עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא אמור להגיע לכשל, קורה לפעמים שמגיעים לכשל, זה לא יעד.מתי אני אמור להגיע לכשל ? באיזה תרגיל
גבר על?סתם לדוגמה בבנץ פרס ואני עושה 8 חזרות בסט אז מה אני אמור להרגיש?
אם רק התחלת להתאמן אתה אמור להרגיש שיש לך עד 15 חזרות סה"כ ומשם להמשיך להתקדם לאט לאט במשקלים (2.5 קילו כל שבוע)שכמה חזרות עוד אני יכול לעשות
לא הבנת אותי נכון, בתוכנית אני אמור לעשות 8 חזרות, מה אני אמור להרגיש ב8 חזרות? שאני מסוגל לכמה עוד? עוד 1 עוד 2? עוד 10?אתה לא אמור להגיע לכשל, קורה לפעמים שמגיעים לכשל, זה לא יעד.
גבר על?
וברצינות, אתה לא אמור להרגיש משהו מיוחד. רק תבדוק למה אתה עןשה 8 חזרות כי זה לא רגיל
אם רק התחלת להתאמן אתה אמור להרגיש שיש לך עד 15 חזרות סה"כ ומשם להמשיך להתקדם לאט לאט במשקלים (2.5 קילו כל שבוע)
בין עוד אפס חזרות לעוד אחת.לא הבנת אותי נכון, בתוכנית אני אמור לעשות 8 חזרות, מה אני אמור להרגיש ב8 חזרות? שאני מסוגל לכמה עוד? עוד 1 עוד 2? עוד 10?
אתה לא. כשל זה אומר שנכשלת. המטרה באימון צריכה להיות להצליח, לא להיכשל.מתי אני אמור להגיע לכשל ?
נכון, אפילו הפרס שלך מעיד שאתה צודק 😉אתה לא. כשל זה אומר שנכשלת. המטרה באימון צריכה להיות להצליח, לא להיכשל.