ייעוץ חטיפי חלבון!

נועם לוי

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
שלום!
בדקתי כמה חטיפי חלבון מחו"ל וראיתי את החטיף חלבון הזה :Quest Nutrition QuestBar Protein Bar Cookies & Cream -- 12 Bars
מישהוא בדק/ממליץ?

אני אישית לא קניתי חטיפי חלבון מעולם מחו"ל, אך שים לב שלא מדברים על הזמנות מוצרים מחו"ל כאן בפורום.

אתה יכול לבדוק את המוצר אם הוא קיים באשכול ביקורות המוצרים הגדול - נמצא בנעוצים.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא קניתי חטיפי חלבון מעולם מחו"ל, אך שים לב שלא מדברים על הזמנות מוצרים מחו"ל כאן בפורום.

אתה יכול לבדוק את המוצר אם הוא קיים באשכול ביקורות המוצרים הגדול - נמצא בנעוצים.
תודה רבה וסליחה 😃

חכה עוד 5 ימים, אני מתכנן להעלות ביקורת על כל הקוואסט אחד מול השני + mission1 שהם גם אחלה חטיפים

שלום!
בדקתי כמה חטיפי חלבון מחו"ל וראיתי את החטיף חלבון הזה :Quest Nutrition QuestBar Protein Bar Cookies & Cream -- 12 Bars
מישהוא בדק/ממליץ?

במקרה יש ברשותי חטיפי קוואסט בטעמים קרם עוגיות ושוקולד.
אני יכול לומר שמבחינת הטעם הקרם עוגיות לוקח את השוקולד לפחות. באופן כללי הטעם די סביר, לא בשמיים אבל גם לא רע.
את המרקם אני פחות אוהב, החטיף מרגיש מאוד קשה ללעיסה, כמו עיסה קשה ולא הכי נעים בפה.
הוא גם לא משביע אותי במיוחד, אז לא הייתי מסתמך עליו בתור תחליף לארוחה, אלא להשלמה או בתור נשנוש.

באופן כללי, החטיף עצמו סביר לדעתי. אני אוכל מדי פעם אם מתחשק לי לגוון קצת או אני נתקע בלי אוכל (אני תמיד שם אחד בתיק).

כאחת שטעמה את כל הטעמים של קווסט- הכי טעימים בעיניי הם השוקולד בראוניז, הפטל שוקולד לבן, ולאוהבי הקינמון בלבד-הפאי תפוחים והרול קינמון. אוהבת גם את הקרם עוגיות, אבל הוא יחסית קשה יותר ללעיסה 😃
כל טעמי השוקולד די מגעילים בעיניי, אבל טובים לאפייה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית