מתאמן כתשעה חודשים, לצערי מפספס הרבה אימונים שלא בשליטתי. 1.70 שוקל 71 על אחוז שומן די נמוך. מתאמן AB ארבע פעמים בשבוע. בתכנית אני אפרט מספר חזרות, סטים ומשקל
A
לחיצת חזה עם מוט 3X8 75
חזה עליון עם דאמבלים 3X8 27.5
פרפר עם כבלים 3X8-10
לעתים לחיצת חזה עם מוט בשיפוע שלילי
לחיצת כתפיים בישיבה 3X8 20
הרחקת ידיים לצדדים 3X10 10
פשיטת מרפקים 4X10
B
סקוואט 3X8 80
מתח בתוספת 10 ק"ג 3X8
פולי עליון רחב/פולאובר(משיכת מוט כשהגב זקוף לא יודע אם זה השם) 3X8
גב תחתון על מיטה בשיפוע עם ההתכופפות..
דאבליו בישיבה 3X8 30
פטישים 12.5
המטרות שלי הן פיתוח הגוף ועלייה במשקלי עבודה. יש לציין שהתכנית עובדת עבורי ואני מאמין במספר תרגילים מצומצם וממצה. מה שכן אני מעוניין לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות טוב יותר, וכן ללמוד על תרגילים נוספים על מנת שאוכל לגוון.
לגבי הרגליים אני אומר מראש שאני עושה את הסקוואט לפרוטוקול בלבד כי יש לי גנטיקה של רגליים מסיביות מאוד ואני לא רוצה יותר מזה, זה מוגזם.
תזונה- משתדל לאכול כמה שיותר ולהכניס הרבה חלבון לפעמים זה קשה לכן אני חושב שאקנה אבקת חלבון ובנוסף אתחיל ליטול 5 גרם קריאטין ביום.
אני מעדיף שלא אבל אם זה נדרש אעלה תמונה
תודה רבה לכם
A
לחיצת חזה עם מוט 3X8 75
חזה עליון עם דאמבלים 3X8 27.5
פרפר עם כבלים 3X8-10
לעתים לחיצת חזה עם מוט בשיפוע שלילי
לחיצת כתפיים בישיבה 3X8 20
הרחקת ידיים לצדדים 3X10 10
פשיטת מרפקים 4X10
B
סקוואט 3X8 80
מתח בתוספת 10 ק"ג 3X8
פולי עליון רחב/פולאובר(משיכת מוט כשהגב זקוף לא יודע אם זה השם) 3X8
גב תחתון על מיטה בשיפוע עם ההתכופפות..
דאבליו בישיבה 3X8 30
פטישים 12.5
המטרות שלי הן פיתוח הגוף ועלייה במשקלי עבודה. יש לציין שהתכנית עובדת עבורי ואני מאמין במספר תרגילים מצומצם וממצה. מה שכן אני מעוניין לדעת אם יש משהו שאפשר לעשות טוב יותר, וכן ללמוד על תרגילים נוספים על מנת שאוכל לגוון.
לגבי הרגליים אני אומר מראש שאני עושה את הסקוואט לפרוטוקול בלבד כי יש לי גנטיקה של רגליים מסיביות מאוד ואני לא רוצה יותר מזה, זה מוגזם.
תזונה- משתדל לאכול כמה שיותר ולהכניס הרבה חלבון לפעמים זה קשה לכן אני חושב שאקנה אבקת חלבון ובנוסף אתחיל ליטול 5 גרם קריאטין ביום.
אני מעדיף שלא אבל אם זה נדרש אעלה תמונה
תודה רבה לכם