הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית אימונים והמשך אימונים

• פותח/ת השרשור Almog
  • פורסם בתאריך

Almog

משתמש מתחיל
36
4
נק' מוניטין:
4
36
4
הייי אני מתאמן סביבות השנה וחצי ,רציתי ככה להתייעץ איתכם ,כרגע אני שוקל 93 קילו על 1.73 (א.ש גבוהה) רציתי ככה לדעת איזה תוכנית אתם ממליצים לי לחיטוב אני רואה שאנשים לא ממליצים על ab וabc אז איזה תוכנית אתם כן ממליצים עליה??כי יש לי חיטוב ארוך ולא הייתי רוצה לאבד את כל מה שצברתי ,מבחינת משקלי עבודה : דדליפט 150 ,בנצ לדוגמא 3 סטים שהראשון מתחיל ב 80 קילו השני ב90 והשלישי ב105 עם עזרה מהחזרה הרביעיתי (יש לכם המלצות מסוימות בנוגע לחלוקה אחרת של הסטים לבנצ??? ). מקווה שתענו מצטער על החפירה .

קודם כל, בלי קשר לשאלה, משהו שצרם לי בעין כשאמרת "105 עם עזרה מהחזרה הרביעית". אין דבר כזה עזרה. הספוטר נועד לשמור עליך כדי שלא תמות מתחת למות. הוא לא אמור לעזור לך להרים את המשקל אף פעם. אם אתה צריך "עזרה" סימן שאתה צריך להוריד משקל. הספוטר צריך לעזור רק כשאתה עומד למות ואם הוא לא יתערב המוט ימחץ אותך.

בנוגע לתוכנית. ההמלצה שלי היא או על הלינארית של ביל סטאר או על תוכנית FBW תלת שבועית בסגנון של התוכנית השניה מהתוכניות שבחתימה שלי.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, בלי קשר לשאלה, משהו שצרם לי בעין כשאמרת "105 עם עזרה מהחזרה הרביעית". אין דבר כזה עזרה. הספוטר נועד לשמור עליך כדי שלא תמות מתחת למות. הוא לא אמור לעזור לך להרים את המשקל אף פעם. אם אתה צריך "עזרה" סימן שאתה צריך להוריד משקל. הספוטר צריך לעזור רק כשאתה עומד למות ואם הוא לא יתערב המוט ימחץ אותך.

בנוגע לתוכנית. ההמלצה שלי היא או על הלינארית של ביל סטאר או על תוכנית FBW תלת שבועית בסגנון של התוכנית השניה מהתוכניות שבחתימה שלי.
ממליץ להוריד משקל ??בעיקרון העזרה היא לא קריטית אבל כן נוגע עם שתי אצבעות ..

ממליץ להוריד משקל ??בעיקרון העזרה היא לא קריטית אבל כן נוגע עם שתי אצבעות ..
שניכם צריכים ללמוד איך לשמור בבנץ' פרס. אין דבר כזה "לגעת עם 2 אצבעות". זאת שיטת שמירה לא נכונה. המוט אמור לעמוד מאחורה ולא להתקרב אפילו למוט כל עוד אתה מצליח להרים אותו לבד. הסט הוא שלך, לא שלו, אז תדאג לעדכן אותו שהוא צריך לגעת במוט רק כשהמוט עובר ממצב של "עליה" למצב של "ירידה" בזמן שאתה מנסה ללחוץ אותו, וזאת תהיה החזרה האחרונה בסט שלך (אחריה אתה לא ממשיך לעוד אחת כי כבר נכשלת).
תוריד משקל ותדאג לעבוד עם משקל שאתה מסוגל להרים ל5 חזרות מלאות לבד בלי שום עזרה.

• פותח/ת השרשור
שניכם צריכים ללמוד איך לשמור בבנץ' פרס. אין דבר כזה "לגעת עם 2 אצבעות". זאת שיטת שמירה לא נכונה. המוט אמור לעמוד מאחורה ולא להתקרב אפילו למוט כל עוד אתה מצליח להרים אותו לבד. הסט הוא שלך, לא שלו, אז תדאג לעדכן אותו שהוא צריך לגעת במוט רק כשהמוט עובר ממצב של "עליה" למצב של "ירידה" בזמן שאתה מנסה ללחוץ אותו, וזאת תהיה החזרה האחרונה בסט שלך (אחריה אתה לא ממשיך לעוד אחת כי כבר נכשלת).
תוריד משקל ותדאג לעבוד עם משקל שאתה מסוגל להרים ל5 חזרות מלאות לבד בלי שום עזרה.
סבבה תודה ...אז כנראה שאני יצטרך להוריד לסביבות ה100 בסט השלישי כדי שאני יוכל לבצע בלי שיעזרו לי ..יש איזה המלצות מסוימות כדי לרדת כמה שפחות במשקלי עבודה בחיטוב??כי חיטוב שעבר חתך לי הרבה ממשקלי העבודה ..מנסה למזער כמה שיותר את הטעויות שלי ..

סבבה תודה ...אז כנראה שאני יצטרך להוריד לסביבות ה100 בסט השלישי כדי שאני יוכל לבצע בלי שיעזרו לי ..יש איזה המלצות מסוימות כדי לרדת כמה שפחות במשקלי עבודה בחיטוב??כי חיטוב שעבר חתך לי הרבה ממשקלי העבודה ..מנסה למזער כמה שיותר את הטעויות שלי ..
המלצה שלי היא לעשות תוכנית בעלת נפח עבודה נמוך ולתת דגש לעצימות. רוב המאמנים שתבקש מהם "תוכנית לחיטוב" יביאו לך תוכנית עם הרבה סטים וטווח חזרות גבוה. שיטת עבודה כזאת בוודאות תפגע מאוד במשקלי העבודה שלך. עקרון העבודה בחיטוב הוא כמות סטים מצומצמת ומשקלי עבודה מקסימליים בעצימות גבוהה.
אימון FBW עם כ16-18 סטים מפוצל עם כל תרגילי הבסיס בעצימות גבוהה כמו בתוכנית השניה בחתימה שלי לדעתי יהיה אידיאלי לחיטוב לרוב המתאמנים.

אז איזה תוכנית אתם כן ממליצים עליה??
הלינארית של ביל סטאר לדעתי.
כמה הסקוואט? הפרס?

העזרה היא לא קריטית אבל כן נוגע עם שתי אצבעות ..
אז ה 105 שלך הוא לשלשה.
תתחיל עם זה כ RM3 שלך (בעצימות של הלינארית) בחיטוב, ונסה לשמר ככל האפשר בתהליך החיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית