עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי בך. כל אחד עם כמה שהוא יכול למשוך מבחינת מראה וגם תלוי כמה אתה מתקדם טוב.תודה אחי .. מה לגביי מסה ,להמשיך? .. ועד איזה אחוז שומן . . ?
קילו בחודש זה איטי אבל אולי בסדר. אם זה מפריע לך ואתה כבר שנה במסה אפשר לעבור לחיטוב (על א.ש כזה הוא יהיה קצר יחסית)אני כבר כמעט שנה במסה .. אני כרגע עולה בערך קילו לחודש מרגיש גם קצת תעלייה באחוזי שומן וגם את עליית מסת השריר השאלה כמה אפקטיבי יהיה להמשיך במסה .. מבחינת עלייה בשריר ..
יפה, הייתי ממשיך במסה. יש לך עוד מה לתת.בנץ 90 סקוואט 115 ... דדליפט 110 פרס 65 ... שוקל 88 קילו 1.80 בן 24
תודה אחי .. סתם שאלה הבנתי שיש מצב שבו הגוף נתקע במשקל ואני לא מדבר על להוסיף קלוריות כי תשלבים האלה כבר עברתי רציתי לדעת אם יגיע שלב שאתקע והוספת קלורית כבר לא תעזוריפה, הייתי ממשיך במסה. יש לך עוד מה לתת.
לא ששמעתי.תודה אחי .. סתם שאלה הבנתי שיש מצב שבו הגוף נתקע במשקל ואני לא מדבר על להוסיף קלוריות כי תשלבים האלה כבר עברתי רציתי לדעת אם יגיע שלב שאתקע והוספת קלורית כבר לא תעזור
תודה אחי .. סתם שאלה הבנתי שיש מצב שבו הגוף נתקע במשקל ואני לא מדבר על להוסיף קלוריות כי תשלבים האלה כבר עברתי רציתי לדעת אם יגיע שלב שאתקע והוספת קלורית כבר לא תעזור
אוקי תודה רבה על העזרה .מסה.
יש לך עדיין לאן למשוך ולצבור עוד הרבה מסת שריר, חבל אם תצא לחיטוב וכל התהליך ייקח לך שנים..
לאכול נקי ולהרים כבד 😃
עד כה עבודה טובה!