עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה קשר לשיא? רק מי ששובר שיאים מתאמן בצורה מקצועית? חשוב לי לדעת עם איזה משקל אני מתאמן כדי לעקוב על קצב ההתקדמותלא הבנתי איך זה משפיע עליך? אם אתה לא הולך לרשום שיא אז כן זה מספיק מדויק בשבילך
אם אתה מתאמן עם אותן פלטות כל הזמן איך זה לא עקבי?מה קשר לשיא? רק מי ששובר שיאים מתאמן בצורה מקצועית? חשוב לי לדעת עם איזה משקל אני מתאמן כדי לעקוב על קצב ההתקדמות
כי קצב התקדמות לא קשור למשקל, אם שמת משקולת שכתוב עליה x ועל השניה כתוב y כאשר y גדול מ x אז התקדמת.מה קשר לשיא? רק מי ששובר שיאים מתאמן בצורה מקצועית? חשוב לי לדעת עם איזה משקל אני מתאמן כדי לעקוב על קצב ההתקדמות
וגם אם תיהיה סטייה של 200 גרם? שזה סטייה גדולה...מה קשר לשיא? רק מי ששובר שיאים מתאמן בצורה מקצועית? חשוב לי לדעת עם איזה משקל אני מתאמן כדי לעקוב על קצב ההתקדמות
ואתה חושב שזה באמת משנה?יש סטייה של עד כמה מאות גרמים
חד משמעתי לא. אבל הוא שאל אם הן מדויקות ונתתי את התשובהואתה חושב שזה באמת משנה?
ההבדלים בדרך כלל הם עד קילו מתחת ועד קילו מעל (19-21)... למרות שראיתי כבר כמה קיצוניים של 18.6 או דברים דומיםהמשקל של הצלחות ברזל הרגילות מדוייק?
כולם מתאמנים ככה.יכול להיות מאד קריטי. יש בחד"כ באם הדרך זוג משקולות של 20 קילו. אחד שוקל 22.3 ואחד 22.7. אם תתאמן איתן ולא תדע את זה לא תבין למה אתה כל כך חלש.
לחילופין בכיוון ההפוך כשאתה עושה סקוואט עם 4 צלחות למשל, יש מקומות בהם הן ישקלו 19.5 למשל ואז יהיה לך 176 קילו עם 4 צלחות במקום 180. יכולות להיות סטיות ענקיות לכאן או לכאן. אני ממליץ לשקול את הציוד שלך, כי לא מדובר פה רק על 100-200 גרם לפה או לשם...
אגב יכול להיות גם הפרשים גדולים באותו סט. למשל במכון שלי יש זוג צלחות ברזל של 45 פאונד, לכאורה אמור להיות הכי מדוייק. אחד 20.6 אחת 20.15. וכשדברים כאלה מצטברים לך בצד אחד לעומת צד שני יכול להיות לך גם 3-4 קילו הפרש בין שני הצדדים של המוט ואז לא תהיה יציב.
כולם מתאמנים ככה.
ובמשך שנים.
הכל בסדר.
לא צריך להיות פנאט.