הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בצד כף הרגל בזמן ריצה

NavyGuy

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אהלן, לאחרונה התחילו לי כאבים בזמן ריצה וקפיצה בחבל בצד כף הרגל - ברגל ימין בצד שמאל של כף הרגל, וברגל שמאל בצד ימין של כף הרגל.
כאב שמתחיל בערך באמצע הריצה ואני בהתחלה מושך את הכאב אבל אחרי דקה בערך זה הופך לכאב בלתי נסבל שאחריו אפילו לעמוד כואב לי.
יש למישהו רעיונות מה זה? קבעתי תור לאורטופד טוב אבל התור יהיה רק בעוד 3 שבועות.. מדאיג אותי בנתיים מה זה יכול להיות? האם להפסיק לגמרי להתאמן?
תודה רבה לעוזרים, שבוע טוב

כאב בחלק הפנימי של כף הרגל, יכול להתאים למה שמכונה ׳דורבן׳ או בשם היותר מדויק plantar Fasciitis
אם מאוד כואב לך אל תעשה פעילות שמחמירה את הכאב, אתה יכול בינתיים לעסות את האזור הכואב עם משחה נגד כאבים

• פותח/ת השרשור
כאב בחלק הפנימי של כף הרגל, יכול להתאים למה שמכונה ׳דורבן׳ או בשם היותר מדויק plantar Fasciitis
אם מאוד כואב לך אל תעשה פעילות שמחמירה את הכאב, אתה יכול בינתיים לעסות את האזור הכואב עם משחה נגד כאבים
תודה על התשובה, אכן הפחד הראשוני גם שלי היה דורבן אבל זה לא מתאים ב100 אחוז לתיאור של דורבן כי הכאב אצלי הוא יותר חיצוני כזה, ממש בצד כף הרגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית