הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון בתקופת פציעה בכתף

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
פיזיו' איבחן אצלי דלקת בגידים של מסובבי הכתף,אמר שזה יכול להיות בספרהספינטוס,אינפרהספינטוס או משהו באזור.

לאחר אימונים אני מרגיש שהדלקת מחריפה ושאלתי היא אפשר לבצע תרגיל כמו לחיצת חזה ותירה או להמנע בגלל ההשפעה שלהם ל האזור הפצוע?
הפיזיו אמר שיכול לעשות מה שלא גורם לכאב ובאימונים כל עוד לא מעמיס אין כאב.רק להמנע מתרגילים שבהם הידיים מעל הראש.

• פותח/ת השרשור
אם אין כאב שמגביל אותך בתנועה אז אני לא חושב שיש בעיה לבצע את התרגיל.
אני חושש שהכאב לא תמיד מופיע בזמן התרגיל אלא לאחר מכן..כאילו הדלקת מתחזקת בעקבות חיכוך והתנועות.
כמו כן,קראתי את המאמר שמציע תירגול אקצנטרי לדלקות גידים,אילו תרגיל יתאימו למצב כזה? @yonizarkh

צריך לבדוק איך אתה לוחץ
ותתחיל טיפול אצל פזיו כדי לפתור את הבעיה.

אבל כל עוד לא תלחץ בטכניקה נכונה , ותמשוך בהתאם(לאזן את הלחיצות משיכות) זה יחזור

• פותח/ת השרשור
צריך לבדוק איך אתה לוחץ
ותתחיל טיפול אצל פזיו כדי לפתור את הבעיה.

אבל כל עוד לא תלחץ בטכניקה נכונה , ותמשוך בהתאם(לאזן את הלחיצות משיכות) זה יחזור

הכל נכון והנושא בטיפול ומעקב,גם שלי וגם של פיזיו' ספורט.
כרגע אני יכול לבצע לחיצות וחתירות במשקלי קלים מאד,מתח כנראה לא עושה לי טוב לכן אשמח לדעת האם ישנם תרגילים איזומטרים/סטטים שיכולים לעזור לי להתחזק בתקופה הזאת לפלג גוף עליון כמובן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית