עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסור לעבור את ה90 מעלות בלג פרס אחי, זה לא בריא לגב תחתון וזה יכול לגרום לפריצת דיסק
אם אתה לא עובר את ה-90 מעלות, אז העומס על הברכיים שלך גדול מאודיש לי כאבי גב קשים כשאני עושה סקוואט, לא חושב שזה קשור לטכניקה, אפילו בסקוואט עם סמית משין זה כואב לי
ובלי קשר תמיד היו לי כאבי גב תחתון בגלל העקמת, גם מלפני שהתחלתי להתאמן
אם אתה לא עובר את ה-90 מעלות ולא מרים את הגב התחתון אין סיבה שזה יפעיל לחץ על הגב
אני לא מרגיש כאבים בגב בכלל כשאני עושה לג פרס
סיבה מעולה למה לא לעשות את התרגיל הזה (שהוא בעצם חצי תרגיל), אני מבין שיש לך מגבלות בגלל הגב (שלדעתי צריך לבדוק אם הן אכן מגבלות) אבל אני אישית הייתי עושה פרונט סקוואט או מכרעים אם הייתי מוגבל לעשות סקוואט בגלל הגב.
בפרונט סקוואט המוט לא על הגב
בסדר גם לי יש עקמת, יש להמון אנשים, חלקם אפילו לא יודעים מזה, אני אישית גיליתי שיש לי עקמת אחרי שעשיתי מיפוי עצמות בגלל פציעה שיש לי מריצות למרחקים ארוכים, אני לא רואה סיבה להפסיק לבצע סקוואט, בדיוק להפך, אני רואה סיבות להמשיך.אני לא סתם מחפש תירוץ, יש לי עקמת וזה מונע ממני לעשות סקוואט, קבעתי תור לאורטופד לעוד חודש ועד שאני אגיע לתור אני רוצה לדעת אם שווה בכלל להלחם על לעשות סקוואט ולא פשוט לפרוש ללג פרס
בסדר גם לי יש עקמת, יש להמון אנשים, חלקם אפילו לא יודעים מזה, אני אישית גיליתי שיש לי עקמת אחרי שעשיתי מיפוי עצמות בגלל פציעה שיש לי מריצות למרחקים ארוכים, אני לא רואה סיבה להפסיק לבצע סקוואט, בדיוק להפך, אני רואה סיבות להמשיך.