הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|עבודה עד לכשל

royx31

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
חבר המליץ לי לעלות משקל ולעבוד עד לכשל , עכשיו אני עובד AB שלוש פעמים בשבוע בטווח של 8-10 חזרות . השאלה זה עם זה באמת יהיה אפקטיבי יותר ?
והיום ניסיתי כשל עשיתי 6 5 4

מיותר לחלוטין בשביל מתאמן מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אז לפי מה לעבוד ? לפי 8-10 חזרות או כשל ?
והמטרה שלי זה להתחזק ושיראו תוצאות על גוף

תעבוד על טווחי חזרות נמוכים של 5 חזרות בשביל להוסיף משקל על המוט לפני שאתה מתחיל לעבוד על כשלים סתם , בתרגילי עזר אתה יכול ללכת על טווחים גבוהים של חזרות 10-12

• פותח/ת השרשור
כפי שענו - תתמקד בחזרות נמוכות בתרגילים המרכזיים, ותרגילי עזר אפשר לעבוד חזרות יותר גבוהות.

• פותח/ת השרשור
תעבוד על טווחי חזרות נמוכים של 5 חזרות בשביל להוסיף משקל על המוט לפני שאתה מתחיל לעבוד על כשלים סתם , בתרגילי עזר אתה יכול ללכת על טווחים גבוהים של חזרות 10-12
אתם ממליצים על תוכנית A B טובה ?
כי אני לא כך כל מבין עכשיו אם מה שאני עושה טוב ,
אני עושה לחזה גב רגליים 4 תרגילים 3 סטים לכל תרגיל של בין 8-12 חזרות לכל תרגיל
ויד קדמית ואחורית כתפיים אני עושה 3/2 תרגילים ו3 סטים לכל תרגיל של בין 8-12 חזרות

אתם ממליצים על תוכנית A B טובה ?
כי אני לא כך כל מבין עכשיו אם מה שאני עושה טוב ,
אני עושה לחזה גב רגליים 4 תרגילים 3 סטים לכל תרגיל של בין 8-12 חזרות לכל תרגיל
ויד קדמית ואחורית כתפיים אני עושה 3/2 תרגילים ו3 סטים לכל תרגיל של בין 8-12 חזרות
AB? יכולה להיות פצצה ומעולה, יכולה להיות תוכנית שתפצע אותך תוך חצי דקה. הכל תלוי בתוכנית. אם אתה שואל שאלות כאלה, ועוד רושם שאתה לא מבין כל כך אם אתה עושה טוב, אז אתה לא יכול שה-AB טובה ולכן גם לא נמליץ עליה. בכל מקרה- תרשום כאן מה התוכנית כדי שנדע.
ממה שזה נראה 4 תרגילים לחזה לגב ולרגליים כבר אומר שזה גרוע. 2 תרגילים ליד קידמית, שזו שישית מהיד כולה? בסך הכל שישית מקבלת חצי מהעבודה של חצי מהגוף (רגליים)? נראית גרועה.
אתה בחיטוב או מסה?

Back
למעלה תחתית