הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש מאמן באזור הצפון

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
תאכלו להמליץ לי על מאמן מקצוען שעבד עם מתחרים ובעל השגים שיכול להכין אותי לתחרות פאוורלפטינג, רצוי באזור הצפון ועם אפשרות ליווי מרחוק כלומר שאחרי האימון אישיי אני אוכל לשלוח לו סרטונים לתיקון/שיפור הטכניקה.

ממליץ בחום לבדוק נסיון של מאמנים עם מתאמנים שמתחרים באופן קבוע. אימון לקראת תחרות מאוד שונה מאשר אימון לכוח באופן כללי.

ממליץ בחום על יוסי קלמנוביץ' ומאור שומינוב שהומלצו כאן, כמו כן על אופק בן ציון אם הוא זמין. שלושתם מנוסים מאוד בתחרויות ובאימון מתחרים.

אני יכול להמליץ על מאמן מעולה מכאן (אוסטרליה) לליווי מרחוק (באנגלית) אם רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
ממליץ בחום לבדוק נסיון של מאמנים עם מתאמנים שמתחרים באופן קבוע. אימון לקראת תחרות מאוד שונה מאשר אימון לכוח באופן כללי.

ממליץ בחום על יוסי קלמנוביץ' ומאור שומינוב שהומלצו כאן, כמו כן על אופק בן ציון אם הוא זמין. שלושתם מנוסים מאוד בתחרויות ובאימון מתחרים.

אני יכול להמליץ על מאמן מעולה מכאן (אוסטרליה) לליווי מרחוק (באנגלית) אם רלוונטי.
בדקתי ברפרוף אני חושב שמאור הגייע למשקלים בתחרות עם ציוד. אני יותר בקטע של התחרויות ללא ציוד. מעדיף אחד שיכול להגייע למשקל מכובד ללא רצועות.

260 סקוואט ללא ציוד? הוא אלוף ישראל במשקל שלו או איגוד?
בפווארליפטינג כשאומרים "ציוד" הכוונה היא לחולצות לחיצה, סינגלפליי או חולצות סקוואט. מאור עשה את הסקוואט עם רצועות ברכיים, אבל רצועות ברכיים זה סטנדרטי בפווארליפטינג ומלבד התחרות האחרונה בGPA כל התחרויות מאפשרות שימוש ברצועות.
260 סקוואט ללא ציוד? הוא אלוף ישראל במשקל שלו או איגוד?
אין בארץ "אלופי ישראל". יש לך שני איגודים ולכל אחד יש את השיאים שלו.

אם אתה מעוניין להגייע לכפר סבא אשמח לעזור לך באימונים ותכנון האימונים

בפווארליפטינג כשאומרים "ציוד" הכוונה היא לחולצות לחיצה, סינגלפליי או חולצות סקוואט. מאור עשה את הסקוואט עם רצועות ברכיים, אבל רצועות ברכיים זה סטנדרטי בפווארליפטינג ומלבד התחרות האחרונה בGPA כל התחרויות מאפשרות שימוש ברצועות.

סתם לרקורד מאור כן התחרה עם ציוד, פעם לפני הרבה זמן.

לפותח האשכול
אין קשר לאיפה איך ובמה התחרה המאמן והתוצאות שלו.
אתה צריך להסתכל על התוצאות של המתאמנים שלו.

• פותח/ת השרשור

מי שמחזיק במשקל שלו בשיא הכי גבוהה בין 2 האיגודים לא יקרא מאלוף ישראל?
סתם לרקורד מאור כן התחרה עם ציוד, פעם לפני הרבה זמן.

לפותח האשכול
אין קשר לאיפה איך ובמה התחרה המאמן והתוצאות שלו.
אתה צריך להסתכל על התוצאות של המתאמנים שלו.

אוקיי מי מהמאמנים שלו הגייע להשגיים בלי הרצועות שמקפיצות אותך למעלה והציוד העזר מסביב נטו מה שהגוף שלך מסוגל? קיים דבר כזה תחרות מקסימום רק עם חגורה או שאני לא בכיוון הנכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית