הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע ראשון-עזרה

רגב מזבוב בצפון לא הכי טוב בארץ ואפילו לא מתקרב אז אל...
יש לי קעקוע אחד מרגב הוא אמנם בין הטובים בחיפה ,אבל הוא לא משתווה לרמה של תל אביב ובעיקר אלכס ומיכאל מקיפוד טאטו בתל אביב.
קיפוד זה מותג, זה הכל. לא אומר שהם לא טובים, אבל השם הגדול שיש להם לא בהכרח אומר על האיכות שלהם.

קיפוד זה מותג, זה הכל. לא אומר שהם לא טובים, אבל השם הגדול שיש להם לא בהכרח אומר על האיכות שלהם.
אז זהו שבמקרה הזה זה לא רק מותג,אתה יכול בכלל להשוות את רמת הגרפיקה והסוריאליזם של קיפוד לשל רגב????כרחוק מזרח ממערב! שטויות מה שאמרת
חחחח איזה שטות,השם שלהם גדול בגלל האיכות שלהם.
צודק במיליון אחוז,יש לי כמה קעקועים מקיפוד ועוד 1 מרגב ועוד אחד ממיקה לזר בחיפה ,אין מתחרים לקיפוד ובטח שלא רגב.קיפוד הם ברמה בינלאומית,אני זוכר כשהתקעקעתי בקיפוד אצל מיכאל באחד הסשנים הוא הראה לי עבודות שעשה למקעקעים אחרים בחוץ לארץ אנשים עם שם בארצות הברית.

אני עשיתי בדיזינגוף בתל אביב, על הכתף בגודל 20X30 שקל. עלה לי 1000 שקל אבל ליווי צמוד ומקצועיות.
ממליץ

@סלביק
בגלל זה ציינתי +-
יש לי קעקוע שקח 5 דק', 10דק' אם אתה מחשיב את זמן הישיבה וההתארגנות.
הוא עלה לי 200 או 250 ש"ח.

מינימום מחיר על פתיחת מחט הוא 200₪, גם אם הקעקוע יהיה נקודה קטנה.
אין קשר לשעות, זה מחיר על עבודה..

מותג?!
הם אומנים מטורפים, בגלל זה הם מצליחים כל כך!
התקעקעתי אצל מיכאל ואני בהחלט אחזור לעוד אחד
הם מטורפים שם ויש להם עבודות ברמה בינלאומית, מן הסתם שהשם הולך לפניהם..

החלטתי שמגיל 30 כל שנה אעשה קעקוע. אבל לא יכולתי לחכות אז התחלתי עם זה כבר השנה (בגיל 29).
יש לי חבר מקעקע (שהוא בכלל אמן) שגר בקיבוץ דן ויש לו סטודיו בבית אז עשיתי נסיעה לשם , קצת טיול, שאכטות וכו'. ועל הדרך גם התקעקעתי.
הייתה חוויה ואני חושב שקעקועים צריכים להזכיר לך תקופות וחווית בחיים ככה יש להם יותר משמעות בכל מקרה את היום הזה אני לא אשכח.
הקעקוע עלה 400 ש"ח (וזאת עבודה של 1000 ש"ח בערך).
אם מישהו לא מזהה את המיקום זה על התאומים אבל קצת בצד והקעקוע יחסית גדול.
מי שלא מזהה את הדמות זהו הכובעון המטורף מאליס בארץ הפלאות
ואין לי כוח לתת את הסיבה למה עשיתי אותו
12584231_10156433165950652_1292983360_n.jpg

החלטתי שמגיל 30 כל שנה אעשה קעקוע. אבל לא יכולתי לחכות אז התחלתי עם זה כבר השנה (בגיל 29).
יש לי חבר מקעקע (שהוא בכלל אמן) שגר בקיבוץ דן ויש לו סטודיו בבית אז עשיתי נסיעה לשם , קצת טיול, שאכטות וכו'. ועל הדרך גם התקעקעתי.
הייתה חוויה ואני חושב שקעקועים צריכים להזכיר לך תקופות וחווית בחיים ככה יש להם יותר משמעות בכל מקרה את היום הזה אני לא אשכח.
הקעקוע עלה 400 ש"ח (וזאת עבודה של 1000 ש"ח בערך).
אם מישהו לא מזהה את המיקום זה על התאומים אבל קצת בצד והקעקוע יחסית גדול.
מי שלא מזהה את הדמות זהו הכובעון המטורף מאליס בארץ הפלאות
ואין לי כוח לתת את הסיבה למה עשיתי אותו
12584231_10156433165950652_1292983360_n.jpg
רמה על הפנים.

רמה על הפנים.

זה חבר שהתחיל לקעקע לפני שנה בערך והוא אמן מעולה לדעתי בכללי. בקעקוע כזה שהוא יותר קריקטורה ולא איזה פרוטרט של המונה ליזה או משהו עם צבעים מיוחדים או שרוול זה בסדר גמור.
אני אוהב אותו וומתחבר אליו וזה מה שחשוב. אגב אתה מוזמן להעלות את הקעקועים שלך אני אשמח לראות

אגב יש סיבה שהקעקוע נעשה אצלו, לא רציתי שהוא יהיה מושלם ולא סימטרי מידי ולא כלום כי לדעתי זה מביע יותר את מה שרציתי להגיד עם הקעקוע ואת הדמות.

זה חבר שהתחיל לקעקע לפני שנה בערך והוא אמן מעולה לדעתי בכללי. בקעקוע כזה שהוא יותר קריקטורה ולא איזה פרוטרט של המונה ליזה או משהו עם צבעים מיוחדים או שרוול זה בסדר גמור.
אני אוהב אותו וומתחבר אליו וזה מה שחשוב. אגב אתה מוזמן להעלות את הקעקועים שלך אני אשמח לראות

אגב יש סיבה שהקעקוע נעשה אצלו, לא רציתי שהוא יהיה מושלם ולא סימטרי מידי ולא כלום כי לדעתי זה מביע יותר את מה שרציתי להגיד עם הקעקוע ואת הדמות.
אני מדבר על הרמה עצמה בלי קשר לאיזה סוג קעקוע עשית,אצלי רוב הקעקועים הם גרפיים אבל יש לי אחד שגם לא עשיתי אותו ריאליסטי ועדיין תסתכל על הבדלי הרמות בין שלי לשלך,אני מעלה בכוונה תמונה של קעקוע שלי שהוא לא ריאליסטי.

קבצים מצורפים

• 10967610_946747045349494_1799565581_o~2.jpg
    10967610_946747045349494_1799565581_o~2.jpg
    KB 119.4 · צפיות: 184
אני מדבר על הרמה עצמה בלי קשר לאיזה סוג קעקוע עשית,אצלי רוב הקעקועים הם גרפיים אבל יש לי אחד שגם לא עשיתי אותו ריאליסטי ועדיין תסתכל על הבדלי הרמות בין שלי לשלך,אני מעלה בכוונה תמונה של קעקוע שלי שהוא לא ריאליסטי.

לא רואה איפה ה"רמה יותר גבוהה" אצלך

ממליץ על גיא לוין מרמת ישי, תחפש אותו בפייסבוק

בתור אחד שאת הקעקוע הראשון שלו עשה אצל מקעקע גרוע, ממליץ לך לא להתפשר על מקעקע.

אתה משווה בכלל רמה של מקעקע שנמצא בתחום למעלה מ 20 שנה לאחד שרק התחיל?אתה רציני?

אני לא משווה כלום, בסוג הזה של הקעקועים נדיר שיהיה הבדל כ-ז-ה משמעותי שמישהו בעין רגילה ישים לב. ולדעתי אין פה הבדל לא באיכות של הקו ולא בהצללות. יכול להיות שלא הבנת או אתה לא מתחבר לקעקוע אבל בקטע של איכות העבודה אין פה הבדל שנראה לעין היום יומית מצטער.

אתה משווה בכלל רמה של מקעקע שנמצא בתחום למעלה מ 20 שנה לאחד שרק התחיל?אתה רציני?
שני הקעקועים לא דורשים כזאת רמה גבוהה בישביל שנוכל להגיד חד משמעית שאחד יותר טוב על פני השני ברמת עבודה.
חוץ מיזה, מה שחשוב שהאדם בעל הקעקוע יהיה מרוצה, כל השאר פחות משנה.

הקטע פה שאתה לא קולט הוא שאתה לא ראית את הסקיצה,לא ראית את הרעיון ולא כלום וקבעת שהביצוע יצא רע.
כל הכבוד ידידי,יצאת גאון.

לדעתי קעקוע של קרוספיטר יותר טוב בתור תמונה. בקעקוע של סלביק יש מספר דברים מוזרים כמו המצח של הבחורה ועוד מספר דברים שלא נראים טוב כתמונה.
איכות של עבודה של מקעקע זהה בשתי העבודות.
דעתי בלבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית