הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לגבי החלפת תוכנית

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
אילן חבר'ה אני מתאמן כחצי שנה מתוך זה כחודשיים וחצי עם תוכנית של @Tank בפיצול ab.
בא לי קצת לגוון והחליף תוכנית נתקלתי פה לאחרונה בתוכנית פיצול של @stitch כאשר היא מתבססת על תרגיל בסיס אקרוס 5 חזרות ותרגיל עזר 2 סטים על 10 חזרות.
אני בתקופת מסה שוקל 79 גובה 1.8
משקלי עבודה
סקוואט 105 ק"ג
בנץ 85 ק"ג
דדליפט נמנע מלעשות כרגע.
חשוב לי להדגיש שאני חייב לעבוד במתכונת פיצולים כי יש לי ימים רצופים של אימונים ולא מתאפשר לי אחרת.
השאיפה להגיע ל4 אימונים בשבוע.

מה אתם ממליצים לי לעשות? להשאר בתוכנית של tank? להחליף לתוכנית של stitch? או שיש לכם המלצה אחרת?

תודה רבה לכולם!

אני באופן אישי מעדיף את התוכנית של טנק מהסיבה היחידה שיש בה דדליפט כבד לעומת התוכנית של סטיץ' שיש בה וריאציה, לא שיש בזה דבר רע, זה נטו העדפה אישית.

אני אגיד לך ככה- שתי התוכניות מאוד דומות. תבחר בתוכנית שלדעתך "מושכת" יותר ושתיתן לך יותר מוטיבציה להתקדם.

אילן חבר'ה אני מתאמן כחצי שנה מתוך זה כחודשיים וחצי עם תוכנית של @Tank בפיצול ab.
בא לי קצת לגוון והחליף תוכנית נתקלתי פה לאחרונה בתוכנית פיצול של @stitch כאשר היא מתבססת על תרגיל בסיס אקרוס 5 חזרות ותרגיל עזר 2 סטים על 10 חזרות.
אני בתקופת מסה שוקל 79 גובה 1.8
משקלי עבודה
סקוואט 105 ק"ג
בנץ 85 ק"ג
דדליפט נמנע מלעשות כרגע.
חשוב לי להדגיש שאני חייב לעבוד במתכונת פיצולים כי יש לי ימים רצופים של אימונים ולא מתאפשר לי אחרת.
השאיפה להגיע ל4 אימונים בשבוע.

מה אתם ממליצים לי לעשות? להשאר בתוכנית של tank? להחליף לתוכנית של stitch? או שיש לכם המלצה אחרת?

תודה רבה לכולם!

מה המטרות?
אם אתה מתאמן ומשעמם לך, כנראה שמשהו לא עובד כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
מה המטרות?
אם אתה מתאמן ומשעמם לך, כנראה שמשהו לא עובד כמו שצריך.

מטרות הם עליה במסת שריר תוך התקדמות במשקלי עבודה.
ממש לא משעמם לי באימון אני מרגיש שאני עובד מצוין אבל זה החשק קצת לגוון ולשנות.
וחוץ מזה שההתקדמות במשקלי עבודה בתוכנית שאני עובד היא ממש איטית אני מעלה משקלים פעם בשבועיים שלוש..

וחוץ מזה שההתקדמות במשקלי עבודה בתוכנית שאני עובד היא ממש איטית אני מעלה משקלים פעם בשבועיים שלוש..
סביר להניח שההתקדמות האיטית זה לא בגלל התוכנית אימונים, תבדוק תתזונה שלך פלוס שינה פלוס טכניקה.

קבע מטרות ותגיע אליהן.
אין מה לשנות תוכניות סתם בשביל הגיוון לדעתי.
אם ההתקדמות איטית כפי שנאמר מעליי, ככל הנראה תזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית