עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי מהם מתחרה ללא רצועות?יוסי קלמנוביץ', חדר כושר Act, בית אבא חושי בחיפה. תבדוק את התוצאות של אופק, חן ומאור. הוא תרם רבות להצלחתם, אין ספק שהוא יוכל לקדם גם אותך.
בדקתי ברפרוף אני חושב שמאור הגייע למשקלים בתחרות עם ציוד. אני יותר בקטע של התחרויות ללא ציוד. מעדיף אחד שיכול להגייע למשקל מכובד ללא רצועות.ממליץ בחום לבדוק נסיון של מאמנים עם מתאמנים שמתחרים באופן קבוע. אימון לקראת תחרות מאוד שונה מאשר אימון לכוח באופן כללי.
ממליץ בחום על יוסי קלמנוביץ' ומאור שומינוב שהומלצו כאן, כמו כן על אופק בן ציון אם הוא זמין. שלושתם מנוסים מאוד בתחרויות ובאימון מתחרים.
אני יכול להמליץ על מאמן מעולה מכאן (אוסטרליה) לליווי מרחוק (באנגלית) אם רלוונטי.
מאור לא התחרה עם ציוד.בדקתי ברפרוף אני חושב שמאור הגייע למשקלים בתחרות עם ציוד. אני יותר בקטע של התחרויות ללא ציוד. מעדיף אחד שיכול להגייע למשקל מכובד ללא רצועות.
260 סקוואט ללא ציוד? הוא אלוף ישראל במשקל שלו או איגוד?מאור לא התחרה עם ציוד.
בפווארליפטינג כשאומרים "ציוד" הכוונה היא לחולצות לחיצה, סינגלפליי או חולצות סקוואט. מאור עשה את הסקוואט עם רצועות ברכיים, אבל רצועות ברכיים זה סטנדרטי בפווארליפטינג ומלבד התחרות האחרונה בGPA כל התחרויות מאפשרות שימוש ברצועות.260 סקוואט ללא ציוד? הוא אלוף ישראל במשקל שלו או איגוד?
אין בארץ "אלופי ישראל". יש לך שני איגודים ולכל אחד יש את השיאים שלו.260 סקוואט ללא ציוד? הוא אלוף ישראל במשקל שלו או איגוד?
סתם לרקורד מאור כן התחרה עם ציוד, פעם לפני הרבה זמן.בפווארליפטינג כשאומרים "ציוד" הכוונה היא לחולצות לחיצה, סינגלפליי או חולצות סקוואט. מאור עשה את הסקוואט עם רצועות ברכיים, אבל רצועות ברכיים זה סטנדרטי בפווארליפטינג ומלבד התחרות האחרונה בGPA כל התחרויות מאפשרות שימוש ברצועות.
אין בארץ "אלופי ישראל". יש לך שני איגודים ולכל אחד יש את השיאים שלו.
מי שמחזיק במשקל שלו בשיא הכי גבוהה בין 2 האיגודים לא יקרא מאלוף ישראל?בפווארליפטינג כשאומרים "ציוד" הכוונה היא לחולצות לחיצה, סינגלפליי או חולצות סקוואט. מאור עשה את הסקוואט עם רצועות ברכיים, אבל רצועות ברכיים זה סטנדרטי בפווארליפטינג ומלבד התחרות האחרונה בGPA כל התחרויות מאפשרות שימוש ברצועות.
אין בארץ "אלופי ישראל". יש לך שני איגודים ולכל אחד יש את השיאים שלו.
סתם לרקורד מאור כן התחרה עם ציוד, פעם לפני הרבה זמן.
לפותח האשכול
אין קשר לאיפה איך ובמה התחרה המאמן והתוצאות שלו.
אתה צריך להסתכל על התוצאות של המתאמנים שלו.