הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כספית בדגים(לא באתי לריב)

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
היי, היום בכימיה דיברנו על כספית והמורה אמרה שכספית מגיעה לאוקיינוסים דרך שפכים וכו׳,היא אמרה שהכספית נכנסת לתאים שלהם וזה הופך להיות כבר חלק מהם,היא אמרה שכספית במצב צבירה נוזל לא מזיק לגוף אבל כספית כמוצק כן מסוכנת ומזיקה למוח. היא אמרה שלאכול 2-3 קופסאות טונה/דגים אחרים זה בריא מאוד לאכול בשבוע אבל 7 קופסאות או 6 בשבוע זה לא בריא.
הבנתי שיש כל מיני מחקרים שמראים שבישראל בדגים אין כמות גדולה של כספית ולכן אפשר לאכול קופסה ביום. אם תוכלו לשלוח לי מחקרים כאלו(לא באתר של b.b לדוגמה) אשמח מאוד.
תודה

היי, היום בכימיה דיברנו על כספית והמורה אמרה שכספית מגיעה לאוקיינוסים דרך שפכים וכו׳,היא אמרה שהכספית נכנסת לתאים שלהם וזה הופך להיות כבר חלק מהם,היא אמרה שכספית במצב צבירה נוזל לא מזיק לגוף אבל כספית כמוצק כן מסוכנת ומזיקה למוח. היא אמרה שלאכול 2-3 קופסאות טונה/דגים אחרים זה בריא מאוד לאכול בשבוע אבל 7 קופסאות או 6 בשבוע זה לא בריא.
הבנתי שיש כל מיני מחקרים שמראים שבישראל בדגים אין כמות גדולה של כספית ולכן אפשר לאכול קופסה ביום. אם תוכלו לשלוח לי מחקרים כאלו(לא באתר של b.b לדוגמה) אשמח מאוד.
תודה
תריץ חיפוש

נראה לי שהמורה שלך לוקה ב"טפשת מערכת החינוך".
זה מחלה שנגרמת למורים שלא עוברים הכשרה כמו שצריך.

כספית נוזלית לא מזיקה וכספית מוצקה כן?
קודם כל כספית במצב צבירה נוזלי היא מאוד מאוד רעילה.
דבר שני, כספית במצב צבירה מוצק לא קיימת על כדור הארץ באופן טבעי... צריך טמפרטורה מאוד נמוכה בשביל להעביר כספית למצב צבירה מוצק.
ובטח שהיא לא מתקיימת בתוך האוקיינוס.
ועוד מורה לכימיה? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהמורה שלך לוקה ב"טפשת מערכת החינוך".
זה מחלה שנגרמת למורים שלא עוברים הכשרה כמו שצריך.

כספית נוזלית לא מזיקה וכספית מוצקה כן?
קודם כל כספית במצב צבירה נוזלי היא מאוד מאוד רעילה.
דבר שני, כספית במצב צבירה מוצק לא קיימת על כדור הארץ באופן טבעי... צריך טמפרטורה מאוד נמוכה בשביל להעביר כספית למצב צבירה מוצק.
ובטח שהיא לא מתקיימת בתוך האוקיינוס.
ועוד מורה לכימיה? 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
הכוונה בכספית מוצקה לתערובת של כספית עם עוד כמה מתכות ואז זה גורם לכספית להיות מוצקה(לא זוכר איך היא הסבירה את זה) והיא דווקא נראת חכמה

• פותח/ת השרשור
כספית תהיה לא בריאה לך בכל צורה שדרכה תבוא איתה למגע, בייחוד בתרכובות אורגנו מתכתיות שבהן היא מעורבת..
בכל מקרה תריץ פה חיפוש היו פה עשרות דיונים על זה

אם היא אמרה כספית מוצקת בכיתה היא כנראה לא צריכה להיות מורה לכימיה 🤦‍♂️
המורה שלי תמיד הייתה אמרה ש95% מהמורות לכימיה בארץ לא מבינות מהחיים שלהן כלום

• פותח/ת השרשור
אם היא אמרה כספית מוצקת בכיתה היא כנראה לא צריכה להיות מורה לכימיה 🤦‍♂️
המורה שלי תמיד הייתה אמרה ש95% מהמורות לכימיה בארץ לא מבינות מהחיים שלהן כלום
איך גורמים לכספית ששמים בסתימה בשיניים להיות כמוצקה(ביחד עם עוד מתכות)?

קצת הלכתם לאיבוד, עזבו אתכם מהמורה לא מורה . תענו לבנאדם על השאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית