עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה..אולי אאמץ את זה בימי עצימות ?
ליפטינג, בלחיצות נפח עובד לי טוב, לעומת זאת בדדליפט אני משלב גם עצימות.אתה מתאמן נפח? המטרה שלך היא פיתוח גוף או ליפטינג?
תגיד, שלפני כמה שנים עשית SS, באיזה משקל גוף סיימת ומה המשקלים שלך היו? (לחמישייה)תנסה..
ליפטינג, בלחיצות נפח עובד לי טוב, לעומת זאת בדדליפט אני משלב גם עצימות.
אני זוכר שהייתה תקופה שעשית SS היית במשקל גוף של 58-60 עם מיליטרי פרס 70 לחמישיות 😄אני לא זוכר, מצטער..
Stalker much?אני זוכר שהייתה תקופה שעשית SS היית במשקל גוף של 58-60 עם מיליטרי פרס 70 לחמישיות 😄
לא זוכר אם זה היה לקראת סוף הSS שלך, נראה לי זה היה באזור 2009-2010
אני זה שענה לו על השאלות כשהוא רק התחיל להתאמן והיה מתייעץ איתי לגבי אימונים באפאקספי 😇Stalker much?
כן כןאני זה שענה לו על השאלות כשהוא רק התחיל להתאמן והיה מתייעץ איתי לגבי אימונים באפאקספי 😇
אפשר להרגע מצאנו את סופרמן
תודה לכולם
אני מודה, בתחילת דרכי נעזרת ב @Tank , תקופה אפלה (בצחוק כן? 😍)
מיליטרי 70 על 58-60 לא זכור לי, אולי 60.
תקופה ישנה חחאני משועמם ועשיתי חיפוש סקרנות (; על 67 קילו העלת 60 לחזרות ולא האמינו. ונראלי ציינת שהיה לך חזרה עם 67. חזק מאוד
יש מוטות ביטחון...מטורף לגמריי
אני חייב לדעת מה קורה אם יש לך כשל .... מפחיד.
כן ראיתי,המוטות ביטחון מתחת לבטן שלו,הוא שמן! סתם באמת,המוטות ביטחון נמוכות מהבטן לפי מה שרואים...יש מוטות ביטחון...
סקרנת אותי.אני משועמם ועשיתי חיפוש סקרנות (; על 67 קילו העלת 60 לחזרות ולא האמינו. ונראלי ציינת שהיה לך חזרה עם 67. חזק מאוד
מורידים לצוואר במקרה של כשל ואז משתחלים החוצהכן ראיתי,המוטות ביטחון מתחת לבטן שלו,הוא שמן! סתם באמת,המוטות ביטחון נמוכות מהבטן לפי מה שרואים...
ולחשוב שבגלל איזה "קפטן קקי" אחד, אלברו בכל סוף סט מצלם את הפלטות כי הוא חושב שלא נאמין לו ..🙁
הידוע גם כשלד הלילה 😃"קפטן קקי"