הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Anavar

• פותח/ת השרשור Guy
  • פורסם בתאריך

Guy

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם,
אני רוצה לעלות רק בכח, לא במסה וללא נוזלים ככל שניתן, משתתף בתחרויות ארוביות.
הבנתי שאנבר הוא בטוח יחסית ולא אנדרוגני ונראה לי שהוא מתאים לצרכים שלי, למרות מחירו היקר.
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי מינונים, זמן לסייקל והאם הוא הכי מתאים לצרכים שלי.
אני מעדיף לא לשלב אותו עם חומרים אחרים, האם זה מספיק יעיל?
האם בשימוש בAnavar לבד יש צורך בPCT?
האם וינסטרול מתאים יותר?

תשובות:

1. כן אנאבר נחשב לסטרואיד הכי בטוח שיש בשוק והוא כן מתאים לצרכים שלך.
2. בשביל כוח, אכן אין שום בעיה לקחת את האנאבר לבד.
3. כל שימוש בסטרואיד אנאבולי מחייב PCT, שימוש באנאבר מצריך PCT.
4. וינסטרול יש לו תופעות לוואי חזקות יותר ולמטרות שלך הוא פחות יעיל, לכן וינסטרול פחות מתאים בשבילך.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות.
אני חושב על סייקל של 6-8 שבועות, מה המינון המומלץ? אני 68 ק"ג, 1,78.
האם כוריגון מספיק לPCT? איך יראה הסייקל איתו?

עד 8 שבועות זה בסדר גמור, כי אנאבר אינו רעיל לכבד כמו האוראלים האחרים.
מינון מומלץ בין 50 מ"ג עד 100 מ"ג, יותר לכיוון ה60 עד 80, 100 זה מינון מקסימאלי, פחות מ 40-50 אין טעם לקחת.

לגבי PCT וכוריגון, יש את המדריך למתחילים ומאמר של ה PCT באתר KILOGRAM, שמה התשובות לשאלות שלך.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמר לפני כן אבל לא הצלחתי להבין ממנו איך יראה הPCT הספציפי שלי.
האם אני יכול לדעת בסוף הסייקל אם אני צריך בכלל PCT או יכול לוותר עליו? לבדוק מה רמת הטסט אצלי לפני ואחרי?

אתה כן תהיה חייב PCT, עדיף בשבילך שלא תשחק עם זה. הוצאה של 300-400 שקל עדיפה מאשר לחסוך אותם ואז להצטער על זה.
אחרי סוף הסייקל, אם תעשה בדיקות, אתה תראה שרמות טסטוסטרון שלך נמוכות.
מה גם שללא PCT, חלק ממה שהשגת יכול לרדת.

אין לי הסבר לזה, אנאבר נחשב לסטרואיד האוראלי הכי בטוח, צריך להבין את ההרכב הכימי שלו.

אגב, ישנו טיפול לגדילה אצל ילדים, הטיפול הוא מתן אנאבר לילדים, ככה לבד ללא שום תוספות כמו טסטוסטרון, ליב 52 וכו'.

בישראל אנאבר נקרא לונבר - LONAVAR.

אני הבנתי שאנבר מאוד יעיל אם כבר בחיטוב כי הוא עוזר לשמור על הכוח והמשקלים ונותן יותר DEFENITION לשרירים
השאלה אם הוא יעיל לבדו ובמאסה?...
הוא יקר מאוד גם ולא בטוח שזה משתלם , בכל מקרה אני גם שוקל לשלב אותו במאסה עכשיו ואני אחכה לתשובות

לא, אין טעם לקחת את האנאבר במסה, זה בזבוז של כסף, למסה עדיף להשתמש בדיאנבול או אנדרול.
סטרואידים אוראלים כמו אורל טורינבול, וינסטרול ואנאבר יעילים יותר בחיטוב, השניים האחרונים גם בסייקלים לכוח.

וינסטרול נותן יותר מראה נוקשה לשרירים מאשר אנאבר, אנאבר מצטיין יותר בעליה בכוח ופחות במתן מראה נוקשה לשריר.

אין לי הסבר לזה, אנאבר נחשב לסטרואיד האוראלי הכי בטוח, צריך להבין את ההרכב הכימי שלו.

אגב, ישנו טיפול לגדילה אצל ילדים, הטיפול הוא מתן אנאבר לילדים, ככה לבד ללא שום תוספות כמו טסטוסטרון, ליב 52 וכו'.

בישראל אנאבר נקרא לונבר - LONAVAR.

תודה.

• פותח/ת השרשור
o.k
הצטיידתי גם בנולבה, לא הצלחתי לפענח מהמאמרים את המינון והאורך של הפוסט.
עזרה?

מינון של 70-80 מ"ג יהיה טוב בתור התחלה.
יש כאלו שמעלים גם ל 100-120 מ"ג, אבל אלו אנשים שכבר נמצאים בתחום לא מעט.

מינון של 30-40 מ"ג יהיה חלש למטרות כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית