואני יודע, טסטווירון זה שילוב של אננתת ופרופ, לא?

אחת לשבוע זה אומר אפילו לא 75 מג בשבוע
אני אנסה איכשהו להסתדר על חצי גרם בחודש, אבל כרגע יש לי רק את ה250.
חצי גרם מתחלק לך ל-125 מ"ג בשבוע לא ל-75.
זה trt דיי סטנדרטי.

אתה יודע הרבה!! אין ספק!
סתם מתוך סקרנות מה זמן מחצית החיים של האסטר פרופ?

250 מג זה לא מספיק.
גש לרופא שלך תסביר לו שאתה מעוניין לבסס יציבות בדם ולא לחיות בתוך גלגל של כמה ימים אפ ולאחר מכן ירידה..
אם לא תבסס רמה יציבה בדם יהיו לך ימים לא נעימים לצד כאלה שכן..
ואם יש לו הסבר למה שימוש חד פעמי של 250 מ"ג בחודש (מה שלא מעט אנדוקרינולוגים ממליצים) הוא שימוש יעיל אז שיספק אותו..
יהיה מעניין לשמוע..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית