הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה squat&deadlift

Mewies

משתמש מתחיל
46
4
נק' מוניטין:
7
46
4
יאללה מה משפרים ? לא היה לי כוח לגזור בדדליפט תקפצו קצת קדימה 😃

תתקרב עוד קצת אל המוט.. כ 2.5 ס"מ ממנו, תוריד מבט למטה כמטר וחצי ממך ותוציא חזה החוצה.
הגב התחתון לא מספיק מכווץ לדעתי, ואפשר לדעת למה כשאתה מגיע לגובה הברך אתה משהה את החזרה לחצי שניה-שניה ?

בהורדת המוט - אל תכופף את הברכיים לפני שהמוט מגיע אליהם אלא רק לאחר שעובר אותם. שלא תיהיה ה"עקיפה" הזאת.

שיפור יפה איגור הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם!
סקוואט - הבעיות העיקריות שהייתי מתקן זה להסתכל למטה וקדימה כמו בהוראות של ריפטו ולהחזיק קצת יותר רחב. אני גם חושב שהעמידה קצת יותר מדי רחבה.
מבחינת דדליפט אני מסכים עם ההערות של המהלך הלבן.

• פותח/ת השרשור
תתקרב עוד קצת אל המוט.. כ 2.5 ס"מ ממנו, תוריד מבט למטה כמטר וחצי ממך ותוציא חזה החוצה.
הגב התחתון לא מספיק מכווץ לדעתי, ואפשר לדעת למה כשאתה מגיע לגובה הברך אתה משהה את החזרה לחצי שניה-שניה ?

בהורדת המוט - אל תכופף את הברכיים לפני שהמוט מגיע אליהם אלא רק לאחר שעובר אותם. שלא תיהיה ה"עקיפה" הזאת.

תודה רבה חברים ! האמת דיי נוח לי רחב ככה ... אנוכי דיי גמיש, ננסה לבדוק איך נרגיש בצר יותר אולי יהיה יותר כוח, ובנוגע לדדליפט הכוונה שלך שלבסוף יש רק עבודה עם הרגלים ולא 50% 50% גב רגליים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית