הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג - SS בטכניון

אבל כמעט כל אימון זה ככה (למרות שלא לאחרונה) אז אני לא רואה את הטעם. הערתי גם לאחרים שאין צורך לרשום PRs ב-SS. זה מגיע לאנשים שסוגרים שיא חדש אחרי מאמץ של כמה וכמה אימונים כמו ה-mooים למינהם.

בכל מקרה כן כל אלו שיאים לחמישיות 😃 וד"א LiftHeavy אל תעיז להפסיק עם SS אנחנו כמעט באותם המשקלים, גם משקל גוף אז חבל...תמשיך איתי 😃

יאללה תרביץ כמה שיותר שיאים.
אתה בן 22,אני בן 15,הגיל בוגד בי :(

אל תקשקש לך יש התחלה הרבה יותר טובה. ואתה גם לא סטודנט בטכניון שמפסיד אימון לפחות כל שבוע, תתעודד ותמשיך! ✌️

PR זה PR
כל פעם שיש לך שיא אישי תרשום
כי זה השיא האישי שלך !
ככה גם אפשר לעקוב אחרי הלוג שלך יותר טוב ולראות התקדמות או להבין איפה ולמה אתה תקוע ולעזור לך

טוב אשתדל 😃 ואם אתם רוצים לעזור לי, שמישהו יסביר לי למה אני תקוע בפרס על 50-55 וזה לא זז! אני פשוט חושב שהתרגיל הזה הכי רגיש להשפעות של הפסד של אימון (יותר מסקוואט או בנץ').

סרטון ב-120 קילו!

מהניסיון שלי הפרס באמת הכי רגיש להפסד של אימון.
בנוסף זה התרגיל שהכי קשה להעלות בו משקלים,כמה אתה מעלה?אם 5 תוריד ל2.5,ואם כבר הורדת תעלה פחות בעזרת סוגרים.

1. היחס בין הפרס לבנץ' אצלך סביר. אתה תקוע כי נכון לעכשיו זה מה שהחזה והכתפיים שלך מסוגלים לתת.
2. תנסה לעבור לפרס בישיבה לתקופה של שבועיים שלושה ואז לחזור לעמידה - אצלי זה שבר פלאטו.

טוב אשתדל 😃 ואם אתם רוצים לעזור לי, שמישהו יסביר לי למה אני תקוע בפרס על 50-55 וזה לא זז! אני פשוט חושב שהתרגיל הזה הכי רגיש להשפעות של הפסד של אימון (יותר מסקוואט או בנץ').

סרטון ב-120 קילו!

אתה ממש צודק, עשיתי פרס 4-3-2 ואימון אחרי שבוע עשיתי שבוע יצא לי 2-1-0 [לא ניסיתי סט שלישי]
להגנתי גם הייתי מאוד עייף וחלש והארוחה הראשונה שלי הייתה בשעה שש בערב..:ג

daniel2, אני כבר לא מצליח לעלות מאימון לאימון ז"א שהיו מקרים שבהם עשיתי כבר נגיד 50 קילו ל-5X3 ואימון אחרי בקושי השלמתי ל-50 שוב. אבל המקרים הללו היו אחרי שהפסדתי את האימון עם הפרס ולכן לא עשיתי ריסט (חוץ מאחד בהתחלה).

בקיצור אני יודע למה זה ככה ולמרות זאת אני לא מצליח לתקן את זה 😣

פרס זה תרגיל שכל 2.5 קילו מרגישים כמו טון,ההבדל בין 55 ל57.5 זה שמיים וארץ
תנסה לעשות איכשהו מיקרולאודינג

הייתי חולה שבוע. הקאתי, הגרון נהרס, כאבי ראש, the whole shebang.

היום אימון אחרי שהפסדתי 2 אימונים.

סקוואט: ניסיתי 110 חשבתי שאפילו זה לא ילך, היה קל. אחרי זה 115 5X3 - היה קל גם חבל שלא עשיתי 117.5.
פרס: 50 5X3 נחלשתי מאוד הפסדתי 2 אימוני פרס כבר.
מתח: 7.5 קילו+משקל גוף 5X3 PR היה בסדר.

עדיין חולה הסינוסים נפוחים ומה לא.

סקוואט: 117.5 5X3 - הטכניקה לא היתה מי יודע מה פשוט ניסיתי לעלות ולמעלה ויהי מה. אה וזה "PR!#$".
בנץ': 80 5X3 - הפסדתי אימון חזה לא עשיתי כבר שבוע וחצי.

תודה, אני מחכה ל-120 כדי לצלם משהו יפה ועגול 😃 אולי ביום רביעי אם אצלם ואצליח 120 אני אעלה.

הולך עוד מעט לנסות 120 😵

120 ווהווווו!!!!!

סקוואט: 120 5X3 - לא היה קשה באופן מוחלט אבל זה היה כבד. 120%#%#!! PR.
פרס: 55 5,5,4 - בסט האחרון הייתי כבר חלש לגמרי. לא נורא.
מתח: 10+משקל גוף 5,4 - 7.5+משקל גוף 4,3 - הייתי תשוש.

מעלה סרטון של ה-120 עכשיו!! ווהוו!! 👏

120 קילו, סט שני מתוך 3.

אני רק מקווה שזה סקוואט סביר מספיק. מהלחץ שכחתי את הספירה ועשיתי 6 חזרות. ההפסקה שלי בחזרה הרביעית היא בגלל שאני מנסה להיזכר כמה עשיתי עד עכשיו 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית