הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אני מתאמן קצת עם דאמבלים כי אני לא מסוגל לעשות עם מוט..
איך הטכניקה ומה לשפר ?

• פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה שהוא רציני..

הבעיה בסקוואט משאר התרגילים שגופנית אם אין לך גמישות ואתה אחד שלא היה פעיל לפני שתהחיל להתאמן בלתי אפשרי כמעט לעשות אותו, בנץ' פרס כל אחד יכול לעשות למשל.. אני לא מצליח לרדת עם מוט אז אני מנסה לעבוד על גמישות

@Tank
אמרת לי פעם לעשות עם מקל של מטאטא מה ההבדל הגדול לפחות פה יש קצת משקל

הבעיה בסקוואט משאר התרגילים שגופנית אם אין לך גמישות ואתה אחד שלא היה פעיל לפני שתהחיל להתאמן בלתי אפשרי כמעט לעשות אותו, בנץ' פרס כל אחד יכול לעשות למשל.. אני לא מצליח לרדת עם מוט אז אני מנסה לעבוד על גמישות
שטויות.
מרת לי פעם לעשות עם מקל של מטאטא מה ההבדל הגדול לפחות פה יש קצת משקל
יש הבדל עצום, תעשה עם מוט ריק מבחינתי.

הבעיה בסקוואט משאר התרגילים שגופנית אם אין לך גמישות ואתה אחד שלא היה פעיל לפני שתהחיל להתאמן בלתי אפשרי כמעט לעשות אותו,
על סמך מה אתה קובע את זה? זה שאתה אומר את זה לא אומר שזה נכון.
אמרת לי פעם לעשות עם מקל של מטאטא מה ההבדל הגדול לפחות פה יש קצת משקל
הבדל גדול מאוד. ותעיף את הפלטות מתחת לכפות הרגליים

• פותח/ת השרשור
אם באת לפה להתווכח איתי אז אין לי איך לעזור לך
אז תביא לי אלטרנטיבה סתם כל פעם לבוא למכון ולעשות סקוואט עם מוט ריק לא הביא לי שום גמישות עדיין אני לא מצליח לרדת ושאני יורד זה מציק בגב כי אני משתמש יותר מדי בגב כדאי לא ליפול, איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל גמישות עשיתי דאמבלים בשביל גמישות

אז תביא לי אלטרנטיבה סתם כל פעם לבוא למכון ולעשות סקוואט עם מוט ריק לא הביא לי שום גמישות עדיין אני לא מצליח לרדת ושאני יורד זה מציק בגב כי אני משתמש יותר מדי בגב כדאי לא ליפול, איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל גמישות עשיתי דאמבלים בשביל גמישות
תראה את הסרטון של ריפטו, אתה ככל הנראה לא מבצע את התנועה כראוי.

אתה נראה לי כמו מקרה אבוד ללמידת סקוואט לבד. ממליץ לך לחפש מאמן באזור שיתן לך כמה אימונים אישיים ויסגור לך את הטכניקה

חברים, לכל אחד מגיעה הזדמנות להעלות סרטון ולקבל ביקורת בונה.
מי שלא מעוניין לעזור, שלא יעזור. אבל שיחסוך תגובות כאלו בבקשה.

@StarBreaker
תעלה סרטון מזוית נורמלית, עם מוט ריק, ולהרבה חזרות ודגש על טכניקה.
אתה לא צריך הגבהה לעקבים. שים נעליים שטוחות בכל אופן.

• פותח/ת השרשור
אתה נראה לי כמו מקרה אבוד ללמידת סקוואט לבד. ממליץ לך לחפש מאמן באזור שיתן לך כמה אימונים אישיים ויסגור לך את הטכניקה
השאלה אם גופנית אני מסוגל לעשות סקוואט מלא ואם אני גמיש מספיק
אין מה לתת פה חוות דעת, זה לא רציני.
תעשה עם מוט כמו שצריך, ובלי הפלטות האלה.
רציתי יותר חוות דעת על העומק , איך העומק ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית