הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג - SS בטכניון

לא רע

אתה יורד כמו ב HB
והמנח של LB

תחליט מה אתה עושה
סה"כ תוציא חזה ואם בחרת LB תשב יותר אחורה עם התחת ושהגב שלך יקבל זווית
26842176.jpg

תעלה את הסרטון לפורום פאוורליפטינג שם תקבל יותר צפיות והערות
אם אתה רוצה שים בלוג לינק לשם (כמו שאני עושה)

כל הכבוד על ה6 חזרות.

למה אתה זורק את הברכיים קדימה בתחילת התנועה? אתה מתיישב לאחור פחות ממני, ואני עושה HB.

תודה על העידוד חבר'ה 😃 דיון על הסקוואט עצמו, הערות וכ'ו אשמח לקבל בנושא הייעודי שפתחתי לכך בפורום המשקולנים.

אופס שכחתי לעדכן. אימון יום שבת 6.2.10.

סקוואט: 120 5X3 לא התקדמתי כי זה היה אימון מאולתר והייתי עם נזלת מעצבנת בטירוף.
בנץ': 90 5X3 היה בסדר.

לא היה זמן לדדליפט אימון מאולתר ודפוק.

just when i thought i was out, the pull me back in!! לעזאזל עם הפרס%Q#$^TW^#%

סקוואט: 120 5X3 היה קל למרות שהנסיונות שלי לצאת מההכלאה המוזרה בין LB ל-HB רק בלבלו אותי והנסיונות להישאר בתנועה הנכונה קצת עייפו אותי.

פרס: 57.5 5, 55 5X3 - לא יודע :/
מתח: +10 5, +7.5 5X2

אה ופגשתי את יוסי Ka4ok המטורף. הייתי כותב את המשקלים שהוא עשה אבל אולי הוא יעדיף שלא. בכל מקרה, הוא מטורף אמיתי והשאגות שהוא מדבר עליהן הן שאגות אמיתיות. שותה מגנזיום עם מים. היה לי הכבוד.

נערך לאחרונה:
just when i thought i was out, the pull me back in!! לעזאזל עם הפרס%Q#$^TW^#%

סקוואט: 120 5X3 היה קל למרות שהנסיונות שלי לצאת מההכלאה המוזרה בין LB ל-HB רק בלבלו אותי והנסיונות להישאר בתנועה הנכונה קצת עייפו אותי.

פרס: 57.5 5, 55 5X3 - לא יודע :/
מתח: +10 5, +7.5 5X2

אה ופגשתי את יוסי Ka4ok המטורף. הייתי כותב את המשקלים שהוא עשה אבל אולי הוא יעדיף שלא. בכל מקרה, הוא מטורף אמיתי והשאגות שהוא מדבר עליהן הן שאגות אמיתיות. שותה מגנזיום עם מים. היה לי הכבוד.

תענוג גם לי...תבוא יותר בשעות הערב(לילה)...סופסוף עוד ברזלן בכוח.
עשית , לטעמי , סקוואט עם טכניקה ממש טובה וגם עמוק....לאט לאט תתרגל לתנועה.

לגבי הפרס...דיברנו במכון ;-).
יאללה תן בראש במבחנים ובברזל.

אני אשתדל להיות שם ולהתחיל אימון בסביבות 21:30-22:00 (אהיה שם בחמישי הזה). הסיבה העיקרית היא שבשעות אחה"צ המקום לא עמוס כל כך ואין שם יותר מדי מטורפים שאי אפשר לעבוד ביחד עם המשקלים שלהם, כמוך. אבל לפי מה שראיתי עד כה זה לא כל כך נורא. לגבי הפרס אני אובד עצות כנראה שאני צריך לעשות ריסט רציני.

החבר הויקינג שלך גם חזק למרות שלא ברור לי לפי איזו אסכולה הוא מתאמן ומה הוא מנסה לעשות שם.

תחתוך בפרס, תעלה 1.25 כל אימון במקום 2.5. אם אתה עדיין לא מצליח תעשה ריסט.

אני אשתדל להיות שם ולהתחיל אימון בסביבות 21:30-22:00 (אהיה שם בחמישי הזה). הסיבה העיקרית היא שבשעות אחה"צ המקום לא עמוס כל כך ואין שם יותר מדי מטורפים שאי אפשר לעבוד ביחד עם המשקלים שלהם, כמוך. אבל לפי מה שראיתי עד כה זה לא כל כך נורא. לגבי הפרס אני אובד עצות כנראה שאני צריך לעשות ריסט רציני.

החבר הויקינג שלך גם חזק למרות שלא ברור לי לפי איזו אסכולה הוא מתאמן ומה הוא מנסה לעשות שם.

הויקינג זה שותף חדש ישן....גם כן טבעי לחלוטין וחזק מאוד...גם לו לא ברור מה הוא עושה עכשיו...
הוא עושה אימוני גוף מלא...הוא זה שהכניס אותי לענין של לעשות 5 על 5.

תחתוך בפרס, תעלה 1.25 כל אימון במקום 2.5. אם אתה עדיין לא מצליח תעשה ריסט.

הפלטות הכי קטנות הן של קילו ורבע ...משמע עליה של 2.5 ק"ג היא מינימאלית.
אני חושב של ריסט לאזור ה- 45 (עבודה אקרוס) בהחלט תעזור.
נ.ב
57.5 מעל הראש זה לא מעט בכלל!!!
אתה מתאמן טוב אתה תצליח...רק תדחוף אוכל 😃

אם יש שקיות חול שקושרים לרגליים אפשר להשתמש בהם כי הם בין 500-1000 גרם

אם יש שקיות חול שקושרים לרגליים אפשר להשתמש בהם כי הם בין 500-1000 גרם

רעיון טוב, אבל אין לנו גם כזה...
מה שכן אפשר להעמיס בסוגרים...צריך רק לשקול אותם 😃 ולהודיע לכולם שבכפיפות מרפקים אפשר בלי סוגרים.

נראה לי שסוגר זה בערך 200 גרם...יעני 5 זוגות יעשו את העבודה.😳

ריסט של 20% צריך להיות המוצא האחרון שלו. שימצא פיתרון, שקי חול של קילו, עוד סוגרים, תהיה יצירתי.
אתה צריך לתכנן את האימונים שלך כך שמספר פעמים שתתעקב יהיה מנימלי אין דרך אחרת לעשות את זה חוץ ממיקרו לאודינג, במיוחד לא בSS.

ריסט של 20% צריך להיות המוצא האחרון שלו. שימצא פיתרון, שקי חול של קילו, עוד סוגרים, תהיה יצירתי.
אתה צריך לתכנן את האימונים שלך כך שמספר פעמים שתתעקב יהיה מנימלי אין דרך אחרת לעשות את זה חוץ ממיקרו לאודינג, במיוחד לא בSS.

זה בדיוק מה שרשמתי למעלה...חח..
הערכה כמה סוגר שוקל??

בכל מקרה אתה יכול לשפר קצת את הטכניקה בלי שום קשר למשקל וזה עוד יתרון של ריסט.

נערך לאחרונה:
אחרי חיסורים רבים (התאמנתי רק פעמיים בשבוע וחצי) אתמול חזרתי שוב. לא אפרט מה עשיתי מקודם כי אני לא זוכר.

סקוואט: 110 5X3 - היה קצת קשה, באופן כללי הלכתי לשם מאוד מאוד עייף ב-20:30 כשהתעוררתי ב-04:30 בבוקר. כנראה שגם לא אכלתי נכון וממש הרגשתי חלש וחסר כוח. ניסיתי לתרגל LB מלא אבל זה מאוד מבלבל ולא נוח. אני חושב שזה אפילו הפריע לי להתפרץ בתחתית, אולי בגלל חוסר האיזון וההתרגלות הדרושה.

פרס: 45 5X3 - ירדתי גם פה כי כבר התחלתי להיעזר בפושים מקודם וזה לא טוב.

מתח: משקל גוף+10 5X1 משקל גוף+7.5 5X1 משקל גוף+5 5X1 - נחלשתי מאוד וירדתי ממשקל גוף+10 5X3.

נחלשתי ממש ואני לא אחזור על דבר כזה יותר. ירדתי להתאמן עם האולסטארס וכן הרגשתי הרבה יותר נוח ובטוח ביציבה מאשר עם הנעליים הקודמות (נעלי קטרגל של פומה). עזר לי לדחוף מהעקב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית