הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב, צריך חוות דעת.

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
מתכנן להתחיל חיטוב ביום ראשון הקרוב. נתונים:
בן 16
RMR 2384 (לפי הנוסחאות במדריך שבפורטל).

ארוחה 1:
חביתה ללא שמן מ3 ביצים (כ150 גרם) + 2 פרוסות לחם לבן + חומוס (10 גרם) .

ארוחה 2:
פסטרמה דלת שומן 3 פרוסות (כ75 גרם) + 2 פרוסות לחם לבן + חומוס (10 גרם).

ארוחה 3:
אורז לבן (225 גרם) + חזה הודו במחבת (200 גרם).
סלט ירקות (מלפפון עגבניה) + 15 גרם טחינה גולמית.

ארוחה 4:
בטטה אפויה עם קליפה (100 גרם) + חזה הודו במחבת (50 גרם) + סלט ירקות (מלפפון עגבניה) + טונה בשמן (75 גרם) + טחינה גולמית (15 גרם).

בין ארוחות:
שקדים לא קלויים 15 גרם.
קוטג' 5% 100 גרם.

ערכים סופיים:
קלוריות - 1856
חלבון - 163.1
שומן - 62.7
פחמימה - 157.7

ביום של אימון אני מתכוון להוסיף עוד 30 גרם פחמימה, כנראה תוספת של אורז/בטטה.
מה דעתכם?

סה"כ נראה לי בסדר מבחינת כמות קלוריות. מה הגובה והמשקל גוף?

גם מבחינת ערכים נראה טוב.

נראה בסדר
אוכל ירקות?
אם תוכל תחליף את הלחם הלבן באורז/בטטה או אם זו ארוחה בלימודים אז שיבולת שועל אפילו

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר
אוכל ירקות?
אם תוכל תחליף את הלחם הלבן באורז/בטטה או אם זו ארוחה בלימודים אז שיבולת שועל אפילו
להוסיף עוד ירקות לתפריט? בעקרון אני אוכל הכל. אגב לא חישבתי את המלפפון והעגבניה לתוך התפריט זה בסדר?
זה דיי בעיה בשבילי לקחת אוכל לבית ספר שהוא לא כריך, יש אפשרות להחליף את הלחם הלבן ללחם מלא או שיפון זה קריטי?

עוד שאלה ששכחתי לשאול, בימי שבת יהיה לי בעיה לעקוב אחרי התפריט כי לא נעים לי כל כך לא לאכול עם המשפחה (הבעיה היא רק ארוחה אחת אחרי שאר התפריט אני אוכל לעקוב), מה לדעתכם כדאי לעשות ביום הזה?

להוסיף עוד ירקות לתפריט? בעקרון אני אוכל הכל. אגב לא חישבתי את המלפפון והעגבניה לתוך התפריט זה בסדר?
זה דיי בעיה בשבילי לקחת אוכל לבית ספר שהוא לא כריך, יש אפשרות להחליף את הלחם הלבן ללחם מלא או שיפון זה קריטי?
אם לא ניתן להחליף את הלחם, פריכיות אורז תהיינה תחליף עדיף (דלות נתרן מומלצות).
באם גם לא - תשאר עם הלחם הלבן.
ירקות - רק שאלתי אם אתה אוכל (סיבים תזונתיים, ויטמינים), ולא לשם החישוב והכנסת הערכים שלהם לתפריט (השפעה זניחה).

Back
למעלה תחתית