הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על הSS

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
1.מעלה בסקוואט 5 קילו כל אימון ברגע שלא הצליח אבצע ריסט ואם עדיין המצב של ישתפר לעבור למתכונת של אימון התאוששות באמצע שבוע ולהמשיך עם העלה של 5 קילו מאימון לאימון?
2. לעלות בדדליפט 5 קילו מאימון ואם יוצא לי לעשות באותו שבוע פעמיים דדליפט עדיין להשאר על אותו מתכונת? וברגע שלא אוכל לעלות אבצע ריסט ואם עדיין לא תהיה התקדמות לעבור למתכונת של פעם בשבוע דדליפט?
3. מעוניין להוסיף פעם בשבוע מתח כתרגיל עזר. כמה סטים 2-3? ואם זה משנה 5 או 8 חזרות?

@White Walker @Tank

חשבת לרגע שאולי אתה יכול להצביע על יותר אנשים עם פרס חלש ובנץ' חזק כי הם עשו SS קלאסית ולא את המבנה שלי לSS? אולי דווקא המבנה שלי יקדם את הפרס יותר מאשר את הבנץ'. מאיפה אתה יודע שלא?
חוץ מזה העובדה היחידה שקבעתי היא שבנץ' יעזור לקדם את הפרס.

המבנה שלך אומר שבנץ מתקדם ב5 כל שבוע ופרס 2.5 לנצח
X+5
X+2.5
בוא נחשוב מי בבוא הזמן יפגר מאחורה?
בנץ יחזק פרס אבל בשביל להתחזק בתרגיל מסויים בצורה הכי יעילה אתה צריך לעשות אותו.
וכן אני מישהו שלא עשה פרס כמה חודשים טובים ואומר לך שיש לו חשיבות מאוד גדולה ושאין לך למה להזניח אותו. אולי לא נוח לך לעשות דדליפט פעמיים בשבוע,זה הגיוני אבל תתגבר על זה או שלפחות תלך על רוטצייה קבועה של פרס/בנץ כמו שאמורה להיות בתכנית.
TL;DR מה שאמרת זה לא SS

המבנה שלך אומר שבנץ מתקדם ב5 כל שבוע ופרס 2.5 לנצח
X+5
X+2.5
בוא נחשוב מי בבוא הזמן יפגר מאחורה?
בנץ יחזק פרס אבל בשביל להתחזק בתרגיל מסויים בצורה הכי יעילה אתה צריך לעשות אותו.
וכן אני מישהו שלא עשה פרס כמה חודשים טובים ואומר לך שיש לו חשיבות מאוד גדולה ושאין לך למה להזניח אותו. אולי לא נוח לך לעשות דדליפט פעמיים בשבוע,זה הגיוני אבל תתגבר על זה או שלפחות תלך על רוטצייה קבועה של פרס/בנץ כמו שאמורה להיות בתכנית.
TL;DR מה שאמרת זה לא SS
שאני אבין, להתקדם בצורה הזאת בתוכנית הלינארית של ביל סטאר זה בסדר ובSS זה לא בסדר? על סמך מה אתה קובע את המילה "נצח"? אתה פשוט תעשה יותר ריסטים בבנץ' כי אתה תתקע יותר מהר אבל בסופו של דבר לדעתי נפח גבוה יותר בבנץ' יעזור לפרס להתקדם יותר מאשר אם תעבוד בנפח שווה לשני התרגילים. לא, אין לי על מה לבסס את זה חוץ מההצלחה שלי להתקדם מעולה בפרס בתוכנית הלינארית.
TL;DR מה שאמרת זה לא SS
זה נכון.

שאני אבין, להתקדם בצורה הזאת בתוכנית הלינארית של ביל סטאר זה בסדר ובSS זה לא בסדר? על סמך מה אתה קובע את המילה "נצח"? אתה פשוט תעשה יותר ריסטים בבנץ' כי אתה תתקע יותר מהר אבל בסופו של דבר לדעתי נפח גבוה יותר בבנץ' יעזור לפרס להתקדם יותר מאשר אם תעבוד בנפח שווה לשני התרגילים. לא, אין לי על מה לבסס את זה חוץ מההצלחה שלי להתקדם מעולה בפרס בתוכנית הלינארית.

זה נכון.

בליניארית ובפרס אתה מתקדם זהה באותו שבוע באותה כמות של משקל,אולי כדאי שתחשוב על דוגמה טובה יותר?

צודק. התבלבלתי.

בכל מקרה לפרוטוקול:אני מסכים שכן במקרה פציעה/צורך שחייב להזניח טיפה את הפרס אז נפח בבנץ מחזק אותו אבל זה עדיין לא מדד וגם אז ההתחזקות בפרס לא תהיה דומה אפילו למה שהייתה אם היית מתקדם גם בפרס.

1.מעלה בסקוואט 5 קילו כל אימון ברגע שלא הצליח אבצע ריסט ואם עדיין המצב של ישתפר לעבור למתכונת של אימון התאוששות באמצע שבוע ולהמשיך עם העלה של 5 קילו מאימון לאימון?
2. לעלות בדדליפט 5 קילו מאימון ואם יוצא לי לעשות באותו שבוע פעמיים דדליפט עדיין להשאר על אותו מתכונת? וברגע שלא אוכל לעלות אבצע ריסט ואם עדיין לא תהיה התקדמות לעבור למתכונת של פעם בשבוע דדליפט?
3. מעוניין להוסיף פעם בשבוע מתח כתרגיל עזר. כמה סטים 2-3? ואם זה משנה 5 או 8 חזרות?

@White Walker @Tank

1.אחרי 2~3 ניסיונות עם אותו משקל שלא מצליח אתה עושה ריסט
2.דדליפט עולה 5 קילו כל אימון שיש דדליפט(שלוש פעמים בשבועיים=15 קילו)
3.אל תוסיף עזר בהתחלה ואם כבר תוסיף אז 3X5 עם משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית