הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להזמין אדיפאוור מאדידס

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

אני מנסה להזמין אדיפאוור מאדידס לכתובת שקיבלתי מbuy2usa, זה רושם לי
Your order could not be submitted. Please review your payment settings and try again. Please note: Multiple transaction attempts may result in multiple authorizations on your card.

אין טעם להפנות אותי לאתרים אחרים, מכיוון שבאתר הזה יש לי קופון של 15% אחוז הנחה.

היי,

אני מנסה להזמין אדיפאוור מאדידס לכתובת שקיבלתי מbuy2usa, זה רושם לי
Your order could not be submitted. Please review your payment settings and try again. Please note: Multiple transaction attempts may result in multiple authorizations on your card.

אין טעם להפנות אותי לאתרים אחרים, מכיוון שבאתר הזה יש לי קופון של 15% אחוז הנחה.
כמה הנעלה יוצאת אחרי הנחה ומשלוח לארץ

• פותח/ת השרשור
כמה הנעלה יוצאת אחרי הנחה ומשלוח לארץ

אני יודע שעם משלוח לארה''ב זה סביב 152 דולר, לא התעמקתי כמה יעלה לי עם המשלוח לכאן והכל.
בכל אופן מישהו יודע איפה הבעיה ?

אני יודע שעם משלוח לארה''ב זה סביב 152 דולר, לא התעמקתי כמה יעלה לי עם המשלוח לכאן והכל.
בכל אופן מישהו יודע איפה הבעיה ?
בכל מקרה תדע שיש לך גם את האפשרות להזמין מאייבי כולל משלוח לארץ בסביבות 700

הם באותה רמה, עשו איתה סקוואטים של 210 קילו. שלושה תחרויות ברזומה. והיא נוחה בצורה מדהימה.
אתה רוצה לשלם יותר לנעל שכל מה שהיא נותנת זה עקב והתאמה לרגל, כרצונך.

לא אחי, קניתי AdiPower2 בוודאות. אתה מוזמן לעיין:
Amazon.com: adidas Performance Men's Powerlift.2 Trainer Shoe: Shoes
בתמונת פרופיל שלי אני לובש אותם
לפחות הצלחת להצחיק את כל הפורום 😃

לידע כללי, מה שהעלית זה POWERLIFT
הADIPOWER נראה ככה:
http://gearboxph.com/wp-content/uploads/2015/05/Adidas-AdiPower-Weightlifting-Shoes-21.jpg

אני לא יודע להגיד לך את ההבדל בין הPOWERLIFT לADIPOWER כי בחיים לא לבשתי את הPOWERLIFT אבל אם אתה קונה נעל פעם אחת לכמה שנים עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים אבל לקחת את המוצר האיכותי ביותר, במיוחד שאני אישית יכול להגיד "עשיתי איתה סקוואטים של 210 קילו" ולא "עשו איתה סקוואט של 210 קילו" 😁. בקיצור נעל טובה מאוד ממליץ לך לא להשמיץ אותה אם לא ניסית.

@Ohad ככל הנראה או שרשמת פרטים לא נכונים בכרטיס (נשמע כמו פג תוקף לא נכון או משהו) או שאין מספיק מסגרת בכרטיס. תבדוק את העניין ותנסה להזמין עם כרטיס אחר אם לא יעבוד.

• פותח/ת השרשור

לידע כללי, מה שהעלית זה POWERLIFT
הADIPOWER נראה ככה:
http://gearboxph.com/wp-content/uploads/2015/05/Adidas-AdiPower-Weightlifting-Shoes-21.jpg

אני לא יודע להגיד לך את ההבדל בין הPOWERLIFT לADIPOWER כי בחיים לא לבשתי את הPOWERLIFT אבל אם אתה קונה נעל פעם אחת לכמה שנים עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים אבל לקחת את המוצר האיכותי ביותר, במיוחד שאני אישית יכול להגיד "עשיתי איתה סקוואטים של 210 קילו" ולא "עשו איתה סקוואט של 210 קילו" 😁. בקיצור נעל טובה מאוד ממליץ לך לא להשמיץ אותה אם לא ניסית.

@Ohad ככל הנראה או שרשמת פרטים לא נכונים בכרטיס (נשמע כמו פג תוקף לא נכון או משהו) או שאין מספיק מסגרת בכרטיס. תבדוק את העניין ותנסה להזמין עם כרטיס אחר אם לא יעבוד.

+1, אני חושב שציוד כושר זה ציוד ששווה מאוד להשקיע בו, כי בתקווה שזה ישאר לשנים ארוכות 😃 או עד 120 שנה בעזרת השם 😃

בסוף הזמנתי מאמזון, לקחתי מידה 5.5 בדיוק כמו האולסטאר (6 אין להם)... נקווה שנפלתי על מידה טובה אחרת אאלץ למכור.

גם אם היו מוכרים באמאזון בלי תמונות רשום פיקסלים שחורים על גבי לבנים Powerlift

וואלה, צודקים. לא קמתי הכי חד היום 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית