הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה באזור הזרוע

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
פציעה חדשה לאוסף.
באזור הזה:
isolated-arm-fist-9378687.jpg

זה התחיל רק בסקוואטים כנראה כי הייתי מחזיק את המוט בצורה קצת עקומה והלחץ היה נופל יותר על המרפק. בזמן האחרון הכאבים התגברו והיום זה פשוט שבר אותי וחתכתי באמצע האימון.
הכאב הוא מין כאב של "זרם" באזור שמיד אחרי סט כבד בסקוואט/בנץ' פשוט מתחיל להתפוצץ ולכאוב מאוד בצורה כזאת שגם כשאני בא להרים עם היד הזאת פלטה של 5 קילו האזור מתפוצץ מכאבים.
עכשיו עברו כ20 דקות מסוף האימון והמקום עדיין כואב, אבל לאט לאט הכאב יורד לאומת מה שהיה בסוף הסט האחרון.

אשמח לשמוע איך לדעתכם כדאי לי לטפל בבעיה.
תודה

פציעה חדשה לאוסף.
באזור הזה:
צפה בקובץ המצורף 32062

זה התחיל רק בסקוואטים כנראה כי הייתי מחזיק את המוט בצורה קצת עקומה והלחץ היה נופל יותר על המרפק. בזמן האחרון הכאבים התגברו והיום זה פשוט שבר אותי וחתכתי באמצע האימון.
הכאב הוא מין כאב של "זרם" באזור שמיד אחרי סט כבד בסקוואט/בנץ' פשוט מתחיל להתפוצץ ולכאוב מאוד בצורה כזאת שגם כשאני בא להרים עם היד הזאת פלטה של 5 קילו האזור מתפוצץ מכאבים.
עכשיו עברו כ20 דקות מסוף האימון והמקום עדיין כואב, אבל לאט לאט הכאב יורד לאומת מה שהיה בסוף הסט האחרון.

אשמח לשמוע איך לדעתכם כדאי לי לטפל בבעיה.
תודה
כאב של "זרם" אומר לרוב שאתה גורם לפגיעה בעצב שעובר שם. לפי המיקום כנראה שזה ה Median nerve אבל צריך לבדוק בשביל לדעת יותר מדוייק.
בכל אופן , רק שינוי במנח של המרפק/כתף/כף היד בזמן הסקוואט יכול לעשות הבדל ולהוריד את העומס ( יכול להיות מתיחה או לחץ על העצב )

• פותח/ת השרשור
כאב של "זרם" אומר לרוב שאתה גורם לפגיעה בעצב שעובר שם. לפי המיקום כנראה שזה ה Median nerve אבל צריך לבדוק בשביל לדעת יותר מדוייק.
בכל אופן , רק שינוי במנח של המרפק/כתף/כף היד בזמן הסקוואט יכול לעשות הבדל ולהוריד את העומס ( יכול להיות מתיחה או לחץ על העצב )
תודה. יצא לי להתייעץ בעוד מקום בנוגע לפציעה ושלחו לי את הלינק הזה:
Dealing With Bicep Tendonitis: A Multi-Step Approach | The Art of Manliness
אתה חושב שמה שרשום פה יכול להיות קשור למה שהולך אצלי ויעזור?

תודה. יצא לי להתייעץ בעוד מקום בנוגע לפציעה ושלחו לי את הלינק הזה:
Dealing With Bicep Tendonitis: A Multi-Step Approach | The Art of Manliness
אתה חושב שמה שרשום פה יכול להיות קשור למה שהולך אצלי ויעזור?

מבלי לבדוק אותך אין משמעות להגדרות של טנדוניטיס או כל דבר אחר.
התייחסתי לתחושת ה"זרם" מכיוון שזה לרוב קשור בפגיעה בהולכה העצבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית