הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג - SS בטכניון

גם מדעי המחשב וגם SS ...כבוד...
חשבתי שאני היחיד...מסתבר שלא....חחח
בהצלחה...
אם אתה צריך עצות אתה יכול למצוא אותי במכון (בדר"כ ב- 22:30) צועק לשמיים 😃

kronos, לא "חזרתי", עדיין לא הצלחתי להתקדם.

ka4ok, תודה בהצלחה גם לך 😃 אני לרוב נמצא שם הרבה יותר מוקדם בכדי להימנע מהעומס.

שבוע מנוחה ורק היום חזרתי (כן, המצב מתחת לכל ביקורת).

סקוואט קל: 100 קילו 5X3
בנץ' פרס קל: 75 קילו 5X3
דדליפט קל: 110 קילו 8 חזרות

מה מרשים? אני תקוע על 110 כבר 3 שבועות. 😵

לא התאמנתי שבוע שלם אז עשיתי אימון "קל". ולא יודע למה 8 חזרות.

סקוואט: 105 קילו 5X3
פרס: 50 קילו
מתח: 8,4,4 (סט אחרון ב-chin)

משקל גוף: 88 קילו.

יום שבת 9.1.10:

סקוואט: 110 5X3 זה היה אימון בכפר אז רציתי לחכות ל-112.5 כשאחזור לטכניון. משום מה בטכניון הכל כבד בהרבה יותר אני ממש נחנק מתחת למשקל ובכפר זה הולך לי ממש טוב. פעם הבאה אני אשקול את המשקולות ואת המוט.
בנץ': 82.5 5X3 היה קשה אבל הלך חלק, אפשר 85 פעם הבאה.
דדליפט: 125 5X1 עם חגורה ההרניה לא מורגשת (עדיין לא נבדקתי) וזה בנתיים קל אז אני ממשיך לקפוץ ב-5 קילו.

יום שלישי 12.1.10 (היום):

סקוואט: 112.5 5X3 סוף סוף!!! אחרי שבוע שפספסתי, שבוע "מנוחה" ועוד שבוע דפוק שבמהלך כולם הייתי תקוע על 110 סוף סוף התקדמתי. אבל זה היה קשה בטירוף ובחזרה האחרונה לא הגעתי לכשל רק כי רימיתי עם הגב והמשכתי למרות שלא הצלחתי לקום מעל המקביל. המצב לא טוב בכלל ולא ברור לי איך אני מתקדם הלאה.
פרס: 50 5X3 תקוע וזה עדיין קשה מאוד. אני פותח נושא על ריסט אשמח אם תוכלו להגיב שם.
מתח: משקל גוף + 5 קילו 5X3 פעם ראשונה שאני עובר לתוספת משקל ועבודה ב-5X3. לא היה לי מושג איך מספר החזרות שלי לכשל מתרגמים למשקל כלשהו אז בחרתי ב-5 קילו שרירותית.

דדליפטים מהיום והלאה עד שאבדק אני עושה רק בסופ"ש בכפר כי רק שם אני יכול לעבוד עם חגורה טובה.

נערך לאחרונה:
רציתי לפתוח נושא חדש על הבעיות בפרס ובסקוואט אבל אין צורך. אני פשוט לא יודע אם זה קשור לבלאגן שיצרתי עם האימונים או שזאת עצירה אמיתית בפרס (ובסקוואט). אני כבר כחודש תקוע על 50 קילו בפרס ובסקוואט התקדמתי בקושי רב היום ל-112.5. לא ברור לי איך בפרס אני מתקשה כל פעם מחדש ב-50.

שבת 16.1.10:

אימון מחורבן וסתמי אחרי מסאז' עמוק מאמא - רעיון רע מאוד. הגב שלי וכל השרירים היו יותר מדי משוחררים ומתחתי את הגב.

סקוואט: 110 5X3 היה בסדר גמור.
בנץ': 80 5X3 היה בסדר.

היום 18.1.10:

אימון מחורבן.

סקוואט: 112.5 5X3 היה מאוד קשה את החזרות האחרונות כמעט ולא הצלחתי. אני מאבד את זה.
פרס: 50 5X3 היה הכי קשה עד כה אין לי מושג מה לעשות.
מתח: משקל גוף+5 קילו 5X4.

יום רביעי 115? 😵

היום כמעט ולא הספקתי להגיע לחד"כ אחרי יום ארוך.

סקוואט: 5X3 112.5 - היה בסדר גמור ביום שבת אני הולך על 115 על בטוח.

חוץ מזה לא הספקתי כלום הגעתי לשם ב-23:15 וסוגרים ב-23:45.

אימון מעולה.

סקוואט: 115 5X3 היה קל !@#$
חזה: 85 5X3 היה קל !@#$
דדליפט: 125 5X1 היה קל !@#$

עשיתי סתם שטויות עם תרגילי בטן עם משקל, לא אהבתי.

מז"א PR? אלה המשקלים הכי טובים שלי 😛

אבל כמעט כל אימון זה ככה (למרות שלא לאחרונה) אז אני לא רואה את הטעם. הערתי גם לאחרים שאין צורך לרשום PRs ב-SS. זה מגיע לאנשים שסוגרים שיא חדש אחרי מאמץ של כמה וכמה אימונים כמו ה-mooים למינהם.

בכל מקרה כן כל אלו שיאים לחמישיות 😃 וד"א LiftHeavy אל תעיז להפסיק עם SS אנחנו כמעט באותם המשקלים, גם משקל גוף אז חבל...תמשיך איתי 😃

נערך לאחרונה:
אבל כמעט כל אימון זה ככה (למרות שלא לאחרונה) אז אני לא רואה את הטעם. הערתי גם לאחרים שאין צורך לרשום PRs ב-SS. זה מגיע לאנשים שסוגרים שיא חדש אחרי מאמץ של כמה וכמה אימונים כמו ה-mooים למינהם.

בכל מקרה כן כל אלו שיאים לחמישיות 😃

PR זה PR
כל פעם שיש לך שיא אישי תרשום
כי זה השיא האישי שלך !
ככה גם אפשר לעקוב אחרי הלוג שלך יותר טוב ולראות התקדמות או להבין איפה ולמה אתה תקוע ולעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית