הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון רגליים בFBW.

Kartalajan

משתמש משקיע
2,998
2,102
נק' מוניטין:
4,829
2,998
2,102
אז אחרי חצי שנה מחוץ לאימונים סדירים(מאז בין לבין התאמנתי בכמה פעמים שונות למשך שבוע וחצי שבועיים) באופן רצוף, אני חוזר בהדרגה לאימונים.
הבעיה היא הברכיים יש לי - הובחן לי בשתי הברכיים רגישות בפיקה(לא סימפטום מאימונים, אובחן תקופה אחרי שהפסקתי להתאמן). בגדול, זה לא מפריע במיוחד ביום יום למעט הליכה מהירה בעלייה/עשר דקות אחרי שאני מתחיל לרוץ/עלייה של כמה קומות במדרגות.
באימונים זה מפריע לי מעט בסקווט. הטכניקה שלי בסדר, פותח ברכיים לצדדים, נושם היטב, ובקיצור בסדר. העניין הוא שאני לא רוצה להחמיר את הבעיה בזמן שאני מטפל בה, שכן בסקווט זה מעט מפריע.
חשבתי לעבוד בחודש הקרוב ברגליים סט כבד בודד של סקווט ל5-6 חזרות(לאחר חימום ראוי) ו2 סטים נוספים של סומו דדליפט(2X6)
דדליפט קלאסי פחות נוח לי וסומו אני ממש אוהב.
דעתי האישית שכל עוד זה זמני אין עם זה בעיה אבל בכל זאת בחרתי להתייעץ לשמוע דעות אחרות בנושא.
ANY OPINIONS?

לדעתי, אם הבעיה מפריעה גם בסקוואט, כדאי לוותר גם על הסט העצים.
אתה יכול להגביר נפח בדדליפט כי חסר נפח מסקוואט, אולי אנשים עם יותר ניסיון ממני (@White Walker ) יוכלו לעזור.

אני ללא סקוואט כבר 4 חודשים בערך, אז יש פתרונות..
ראשית, לגביי הסקוואט.. איפה הכאב בזמן התרגיל?

• פותח/ת השרשור
אני ללא סקוואט כבר 4 חודשים בערך, אז יש פתרונות..
ראשית, לגביי הסקוואט.. איפה הכאב בזמן התרגיל?
לא בדיוק כאב, יותר הרגשה של "דגדוג" מציק באזור הפיקה. קורה כשאני במקביל.
זו אותה הרגשה גם כשאני מרגיש שזה קורה ממשהו אחר שהוא לא סקווט. כלומר בסקווט אין כאב אחר/חד יותר.
מקפיץ.
מורן, אם יש לך משהו נוסף להוסיף, אשמח לשמוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית