נק' מוניטין:
663
- 603
- 0
הברכיים שלך גולשות אבל עדיין כל הכבוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
just when i thought i was out, the pull me back in!! לעזאזל עם הפרס%Q#$^TW^#%
סקוואט: 120 5X3 היה קל למרות שהנסיונות שלי לצאת מההכלאה המוזרה בין LB ל-HB רק בלבלו אותי והנסיונות להישאר בתנועה הנכונה קצת עייפו אותי.
פרס: 57.5 5, 55 5X3 - לא יודע :/
מתח: +10 5, +7.5 5X2
אה ופגשתי את יוסי Ka4ok המטורף. הייתי כותב את המשקלים שהוא עשה אבל אולי הוא יעדיף שלא. בכל מקרה, הוא מטורף אמיתי והשאגות שהוא מדבר עליהן הן שאגות אמיתיות. שותה מגנזיום עם מים. היה לי הכבוד.
אני אשתדל להיות שם ולהתחיל אימון בסביבות 21:30-22:00 (אהיה שם בחמישי הזה). הסיבה העיקרית היא שבשעות אחה"צ המקום לא עמוס כל כך ואין שם יותר מדי מטורפים שאי אפשר לעבוד ביחד עם המשקלים שלהם, כמוך. אבל לפי מה שראיתי עד כה זה לא כל כך נורא. לגבי הפרס אני אובד עצות כנראה שאני צריך לעשות ריסט רציני.
החבר הויקינג שלך גם חזק למרות שלא ברור לי לפי איזו אסכולה הוא מתאמן ומה הוא מנסה לעשות שם.
תחתוך בפרס, תעלה 1.25 כל אימון במקום 2.5. אם אתה עדיין לא מצליח תעשה ריסט.
אם יש שקיות חול שקושרים לרגליים אפשר להשתמש בהם כי הם בין 500-1000 גרם
ריסט של 20% צריך להיות המוצא האחרון שלו. שימצא פיתרון, שקי חול של קילו, עוד סוגרים, תהיה יצירתי.
אתה צריך לתכנן את האימונים שלך כך שמספר פעמים שתתעקב יהיה מנימלי אין דרך אחרת לעשות את זה חוץ ממיקרו לאודינג, במיוחד לא בSS.
לא חשבתי על זה אף פעם, תודה..אם יש שקיות חול שקושרים לרגליים אפשר להשתמש בהם כי הם בין 500-1000 גרם
שקלתי פעם את הסוגרים, וזוג סוגרים בטכניון זה בערך 350 גרם.זה בדיוק מה שרשמתי למעלה...חח..
הערכה כמה סוגר שוקל??