הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על הSS

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
1.מעלה בסקוואט 5 קילו כל אימון ברגע שלא הצליח אבצע ריסט ואם עדיין המצב של ישתפר לעבור למתכונת של אימון התאוששות באמצע שבוע ולהמשיך עם העלה של 5 קילו מאימון לאימון?
2. לעלות בדדליפט 5 קילו מאימון ואם יוצא לי לעשות באותו שבוע פעמיים דדליפט עדיין להשאר על אותו מתכונת? וברגע שלא אוכל לעלות אבצע ריסט ואם עדיין לא תהיה התקדמות לעבור למתכונת של פעם בשבוע דדליפט?
3. מעוניין להוסיף פעם בשבוע מתח כתרגיל עזר. כמה סטים 2-3? ואם זה משנה 5 או 8 חזרות?

@White Walker @Tank

1.מעלה בסקוואט 5 קילו כל אימון ברגע שלא הצליח אבצע ריסט ואם עדיין המצב של ישתפר לעבור למתכונת של אימון התאוששות באמצע שבוע ולהמשיך עם העלה של 5 קילו מאימון לאימון?
כן. כל עוד אתה יודע שהסיבה שנכשלת היא לא בגלל תזונה/שינה/טכניקה
2. לעלות בדדליפט 5 קילו מאימון ואם יוצא לי לעשות באותו שבוע פעמיים דדליפט עדיין להשאר על אותו מתכונת? וברגע שלא אוכל לעלות אבצע ריסט ואם עדיין לא תהיה התקדמות לעבור למתכונת של פעם בשבוע דדליפט?
כשאני מבצע SS אני לא מבצע אותו במתכונת של ABA BAB אלה במתכונת קבועה של ABA ככה שהדדליפט קבוע יתקדם ב5 קילו בשבוע ולא יצא לך לבצע אותו פעמיים בשבוע.
3. מעוניין להוסיף פעם בשבוע מתח כתרגיל עזר. כמה סטים 2-3? ואם זה משנה 5 או 8 חזרות?
אתה יכול להחליף את הקלין במתח. אני מאמין בשיטת עבודה לפיה כדאי לעבוד לטווח חזרות מקסימלי אם אתה לא יכול לסגור עדיין 12 חזרות משקל גוף, וכשאתה יכול אז להתחיל לעבור לחמישיות עם משקל.

כשאני מבצע SS אני לא מבצע אותו במתכונת של ABA BAB אלה במתכונת קבועה של ABA ככה שהדדליפט קבוע יתקדם ב5 קילו בשבוע ולא יצא לך לבצע אותו פעמיים בשבוע.
התכנית מבוצעת 3 פעמים בשבוע, באימונים לא עקביים.
זאת אומרת שהשבוע אמור להראות ככה:
ABA
BAB
ABA

• פותח/ת השרשור
כן. כל עוד אתה יודע שהסיבה שנכשלת היא לא בגלל תזונה/שינה/טכניקה

אתה יכול להחליף את הקלין במתח. אני מאמין בשיטת עבודה לפיה כדאי לעבוד לטווח חזרות מקסימלי אם אתה לא יכול לסגור עדיין 12 חזרות משקל גוף, וכשאתה יכול אז להתחיל לעבור לחמישיות עם משקל.
עד עכשיו הייתי עושה מתח ועכשיו מעוניין להחליף את המתח בפוואר קלין ופשוט רוצה לשמר את מה שהשגת במתח. בלי משקל אני יכול לבצע. אבל אני חושב שהתקדמות תהיה מהירה יותר אם אבצע 5 חזרות אם משקל כמו שאמרת אך יש כאלה שאומרים שעדיף לעשות בתרגיל עזר 8 ויותר חזרות ולא הצלחתי להבין מה באמת הסיבה לקח שזה יתרום יותר לדעתם? חשיבה מוטעת?

ברגע שלא תצליח תעלה 2.5 במקום 5

ברגע שלא הצליח אבצע ריסט
כשאתה לא מצליח להתקדם ב 5 ק"ג, רד ל 2.5 ק"ג

לעלות בדדליפט 5 קילו מאימון ואם יוצא לי לעשות באותו שבוע פעמיים דדליפט עדיין להשאר על אותו מתכונת?
כהתחלה אפשר להתקדם בדדליפט גם ביותר מ 5 ק"ג.
כמובן שברגע שניהיה קשה, יורדים בקצב ההתקדמות. אבל להתקדם בכל אימון!

אתה עושה את ה SS עם Power Clean ?

מאיזו סיבה?

במבנה הזה יותר קל לתת יום התאוששות לסקוואט באמצע שבוע ועדיין להתקדם בדדליפט. כמו בלינארית
אולי בהמשך, למתאמן שרק מתחיל SS לא הייתי נותן יום התאוששות באמצע השבוע.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע לבצעו?
עובד על זה.
כשאתה לא מצליח להתקדם ב 5 ק"ג, רד ל 2.5 ק"ג

כהתחלה אפשר להתקדם בדדליפט גם ביותר מ 5 ק"ג.
כמובן שברגע שניהיה קשה, יורדים בקצב ההתקדמות. אבל להתקדם בכל אימון!

אתה עושה את ה SS עם Power Clean ?

מאיזו סיבה?
1. אם הבנתי נכון בסקוואט לעלות כל אימון ב5 קילו ברגע שלא אוכל לעבור למתכונת של 2.5 קילו ורק אז להוספת יום התאוששות באמצע שבוע? ושם אני עלה ב2.5 או 5 קילו?
2. בדדליפט לבצע מתכונת ABA וBAB ולנסות להתקדם 5 קילו כל אימון ברגע שלא הצליח לעבור ל2.5 ומשם למתכונת של ABA בלבד?
3. כן אני רוצה להתחיל SS עם פאוור קלין.

זה לא ההפך?
זה עובד לשני הכיוונים
אבל זה כבר לא ss אלא התאמה שאתה עשית לה.
סבבה. מקבל את ההערה. חוץ מזה שלא רשמתי שזה SS. שים לב איך התנסחתי.
יאללה שבוע הבא אני מוציא את "המדריך לSS הלינארית של הטנק".
אם כבר אז הפרס יקדם את הבנץ'.
אני יכול להצביע על יותר אנשים עם פרס נמוך ובנץ' גבוה מאשר ההיפך.
ואני יכול להצביע על @RussianHotGirl . זה לא משנה על מי אתה מצביע אתה לא תקבל תשובה סטטיסטית מדויקת מלהצביע על אנשים שאתה מכיר.
קמת הפוך היום? 😃
אני חושב שיש לי את הזכות להציע מודל משלי לSS אם אני מאמין שהוא עובד.

ואני יכול להצביע על @RussianHotGirl . זה לא משנה על מי אתה מצביע אתה לא תקבל תשובה סטטיסטית מדויקת מלהצביע על אנשים שאתה מכיר.
באותה מידה שאתה לא יכול לקבוע "עובדות" כאלה, על ניסיון של אחרים.

אני חושב שיש לי את הזכות להציע מודל משלי לSS אם אני מאמין שהוא עובד.
יש לך את הזכות להציע מה שבא לך, זה לא אומר שההנחות שלך נכונות ושאתה יכול לבנות תוכנית שתתאים למתאמנים אחרים.

באותה מידה שאתה לא יכול לקבוע "עובדות" כאלה, על ניסיון של אחרים.
חשבת לרגע שאולי אתה יכול להצביע על יותר אנשים עם פרס חלש ובנץ' חזק כי הם עשו SS קלאסית ולא את המבנה שלי לSS? אולי דווקא המבנה שלי יקדם את הפרס יותר מאשר את הבנץ'. מאיפה אתה יודע שלא?
חוץ מזה העובדה היחידה שקבעתי היא שבנץ' יעזור לקדם את הפרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית