הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני התחלת טסט רפואי

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
שלום לחברי הפורום, אחרי שבשנה האחרונה רמות ההורמונים שלי צונחות בעשרות אחוזים, קיבלתי מרשם :
Testoviron 250 מג פעם בחודש

השאלות שלי הן כאלו:
1. ההתחשב במצב ההורמונים שצירפתי, כמה משמעותי יהיה ההבדל?
2. האם 250 זה לא מעט מדי? כמובן שזה עדיף מכלום ומהמצב הנוכחי.
3. מה דעתכם על מצב בו אקח 250 מג פעם ב10/14 ימים (כלומר פעמיים או שלוש בחודש?(
לפי הרופא שמטפל בי, פרופסור אנדוקרינולוג, הרמות בדם עם הטסטווירון יהיו לא יציבות מאחר והן יהיו בשיא בערך שבועיים לאחר הזריקה ושוב יצנחו עד הזריקה הבאה.
הוא הסביר לי שישנה זריקה גם של חומר בשם נבידו שמכיל גרם ולוקחים פעם ב3 חודשים, אך הוא לא בסל.
מי שמע ויודע להגיד מה עדיף?

נתונים שלי לצורך העניין אם נחוץ:
80+- קג
בן 21
1.76 מ

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-12-21-10-31-00-1.png
    Screenshot_2015-12-21-10-31-00-1.png
    KB 14.4 · צפיות: 380
  • Screenshot_2015-12-21-10-31-06-1.png
    Screenshot_2015-12-21-10-31-06-1.png
    KB 15.8 · צפיות: 358
מקובל לתת אמפולה=250 מג אחת לשבועיים. השיא הוא בתחילת השבוע הריאשון ובשבוע השני מגיעים לממוצע .אים לא מקבלים אחכ אז הערכים נוחתים למיתחת לממוצע. אים הרופא מיתעקש איתך תגיד לו בו נעשה בדיקה בסוף השבוע השני ובסוף השלישי. הוא יראה לבד שהערכים נמוכים מידי. כמובן שיש עינין של הרגשה אישית אתה יכול ליטעון שמעל 15 ההרגשה טובה וכו.

• פותח/ת השרשור
מקובל לתת אמפולה=250 מג אחת לשבועיים. השיא הוא בתחילת השבוע הריאשון ובשבוע השני מגיעים לממוצע .אים לא מקבלים אחכ אז הערכים נוחתים למיתחת לממוצע. אים הרופא מיתעקש איתך תגיד לו בו נעשה בדיקה בסוף השבוע השני ובסוף השלישי. הוא יראה לבד שהערכים נמוכים מידי. כמובן שיש עינין של הרגשה אישית אתה יכול ליטעון שמעל 15 ההרגשה טובה וכו.
חילקתי ל125 כל 12.5 יום, שלשום נתתי את הזריקה השניה
ביום ה10-12 מהזריקה הראשונה הרגשתי ממש מעולה, חזק יותר ועירני.
ביום ה12 וה13 הרגשתי חלש יותר ועייף יותר, היום מרגיש יותר עירני ותכף יוצא לאימון אז אעדכן לגבי אנרגיות.

חילקתי ל125 כל 12.5 יום, שלשום נתתי את הזריקה השניה
ביום ה10-12 מהזריקה הראשונה הרגשתי ממש מעולה, חזק יותר ועירני.
ביום ה12 וה13 הרגשתי חלש יותר ועייף יותר, היום מרגיש יותר עירני ותכף יוצא לאימון אז אעדכן לגבי אנרגיות.
לדעתי זה מעט מידי. אמפולה בשבועיים עדיף. כניראה ההית ממש נמוך שעליה קטנה שיפרה את המצב. תידרוש מהרופא אחת לשבועיים זה מינון מקובל ונפוץ

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה מעט מידי. אמפולה בשבועיים עדיף. כניראה ההית ממש נמוך שעליה קטנה שיפרה את המצב. תידרוש מהרופא אחת לשבועיים זה מינון מקובל ונפוץ
אני אדרוש, זה גם נראה לי הגיוני.
מבצע בדיקות דם לאחר 20 יום בשבוע הבא (20 יום מהזריקה הראשונה)
היום באימון העלתי שוב במשקלים בצורה מאוד חריפה, לפני שבועיים עבדתי חזה עליון עם 24 כל יד, שבוע שעבר 32 כל יד, והיום כבר 40 קילו כל יד (משהו שלא עשיתי בשנתיים האחרונות, מאז שהייתי בסייקל.)
היה לי מאוד קל להתקדם והתחושה שהכח חוזר מאוד כיפית.
אני לא מרגיש נמרץ מדי או מפוצץ כח, אבל זה בא לידי ביטוי רק בכוח הפיזי באימונים.
אמשיך לעדכן

• פותח/ת השרשור
מעדכן אחרי בדיקת דם
טסטו TOTAL -12.1 ננומילוליטר
מחר כנראה תגיע התוצאה של הטסטו החופשי
פרולקטין על 130

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית