הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תחקיר חדשות ערוץ 2 על משחטות העוף בארץ

מכיר מקרוב. זה נראה נורא, אבל זו תעשיית הבשר בכל העולם. תוודא שאתה אוכל את הבשר שלך עשוי היטב, החום הורג (כמעט) הכל.

זה מה שיש בארץ.
וגם אם אתה מחמם היטב את העוף, זה לא באמת עוזר לך.
זה רק עוזר לשרוף את ההורמונים בפנים, אבל בכללי איכות העוף אינה טובה כמו עוף שגודל בצורה טבעית.
הטעם שלו שונה, הערכים שלו שונים, המרקם שלו שונה, הבשר מרגיש יותר בשרי.
רק מי שאכל בשרים בכל מני כפרים באירופה או ערים שמגדלים את התרנגולות בצורה טבעית, יבין על מה אני מדבר.
כנ"ל לגבי החלב.

זה מה שיש בארץ.
מה פתאום? אלה אם מדובר בחיידק שהסתגל איכשהו לחימום, בישול טוב מחסל את רובם. מי שדואג יכול להקפיא ולהפשיר את העוף לאיזה לילה לפני הבישול, זה בכלל יחסל את הכל (חיידקים שיש להם חסינות לחום בד"כ רגישים מאוד לקור).

אגב, אני לא מבין מה כולם נלחצים. אם זה באמת היה כלכך מסוכן, כל מי שהיה אוכל עוף היה חוטף מחלות זיהומיות. בפועל מי שחולה בד"כ בצורה קשה אלה אנשים עם מערכת חיסונית חלשה.

מידי פעם בקצביות לא שומרים את העופות כמו שצריך ואז זה סיפור אחר.

זה מה שיש בארץ.
זה רק עוזר לשרוף את ההורמונים בפנים, אבל בכללי איכות העוף אינה טובה כמו עוף שגודל בצורה טבעית.
הטעם שלו שונה, הערכים שלו שונים, המרקם שלו שונה, הבשר מרגיש יותר בשרי.
רק מי שאכל בשרים בכל מני כפרים באירופה או ערים שמגדלים את התרנגולות בצורה טבעית, יבין על מה אני מדבר.
כנ"ל לגבי החלב.
למי אכפת , כל עוד זה מביא לי גיינז 🕴

תאמת שאני מתחרט שראיתי את הכתבה.. עכשיו בכל פעם שאני אוכל רבע עוף (ואני אוכל כל יום), אני נזכר בעופות עם הדלקות והמוגלות שהיו שם בכתבה. 🤢

תאמת שאני מתחרט שראיתי את הכתבה.. עכשיו בכל פעם שאני אוכל רבע עוף (ואני אוכל כל יום), אני נזכר בעופות עם הדלקות והמוגלות שהיו שם בכתבה. 🤢

זה מצחיק כי אני ואתה שונים
שאני רואה כתבות כאלה אני מרגיש רחמים על העוף ואז 5 דקות אחרי ישלי חשק מוזר לאכול בשר
אולי זה כי עבדתי חצי שנה בלול בבית ספר אז אני רגיל לזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית