לוג - SS בטכניון

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אבל אני בספק אם זה ילך. הבעיה היא האוכל אני לרוב אוכל 2 ארוחות גדולות וזהו כי אין לי זמן וכשיש הזדמנות אני אוכל מה שאפשר. אבל זה פחות מזין או יעיל מ-3-4 ארוחות קטנות יותר. וגם אין לי מושג באיזה אלפיון קלוריות אני נמצא כי האוכל שאני אוכל לא ממש נמצא באתרים למינהם לחישוב (goleango וכ'ו).

• פותח/ת השרשור
אימון קטסטרופלי ראשון ללא התקדמות בכלל.

סקוואט: 97.5 קילו 5X3 יכולתי 100 אבל עם כשל ודאי בסט האחרון לכן העדפתי לדחות את ה-100 לשבת.
בנץ' פרס: 60,72.5,70,70 (60 ראשון הסדר כאן מתהפך) כולם ל-5 חוץ מה-70 האחרון. עשיתי את הבנץ' אחרי הדדליפט כי המכון היה פשוט מפוצץ ואני צריך לחזור הביתה. נראה לי זה השפיע על הבנץ'. חיכיתי לבחור שדחק בבנץ' 140 קילו 5X3 ואח"כ גם 170 קילו ל-3 חזרות אולי מישהו כאן מכיר אותו בחור רוסי בלונדיני ענקי. אמר לי "בקרוב אצלך". אולי כשאסיים את התואר.
דדליפט: 100 קילו 2 פלטות ל-5 חזרות. לפחות זה.

בקיצור היה אימון דפוק ביותר. יש לי גם כאבים בגב תחתון לא חזקים מן לחץ כזה בעצמות שלא נפרק. בדדליפט המוט עף ובסקוואט זה מרגיש כבד לגמרי לא מבין את זה 😵

איפה שכן יש התקדמות זה במשקל גוף. שוקל 83.5. עוד קילו בשבוע.

נערך לאחרונה:
אימון קטסטרופלי ראשון ללא התקדמות בכלל.

סקוואט: 97.5 קילו 5X3 יכולתי 100 אבל עם כשל ודאי בסט האחרון לכן העדפתי לדחות את ה-100 לשבת.
בנץ' פרס: 60,72.5,70,70 (60 ראשון הסדר כאן מתהפך) כולם ל-5 חוץ מה-70 האחרון. עשיתי את הבנץ' אחרי הדדליפט כי המכון היה פשוט מפוצץ ואני צריך לחזור הביתה. נראה לי זה השפיע על הבנץ'. חיכיתי לבחור שדחק בבנץ' 140 קילו 5X3 ואח"כ גם 170 קילו ל-3 חזרות אולי מישהו כאן מכיר אותו בחור רוסי בלונדיני ענקי. אמר לי "בקרוב אצלך". אולי כשאסיים את התואר.
דדליפט: 100 קילו 2 פלטות ל-5 חזרות. לפחות זה.

בקיצור היה אימון דפוק ביותר. יש לי גם כאבים בגב תחתון לא חזקים מן לחץ כזה בעצמות שלא נפרק. בדדליפט המוט עף ובסקוואט זה מרגיש כבד לגמרי לא מבין את זה 😵

איפה שכן יש התקדמות זה במשקל גוף. שוקל 83.5. עוד קילו בשבוע.
תמיד הדדליפט יותר גבוה מהסקוואט, תנסה עוד כמה אימונים ואם עדיין אין התקדמות סימן שהגיע הזמן לריסט.

טוב מאוד, לאט לאט הכי טוב
שים לב למשקל גוף שלך ביחס לגובה
תתחיל לאכול כדי לשפר את זה והמשקלי עבודה יעופו

• פותח/ת השרשור
vadjio, אני מקווה שלא אצטרך ריסט בקרוב כי מתאושש לגמרי כבר ביום שלמחרת. פשוט זה די מאכזב להגיע לעצירה אחרי שעד כה לא הפסקתי להתקדם כל אימון. כנראה שהגיע הזמן.

moo, למה אתה מתכוון בלשים לב? המשקל גוף שלי נמוך יחסית לגובה? התחלתי SS לפני 4 שבועות בערך כשאני שוקל 77 ועכשיו אני שוקל 83.5 חשבתי שזה אפילו קצת מוגזם כי אני עולה כל שבוע בקילו וחצי בערך. אבל בנוגע לאכול אתה צודק זה מה שמכשיל אותי ואטפל בזה עם שווארמות ופיצות בסופ"ש בדרך ל-2 פלטות סקוואט בשבת.

ועכשיו אני מבין שבבנץ' הייתי חמדן מדי וקפצתי מ-60 ל-70 בגלל יום טוב אחד. היום היה יום רע ובקושי הצלחתי לחזור על אותו המשקל שלא נגיד להתקדם. טעות שלא אחזור עליה.

• פותח/ת השרשור
כנראה שדניאל ו-moo כאן צדקו, הפצצתי בארוחות אתמול והיום והיום היה כנראה האימון הכי טוב עד כה!

סקוואט: 100 קילו 5X3 עף כמו טיל בסט הראשון והאחרונים גם הלכו טוב מאוד. 👏
פרס: 45 קילו 5X3 בהתחלה התחרטתי על ה-45 במקום 42.5 אבל העפתי את זה על הקצה. היה קשה.
BOR: פעם ראשונה אז רק ניסיתי משקלים 45,55 לחמישיות ו-60 5X3 תרגיל נחמד למרות שאני צריך לקרוא על זה כדי למנוע בעיות בגב.

בסקוואט החל מ-95 קילו ועד ה-100 של היום עצם הזנב או האגן כואבים לי, כאילו יש שם מן לחץ. אשמח אם למישהו יש מושג איך לטפל בזה וממה זה נובע. אין לי בעיות בגב התחתון עצמו גם לא בדדליפט.

היום שימש לי כהוכחה ניצחת על עד כמה ההפצצה באוכל חשובה להפצצה במשקלים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
במתח אין את האינדיקציה להתקדמות כמו עם המשקלים ב-BOR.

אתה לא יכול לשים משקל על הגוף שלך שאתה עושה מתח ?
הבעיה עם החתירה שאין לך מדד כמה אתה באמת מושך , כי תמיד מגיעים
לשלב שמתחילים לזייף .

• פותח/ת השרשור
דאוס, אני כן יכול בטכניון אך לא כשאני חוזר הביתה אך כעת נראה לי שזה באמת כדאי יותר להישאר עם מתח אם אני רוצה להשאיר הכל פשוט.

אזולאי, המתח האחרון שעשיתי היה 10,7,6 כולם כשל כמובן ואני שוקל 83.5 קילו. ותודה 😃 מקווה שלא אעצור!

אשמח אם מישהו יתייחס לשאלותיי לגבי עצם הזנב/אגן:

בסקוואט החל מ-95 קילו ועד ה-100 של היום עצם הזנב או האגן כואבים לי, כאילו יש שם מן לחץ. אשמח אם למישהו יש מושג איך לטפל בזה וממה זה נובע. אין לי בעיות בגב התחתון עצמו גם לא בדדליפט.

נערך לאחרונה:
תמשיך עם מתח משקל גוף עד שתצליח 12-15 עליות, לאחר מכן תוסיף משקל.
תוך כדי אפשר ללמוד PC.

• פותח/ת השרשור
היום היה גרוע מאוד מאוד.

סקוואט: 102.5 5X3 אני חוזר על המשקל שוב ברביעי הצלחתי לסיים סטים בקושי רב והטכניקה התפרקה מהקושי.
בנץ': 72.5 5X3 גם כאן הייתי ממש על סף היכולת.
דדליפט: 105 5 במשיכה השנייה פתאום במכה התחיל לשרוף לי במפשעה בצד ימין פחדתי שזה בקע ורצתי ישר לשירותים לבדוק מה זה אבל לא ראיתי שום דבר והתחלתי שוב מההתחלה וזה המשיך לשרוף עוד קצת אין לי מושג מה זה היה. מה זה?

הא ואני שוקל 85 קילו WTF?! :🙁 לא אכפת לי מהמשקל עצמו אלא היחס שלו להתקדמות במשקלי העבודה. ז"א שאני כנראה אצטרך לשקול 100 קילו כדי להגיע לסקוואטים של מעל 120 קילו...

נערך לאחרונה:
אתה לא יכול לשים משקל על הגוף שלך שאתה עושה מתח ?
הבעיה עם החתירה שאין לך מדד כמה אתה באמת מושך , כי תמיד מגיעים
לשלב שמתחילים לזייף .

כי במתח בשלב מסיום לא מזייפים . אני מסכים איתך על עדיפות של מתח על חתירות, אבל הזיוף תמיד יגיע ככל שהמשקל יעלה.

איך אתה מרמה במתח? איך אתה מרמה בסקואט? איך אתה מרמה בדדליפט?

תשובה: במתח אתה יכול לקחת תנופה. בסקוואט אתה לא יורד מספיק עמוק ובדדליפט אתה מקפיץ את המוט על הרצפה. אבל כל הדברים האלה הם עניין של משמעת עצמית, בניגוד לחתירה. שם אתה תרמה גם אם לא תרצה. לא שזה רע.

נכון, במיוחד בחתירה, המוח מתנתק לחלוטין ובאות תנועות מוזרות שלא בשליטתי, אפילו היה פעם שמצאתי עצמי מאונן תוך כדי חתירה, כל זה קרה בלי ששמתי לב, ואני איש עם משמעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית