הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם!
כבר די הרבה זמן אני נמצא על 60 קילו בסקוואט ועובד על טכניקה. לאחרונה אני מרגיש שהטכניקה השתפרה אבל לפני שאני מתחיל לעלות משקלים אני אשמח לשמוע חוות דעת וביקורות מאנשים יותר מבינים ומנוסים.
(תריצו ל 0:27)
תודה מראש לכל העוזרים!

אני מוציא אותן הכי חזק שאני יכול, מה אפשר לעשות בשביל להוציא אותן יותר?
אתה פשוט יושב אחורה. אתה צריך בזמן הירידה לדחוף את הברכיים החוצה בכוח. אתה לא עושה את זה בכלל. אתה מנסה לשמור על יציבות בלי לדחוף את הברכיים החוצה בכלל ובגלל זה הגב מתעגל.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט יושב אחורה. אתה צריך בזמן הירידה לדחוף את הברכיים החוצה בכוח. אתה לא עושה את זה בכלל. אתה מנסה לשמור על יציבות בלי לדחוף את הברכיים החוצה בכלל ובגלל זה הגב מתעגל.
אוקיי אני אנסה להוציא בירכיים יותר באימון הבא ואני אראה איך ילך. מקווה שהטכניקה כבר תסתדר בקרוב, זה מתחיל לייאש.
תודה רבה על הזמן שאתה משקיע לעזור למתחילים!

לפי דעתי ההוצאת ברכיים תקינה אך יכול להיות שהזווית של הסרטון לא נותנת הרבה בקשר לזווית.
יש מה לשפר בהחזקת הגב.
אתה צריך להתמקד בכיווץ גבוה מאוד בגב, תוציא חזה ותכווץ שכמות. הגב שלך ניטרלי נוטה לקמור.
בכל מקרה, אין לך קריסה של הברכיים פנימה בעלייה, וזה יתרון חשוב.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי ההוצאת ברכיים תקינה אך יכול להיות שהזווית של הסרטון לא נותנת הרבה בקשר לזווית.
יש מה לשפר בהחזקת הגב.
אתה צריך להתמקד בכיווץ גבוה מאוד בגב, תוציא חזה ותכווץ שכמות. הגב שלך ניטרלי נוטה לקמור.
בכל מקרה, אין לך קריסה של הברכיים פנימה בעלייה, וזה יתרון חשוב.
קודם כל תודה רבה על התגובה. יכול להיות באמת שעם הזווית של הסרטון לא רואים בבירור את ההוצאה של הבירכיים, יכול להיות שחסר הוצאה שלהן ובגלל זה הגב מתעגל, אני אנסה להוציא אותן יותר ולהיות יותר מכווץ.
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית