הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית בקשה לבניית תכנית למתחיל ושינוי תכנית שניתנה ע"י מדריך

מצב
השרשור נעול

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
שלום חברה,

היום נרשמתי לחדר הכושר של הטכניון וביקשתי תכנית אימונים מהמדריך שהיה שם, חשבתי שזה לא יזיק וכך גם אוכל לקבל את הדף מעקב שלהם שאוכל להשתמש בו בעצמי גם אם אשנה את התכנית.

עשיתי אימון ותיעדתי משקלים, חזרות וסטים של התרגילים השונים. אני 1.81-2 ושוקל 78 קילו. יש לי זמן ל-3 אימונים בשבוע אך לא יותר. אני מעוניין אך ורק בתכניות fbw. המטרה שלי היא בניית כוח ואין לי עניין בחיטוב, עיצוב ובילדינג מעבר להתקדמות הטבעית בהם כך שהפוקוס שלי הוא ההתקדמות בכוח.

התכנית שהוצעה לי לחודש הראשון:

1) בתחילת אימון ריצה קלה 10 דקות
2) לחיצת רגליים 2 סטים של 15 חזרות - 46 קילו (הרגשתי שאני יכול הרבה יותר)
3) כפיפת ברכיים בישיבה 2 סטים של 15 חזרות - 39 קילו (היווה גבול בעיקר בגלל שלא ידעתי איך מכוונים את המשענת על כפות הרגליים)
4) משיכות לפנים רחב (משיכה למטה של מוט) 2 סטים של 15 חזרות - 5 בלוקי משקולות (המשקלים לא היו קריאים, היה גבול)
5) לחיצה בישיבה (לחיצה קדימה במאוזן של הידיים) 2 סטים של 15 חזרות - 31.4 קילו (גבולי)
6) הרמת ידיים לצדדים כתפיים 2 סטים 15 חזרות - 32 קילו (היה גבול)
7) כפיפות בודדות לסירוגין של ידיים 2 סטים 15 חזרות - 6 קילו (יכולתי 7.5)
8) פשיטת מרפק בגלגלת עם חבל בעמידה 2 סטים 15 חזרות - 50 (כנראה לא קילו, גבולי)
9) משיכת גלגלת בישיבה (חתירה) - 36 קילו (גבולי)

אני לא לקחתי את התכנית יותר מדי ברצינות כי היא שונה לגמרי מהתכניות שראיתי עד כה כאן בפורום מבחינת חזרות וסטים וכ'ו. עוד שאלה היא שאין לי הבנה בשמות התרגילים או המכשירים במיוחד אלו שאתם משתמשים בהם כאן באנגלית וכ'ו אך האם אני לא אמור להשתמש בכל המכשירים הללו ולבצע תרגילים חופשיים?

אני מניח שתציעו משהו שונה לגמרי ואני אשמח לקבל הצעות. עוד שאלה היא איך אני מתקדם במשקלים? יש תהליך שיטתי כלשהו?

חשבתי על עוד המון שאלות אך אני לא מרוכז, אולי הם יעלו לי בהתאמה לתגובותיכם.

אני מאוד אשמח לקבל מכם עזרה כי אני רוצה להתמקד ולא לבזבז את הזמן. אם שכחתי מידע חשוב או עברתי על חוק/מוסכמה אנא ידעו אותי.

תודה מראש 😃

נ.ב. אצלנו בטכניון יש לא מעט מפלצות רציניות שפשוט נמצאים קבוע על הבנצ'ים ועל הכלובים למינהם ככה שזה יבזבז את הזמן שלי ושלהם בהרכבת משקולות וכ'ו

אני לא מבין, זה עוד תירוץ לא לעשות סקוואט ? בימי שישי שהיתי מתאמן הינו עובדים גם 10 אנשים על הראק, שחלק מהם עושים פרס וחלק סקוואט.

קראתי הרבה מאוד על starting strength אך כפי ש-vadjio ציין אני ארצה מאמן או מישהו שיעזור לי לתרגילים כמו סקוואט וקלין.

תמיד רצוי שהיה מאמן שיתקן ויסביר, אך המציאות לצערנו קצת שונה ולא תמיד יש בסביבה מאמן שיכול לתקן ולהדריך. אבל זה לא מה שצריך לעצור אותך מללמוד את התנועות הבסיסיות. כנס לפורם לוגים ותראה כמה אנשים למדו לעשות לבד סקוואט וקלין.

תתחיל לתרגל את כל התרגילים כבר מאימון הבא, תצלם את עצמך ותעלה לפורם.

שילוב בין 2 ה-FBW הראשונים ועוד כמה מתוך התוכניות לתקופת מסה:

רגליים: לג פרס 3x6
חזה: בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 3X8
גב: בישיבה משיכת פולי עליון לפנים אחיזה רחבה 3X6 (מה ההבדל בין משיכה לאחור לגב?)
כתפיים: בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה 3X6
יד אחורית: פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון (חבל) 2X10
יד קדמית: בעמידה כפיפת מרפקים מוט 2X8/כפיפת מרפקים פולי תחתון 3X8
בטן: כפיפות 3X15

אם התוכנית הזאת היתה גרוע היא לא היתה נמצאת בפורטל. חברי הפורם לא ממליצים על אותן התוכניות, כי יש יותר מדי תרגילי עזר שממש לא נחוצים בשלב זה. בחירת תוכנית אחרת תאפשר ליצור התקדמות גדולה יותר לאורך זמן וכומבן שהתוצאות בהתאם.

משיכה מטה כנגד פולי עליון לעורף - תעביד יותר את הטרפזים. תרגיל מיותר, מכשיר מיותר.
מבחינתי פולי נועד לכל אלו שמותרים לעצמם במתח.
אני לא חושב שיש את החגורה הזו או מה שזה לא יהיה להוספת המשקל במתח. בלי משקל נוסף אני עושה 3 סטים מקסימום של 12-6-4 חזרות אם לזה התכוונת.

תחבק משקולת עם הרגליים. היתי עובד בצורה כזאת במכוני כושר בצה"ל. אתה יכול גם לאלתר בעצמך חגורה כזאת.
עצבים מברזל לספוג את כל השטויות שהמדריכים פולטים והאנשים שדוחפים לך את ה pussy pad ומסתכלים עליך מוזר כי אתה עושה "דיפים".

שמתי בתיק את הספוג איך שסיימתי את האימון. הולך להיות ממש מצחיק היום לראות את כל הליצנים מלפפים מגבות 😃
אתם העם הנבחר, ריפטו בחר בכם. יש עלייכם מחיובות מאוד גדולה, צאו מהבתים והפיצו את נפלאות ה- SS,
העלימו את ה- pussy pad.

כמו כן, יש בחדר כושר מכונה שאני ממש אוהב להשקיע בה כמכונה אחרונה זאתי של המשיכה האופקית בישיבה (חתירה?) האם אפשר להוסיף אותה גם?

לא.

vadjio תודה על ההשקעה בתגובות ועל התמיכה. קראתי את כל המאמרים הללו ובאמת שאני לא רואה סיבה לשבת על מכונה מטומטמת כשאפשר סקוואט אך כפי שהסברתי כרגע אני חושב שזה סתם יגרום לי לחכות בתור עם המתאמנים היותר כבדים בטכניון וגם ההשקעה ההתחלתית בעשיית התרגיל כראוי תפריע לאימון. בקיצור אני אתחיל מאוחר יותר 😃

וביקשתי תכנית FBW, מה הסיבה להפרדה ל-A1 ו-A2? אני לא פוסל אני פשוט רוצה להבין וללמוד. השינוי היחיד הוא יחס הסטים והחזרות בחזה והוספת כפיפת הברכיים (מה זה?)

ואם כבר אתה מציע לא FBW ומוסיף מפורשות דדליפט וסקוואט למה שלא אלך על ה-SS?

כמו כן, יש בחדר כושר מכונה שאני ממש אוהב להשקיע בה כמכונה אחרונה זאתי של המשיכה האופקית בישיבה (חתירה?) האם אפשר להוסיף אותה גם?

תראה, A1 וA2 זה עדיין FBW, פשוט הכנסתי דדליפט ושיניתי את העצימות בבנץ' והפרס בין אימון לאימון, בA1 יש לך בנץ' כבד ופרס קל יחסית ככה שהחזה עובד קשה יותר מהכתפיים ובA2 זה ההפך, הסיבה הפשוטה לכך היא שאי אפשר לעשות בנץ' כבד ופרס כבד באותו אימון בצורה יעילה, ולעשות בנץ' כבד ופרס קל כל הזמן וההפך יצור עומס לא שווה על החזה ביחס לכתפיים, מה שאומר שהם לא יתפחתו בצורה אידיאלית ושווה, כפיפות הברכיים זה סתם תרגיל עזר להאמסטרינג במקום הדדליפט שיהיה לך מאוד קשה לעשות 3 פעמים בשבוע, ככה שיוצא לך 1.5 דדליפט בשבוע בממוצע כמו בSS, אם אתה רוצה תכניס 5x3 פאוור קלין במקום הכפיפות ברכיים.
כפיפות ברכיים זה כמו כפיפות מרפקים רק לרגליים, בדרך כלל יש מכונה יעודית לתרגיל, אבל אם אין אז אפשר לעשות עם כבלים.

באמת אין שום סיבה שלא תלך על SS. פשוט SS היא טיפה יותר תובענית ודורשת ממך לאכול ולישון הרבה כדי להתאושש, האלטרנטיבה שהצעתי תקדם אותך לאט יותר אבל תקדם אותך יותר מהתוכנית שהמדריך בנה לך. גם FBW מהאתר תעשה את העבודה אבל התוכנית שהכי תקדם אותך היא ללא שום ספק SS

בוא נחסוך לך הרבה שאלות ובזבוז זמן, אם אתה מוכן ויכול להתחיל לעשות SS תעשה.

בקשר לFBW אין לך סיבה לעשות A1 A2 . תעשה כמו שרשמתי לך, אם אתה יכול להוסיף דד ליפט תוסיף סט אחד של 5-6 חזרות.

במקרהואתה עושה סקוואט אין צורך לעשות כפיפת ברכיים, אם אין לך מאיזושהיא סיבה אפשרות לעשות סקוואט תעשה לחיצת רגליים.
בקשר לחתירה, יש לך מתח לא צריך גם וגם.
יש סיבה לעשות A1 וA2 אם הוא מתכוון לכלול בנץ' פרס ופרס באותו אימון.

תראה, A1 וA2 זה עדיין FBW, פשוט הכנסתי דדליפט ושיניתי את העצימות בבנץ' והפרס בין אימון לאימון, בA1 יש לך בנץ' כבד ופרס קל יחסית ככה שהחזה עובד קשה יותר מהכתפיים ובA2 זה ההפך, הסיבה הפשוטה לכך היא שאי אפשר לעשות בנץ' כבד ופרס כבד באותו אימון בצורה יעילה, ולעשות בנץ' כבד ופרס קל כל הזמן וההפך יצור עומס לא שווה על החזה ביחס לכתפיים, מה שאומר שהם לא יתפחתו בצורה אידיאלית ושווה, כפיפות הברכיים זה סתם תרגיל עזר להאמסטרינג במקום הדדליפט שיהיה לך מאוד קשה לעשות 3 פעמים בשבוע, ככה שיוצא לך 1.5 דדליפט בשבוע בממוצע כמו בSS, אם אתה רוצה תכניס 5x3 פאוור קלין במקום הכפיפות ברכיים.
כפיפות ברכיים זה כמו כפיפות מרפקים רק לרגליים, בדרך כלל יש מכונה יעודית לתרגיל, אבל אם אין אז אפשר לעשות עם כבלים.

באמת אין שום סיבה שלא תלך על SS. פשוט SS היא טיפה יותר תובענית ודורשת ממך לאכול ולישון הרבה כדי להתאושש, האלטרנטיבה שהצעתי תקדם אותך לאט יותר אבל תקדם אותך יותר מהתוכנית שהמדריך בנה לך. גם FBW מהאתר תעשה את העבודה אבל התוכנית שהכי תקדם אותך היא ללא שום ספק SS

יש סיבה לעשות A1 וA2 אם הוא מתכוון לכלול בנץ' פרס ופרס באותו אימון.

ממש לא, הוא מתאמן מתחיל הוא יסתדר מצויין אם זה מבחינת ההתאוששות.

ההתאוששות זה לא העניין פה, המטרה היא ליצור עומס שווה בנפח ועצימות שיאפשרו התקדמות מהירה ככל האפשר, אני לא רואה אותו מוסיף משקל גם לבנץ' כבד וגם לפרס כבד מאימון לאימון, אלא אם כן הוא לא יעבוד עם המשקל המקסימלי לאותו טווח חזרות ואז הוא לא יספק את הגירוי הרצוי לשתי קבוצות השרירים, לעומת זאת אם הוא יעשה רוטציה בין הבנץ' לפרס הוא יוכל לעורר גירוי מקסימלי בתרגיל הכבד יותר ועדיין לספק גירוי מכובד בתרגיל הקל יותר, אחרי הכל 2 סטים של 8-10 חזרות זה גם עצים, זה פשוט מגייס את הסיבים האחרונים לקראת סוף הסט ככה שהגירוי הוא לא בדיוק מקסימלי. לי זאת נראית כמו שיטת אימון היגיונית לFBW, אם לעשות בנץ' פרס ופרס כבדים באותו אימון היה דבר יעיל, SS לא הייתה בנויה איך שהיא.

ההתאוששות זה לא העניין פה, המטרה היא ליצור עומס שווה בנפח ועצימות שיאפשרו התקדמות מהירה ככל האפשר, אני לא רואה אותו מוסיף משקל גם לבנץ' כבד וגם לפרס כבד מאימון לאימון, אלא אם כן הוא לא יעבוד עם המשקל המקסימלי לאותו טווח חזרות ואז הוא לא יספק את הגירוי הרצוי לשתי קבוצות השרירים, לעומת זאת אם הוא יעשה רוטציה בין הבנץ' לפרס הוא יוכל לעורר גירוי מקסימלי בתרגיל הכבד יותר ועדיין לספק גירוי מכובד בתרגיל הקל יותר, אחרי הכל 2 סטים של 8-10 חזרות זה גם עצים, זה פשוט מגייס את הסיבים האחרונים לקראת סוף הסט ככה שהגירוי הוא לא בדיוק מקסימלי. לי זאת נראית כמו שיטת אימון היגיונית לFBW, אם לעשות בנץ' פרס ופרס כבדים באותו אימון היה דבר יעיל, SS לא הייתה בנויה איך שהיא.

נכון זאת שיטת אימון טובה אבל מה שאתה מציאה זה לא FBW,
FBW= FULL BODY WORK .
שתי השיטות בסדר גמור, לדעתי אם הוא לא עושה SS אין צורך לעשות פיצול של לחיצות.
ודרך אגב תתפלא אבל הוא יוכל בכיף להוסיף משקל מאימון לאימון גם בבנץ' וגם בפרס גם כשזה יגיע למשקלים הגבוהים.

• פותח/ת השרשור
טוב החלטתי לנסות SS אך עם מתח+חתירה במקום פאוורקלין. אני הולך מחר לחד"כ אז אצור לוג עם המשקלים שניסיתי וכ'ו כשאחזור.

תרגלתי היום סקוואט ודדליפט עם מקל של מטאטא בצפייה בוידאו 🙄

אתה לא צריך להחליף את הפאוור קלין במתיח וחתירה, מספיק מתח.

זה מה שאני עושה:

ראשון

סקוואט
לחיצת חזה/כתפיים
מתח בסופינציה

שלישי

סקוואט
לחיצת חזה/כתפיים
דדליפט

חמישי

סקוואט
לחיצת חזה/כתפיים
מתח בפרונציה

נכון זאת שיטת אימון טובה אבל מה שאתה מציאה זה לא FBW,
FBW= FULL BODY WORK .
שתי השיטות בסדר גמור, לדעתי אם הוא לא עושה SS אין צורך לעשות פיצול של לחיצות.
ודרך אגב תתפלא אבל הוא יוכל בכיף להוסיף משקל מאימון לאימון גם בבנץ' וגם בפרס גם כשזה יגיע למשקלים הגבוהים.
נו והפירוש של Full Body Workout* הוא אימון לכל הגוף, מה שאני מציע עובד על כל הגוף רק שיש רוטציה בין העצימות של התרגילים, אתה בטוח שבכלל קראת את התוכנית שהצעתי? אין שום פיצול של לחיצות 😣 FBW זה לא אומר שעושים את אותו מספר חזרות וסטים בכל אימון, זה רק אומר שעובדים על כל הגוף בכל אימון וזה בדיוק מה שהתוכנית שהצעתי עושה. עכשיו אם הוא יעשה בנץ' כבד ופרס כבד באותו אימון עם נפח יותר גבוה בבנץ' זה טבעי לצפות שהכתפיים והחזה לא יתפתחו באותו הקצב והפרופורציה, לגבי המשקלים, הוא כנראה יצליח להמשיך להתקדם עד לשלב מסוים שבו הוא יצטרך ריסט, רק שהשלב הזה יבוא מוקדם בהרבה בדרך שהצעת. בכל מקרה הוא בחר בSS שזו הדרך הנכונה.

Cyg, אתה לא צריך לעשות גם חתירה וגם מתח, תעשה רק מתח. זה שאתה מתרגל זה מצוין, אחלה גישה אחי, מאחל לך המון הצלחה, תקרא את הספר ותעבור על כל המידע שיש בפורטל ואיפה שאתה רק יכול למצוא ואני לא חושב שישארו לך שאלות, אבל אם יהיו לך תמיד יש את הפורום 😃

שוב פעם בהצלחה גבר 🤘

• פותח/ת השרשור
תודה רבה vadjio והשאר על התמיכה חברים רק תדעו שלפעמים אנשים זקוקים לביטחון שהם עושים את זה נכון ופורומים כאלו יכולים להעמיד בן אדם על הדרך הנכונה ולמעשה לשנות את חייו די הרבה. אני אישית מת על הציניות האופיינית פה ונובר בת'רדים רק בשביל הצחוק אבל יש אנשים רגישים אז אם הם לא קשים מדי תעזרו להם 😃

נתראה בלוג 😃

תזכור שגם אתה הייתה מתאמן מתחיל שואל שאלות טיפשיות
וגם תזכור שלקחת תוכנית מהמאמן ! אז אין מה לכעוס על משתמשים חדשים שלא מבינים,תסביר למשתמשים בדרך הנכונה ובבקשה בבקשה תפנה קישורים למאמרים שאתה אומר להם לפנות כי אני רואה שהרבה פעמים מפנה לכל מיני מאמרים
בקיצור תשנה את היחס שלך בהודעות.

• פותח/ת השרשור
נכון, הייתי מתאמן מתחיל, ואני עדיין מתאמן מתחיל. אני עדיין עושה SS. ואני עדיין שואל שאלות טיפשיות. וכן, פעם לקחתי תכנית מהמאמן. עכשיו, מה אתה רוצה? מה ניסית לומר?

אני לא צריך להאכיל אותך בכפית עם קישורים ישירים למאמרים כשיש לך לינק לפורטל למעלה וכשיש לך הודעה נעוצה שמבהירה ספציפית מה משתמש כלשהו חייב לעשות לפני שהוא מפרסם שאלה. במקרה שלא יצא לך לקרוא: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=46

אני כועס על אלו ששמים זין על הבקשות הללו וחושבים שכולם נמצאים כאן לשירותם.

אתה הוא זה שצריך לשנות את היחס. אל תצפה מאף אחד לעשות לך את העבודה, זה שיעור חשוב לחיים. יש פה צוות שלם של כותבי מאמרים ואנשים שנמצאים פה כמעט כל היום בכדי לענות ולעזור בהתנדבות מוחלטת ואנשים כמוך לוקחים זאת כמובן מאליו ועושים פרצוף חמוץ כשמבהירים להם שזה לא כך.

בפורום הזה ניתנה תשובה כמעט על כל נושא בסיסי והרוב המוחלט של כל הנושאים שנפתחים בפורום אימונים ותזונה הם מיחזור של אותם הנושאים שנפתחו לפני חודש. אתה מצפה ממישהו שיהיה כאן חודשים על גבי חודשים ושיכתוב מחדש את מה שהוא כתב כבר מלפני שוב ושוב?

באמת, מה אתה רוצה ועל איזה יחס אתה מדבר? יחס גורר יחס וטמבל עצלן יקבל יחס שמגיע לטמבל עצלן.

ובנוגע לשאלון הנחמד שהכנת לכבודי, אני הייתי אומר ש-2,3,4,6 ו-7 די נכונים. עזר לך?

שמת לב בכלל שמכל המשתמשים שעוזרים פניתי דווקא אליך בתלונות,שים כבר לב איך אתה עונה ואיך אחרים עונים!!
תפסיק עם התשובות האלה !! אל תדאג יהיו אחרים שיקחו את הכעס הזה שמשתמשים חדשים שואלים שאלות טיפשיות,אם אתה כועס אז אין לך סבלנות ואתה לא מתאים לנהל אף פורום בחיים שלך וגם לא עסק
אני בטוח שבחוץ אתה לא עונה תשובות כאלה כמו שאתה עונה פה

ראיתי שיש משתמש שכועס עליך כי נתתה תשובה עצבנית ביותר באשכול שלו

ראיתי שעניתה בפורום שאתה כותב ''התשובה היא למה לסיים SS עם 115 קילו בסקוואט'' המשתמשים הבכירים שעוזרים לא חשבו כמוכה

• פותח/ת השרשור
שמת לב שלא אכפת לי מהתלונות שלך? אני רק מנסה לעזור לך לא להיות בן אדם מסכן. אני לא צריך את ההערכה שלך.

אה, ואני לא מנהל כאן. אם אתה רוצה פשיסט וסוציופת אמיתי שתוכל להתלונן עליו ולבכות בפורום ולנבור בהיסטוריית ההודעות שלו, אני ממליץ ללכת על coldfire. אפילו יש עצומה עם אלפי חתימות להרחקתו מניהול הפורום! גם אני חתמתי! תצטרף למאבק צודק ועיקש!!!

והוא אפילו נעל לך את האשכול שפתחת עלי!

נערך לאחרונה:
נכון אתה לא מנהל וקשה לי להאמין שמישהו יתן לך להיות מנהל
אני לא יודע מזה העצומה הזאתי אבל coldfire מטומטם שנעל תפורום אם הוא יודע שחתמת בעצומה הזאתי

טוב עזוב אתה לא יכול לקבל ביקורת,לפחות אל תכתוב תגובה בפורום אימונים כללי וגם תזונה שאני שאני פותח
לך לקורבן הבא.

נכון אתה לא מנהל וקשה לי להאמין שמישהו יתן לך להיות מנהל
אני לא יודע מזה העצומה הזאתי אבל coldfire מטומטם שנעל תפורום אם הוא יודע שחתמת בעצומה הזאתי

טוב עזוב אתה לא יכול לקבל ביקורת,לפחות אל תכתוב תגובה בפורום אימונים כללי וגם תזונה שאני שאני פותח
לך לקורבן הבא.
תקשיב, אני לא יודע מה אכלת על זה סרט קשה, אבל הוא צודק 100%.
ייכנס מישהו לפורום הזה ויסביר לך שהנה הוא בנה תוכנית מושלמת לעליה במסה, כח הורדת % שומן והגדלת הזין. אתה מבין שדבר כזה לא אפשרי נכון? אתה מבקש דברים שהיית מבין את הבעייתיות בהם, ומבין גם את הבעיה שלך עם הקלוריות אם רק היית טורח לקרוא, אם היה לך איכפת ולא היית מבקש שאנשים פשוט יביאו לך את המידע לידיים.
תבין את זה שזה מתחיל בזה שאתה מביא לאנשים את הקישורים (כאילו לחפש בפורטל זה כל כך קשה כן?) זה ממשיך בזה שאחר כך הם מתחילים תוכנית, לא הולך להם, כואב להם, הם לא יודעים למה, הם משגעים את הפורום והכל בגלל שהם לא טורחים לקרוא או להתאמץ בשביל להגיע לאנשהוא.
תפסיק להיות עצלן, נותנים לך פתרונות אופטימליים, לא מוכן לזה? תקרא תחקור בעצמך ותסיק מסקנות על מה יעבוד לך.

תזכור שגם אתה הייתה מתאמן מתחיל שואל שאלות טיפשיות
וגם תזכור שלקחת תוכנית מהמאמן ! אז אין מה לכעוס על משתמשים חדשים שלא מבינים,תסביר למשתמשים בדרך הנכונה ובבקשה בבקשה תפנה קישורים למאמרים שאתה אומר להם לפנות כי אני רואה שהרבה פעמים מפנה לכל מיני מאמרים
בקיצור תשנה את היחס שלך בהודעות.

אתה רוצה להיות חזק או לקבל ליטוף ?
תעשה חיפוש, הכל כבר נרשם ותעבור על הנעוצים בפורום אימונים

הכוונה לא אליי אלא אל אחרים הוא עונה בעצבנות ולא ממש תורם שיעשה קישור ושיפרט יותר את ההודעה
מסכים עם זה שכן צריך להפנות למאמרים אבל לפחות שיגיד איזה מאמר ! ראיתי תהודעות שלו בעצמי והיתעצבני על איך שהוא עונה לי ולאחרים
כמו שאני ראיתי הוא לא תרם שום דבר בזה שהוא אומר ''כנס לקילוגרם אנשים תרמו המון בשבילה'' המשתמש נכנס לקילוגרם ויש לו שמה המון מאמרים אז קשה להגיד איזה מאמרים יענו לשאלה שלו ?!?!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית